- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nekem megvan a teljes TR sorozat az első kartondobozos kiadástól az underworld ig.
Be kell vallanom hogy az underworld víz alatti pályáinál 1 óráig csak uszkáltam céltalan mert annyira tetszett amit láttam. Gyönyörű volt. A story viszont kicsit már gyengécse volt.
A Last Revelation volt szerintem is legjobb rész.
Új rész ?? Mikor jön.
Remélem lesz jó kis havas pálya. Azok a kedvenceim. A legend tibeti pályája a legjobb. .
-
Gozzer
csendes tag
Elso resz vegig lett nyomva altalam, abba az idobe nagy durranas volt.
A tobbibe beleneztem, kiprobaltam, de ido utan mar uj nem volt benne.Nagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!
-
edward2
addikt
1-2-3 volt még ütős. többi kalap trágya.
azért ez az anthology kalap szar játékokat sorol fel már elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az elsö volt a legjobb.Még patch-elni kellette,hogy a 3dfx kártyán müködjön glide alatt,nos ekkor már jól nézett ki.De a játék menet még mindig a legjobb
duree54
-
misx
senior tag
Elég népszerű játéksorozat, most adtam el nemrég a 2-3-4. részt eredetibe a Vaterán, szinte azonnal elkeldtek, igaz ezer Ft alatt volt mind. De jó kis játékok voltak, még most is sikerült működésre bírni őket hála a multipatchnak, de már nem kötött le annyira, mint anno, talán azért mert a mostani TR-ekhez képest már elég elavult technikailag (nemcsak a grafika, hanem a lehetőségek, mozgások, stb.). Örök emlék.
-
Ari18
őstag
PS1-en mennyit nyomtam vele. Jók az ilyen videók. Régi szép emlékek.
-
Nimrod
addikt
Régi szép emlékek. Az első rész még tetszett is, de utána már sablonos lett számomra a sorozat.
-
Vistaboy
veterán
Én végigvittem az egészet, és tényleg azt kell mondjam, hogy a legjobb sorozatok egyike. Az Angel of Darkness volt a legrosszabb része, de az is csak azért, mert félkészen adták ki, nem volt lehetősége a fejlesztőknek befejezni a játékot, sürgette őket a kiadó. Amióta a Core Design helyett a Crystal Dynamics lett a kiadójuk, sokkal jobb részeket készítenek.
A régi részekben tényleg többet kellett gondolkodni, pláne amikor már kombinálni is kellett a tárgyakat a használatuk előtt - azt hiszem a Last Revelation volt a legjobb TR-rész -, a mostani részekben a grafikát és a könnyített játékmenetet helyezték előtérbe. Az új részben, ami majd valamikor jövőre jön, pont ezen akarnak változtatni. Nem lesz végtelen lőszerünk, és a talált cuccokkal kell gazdálkodni, kitalálva hogy mit mire tudunk használni? Pl. a jégcsákány elsőrangú fegyver, de a sziklafalon történő mászásban is segítségünkre lehet, és a segítségével eljuthatunk addig megközelíthetetlen helyekre. Persze ez nem lesz kiplakátolva a játékban, ezekre magunknak kell rájönnünk.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Misi 007
őstag
Nos Tomb Raider fanatikusként mit is mondjak!?
A maga idejében a legszebb akció kaland játék volt és rendesen odakötötte a játékosokat a monitor elé!
A régi részek nekem sokkal jobban bejöttek mint a Legendtől elinduló "next gen" játékmenet!
Néha igencsak sokat kellett gondolkodni mire rájött az ember egy egy feladványra de a mostani részekre ez már nem annyira jellemző főleg az Underworldre! -
blazsey2
senior tag
1996-ban ez volt az egyik első játékom a Playstation1-hez .Amiga 500 után néztem mint a moziban.Egyértelmű szerelem volt első látásra
PSN ID:blazseydr
-
aram01
nagyúr
Én egy párat kinyomtam és a film is tetszett
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia