Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
Nagyon jó, látványos videó. Meghozta a kedvem.
A bétára nem jelentkezem, majd esetleg megveszem inkább." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
törölt tag
válasz #57919488 #37 üzenetére
Mindennek megvan a saját evolúciója, így az MMO játékoknak is. Én sem különösebben rajongok a "tucat" színvonalú címekért. Viszont most megint itt a remény, hogy "ez most más lesz".
Ha utána olvastok az interjúknak tényleg elég sok tömegMMO megoldást mellőznek, vagyis más irányban gondolkodnak, ami szerintem elég pozitív előre vélhetőleg.
-
törölt tag
Már viszonylag sok dolgot lehet tudni TES: Online-ról, nem érdemelne egy saját topikot lassan ?
-
nagyúr
-
törölt tag
Csak a TEScO nehogy pereljen a név miatt
-
törölt tag
válasz Wolverine #36 üzenetére
Én bírom az MMO-kat de sajnos több az életképtelen mint a minőségi alkotás. És ez a 2 név megint olyan ami lehet megy a szeméttelepre az élvezhetetlen kategóriába mert nem jól mérték fel a játékos tábort vagy az endgame igényeket.
szerk:
(#38) Wolverine:
Hát a Bethesda európai forgalmazója (cigóCeni) mindenki számára megbukott mint forgalmazó.
Ha ez változatlan marad abból botrányok lesznek a digitális forgalmazás miatt ami egy MMO-nál létfontosságú dolog (vagy nem? ).
A fejlesztőknél meg azt látom mint Bioware-nél. Értenek ahhoz amit eddig csináltak de az nem jelenti azt, hogy az MMO is eléri a várt színvonalt. Majd kiderül[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #34 üzenetére
De akkor Fallout is várólistára került mert Skyrim alap, hogy előnyt élvezett de az MMO szerintem most annak a fejlesztési idejéből megy majd. Hát pedig egy új Fallout jobb lett volna
szerk:
Mondjuk a Fallout MMO lehet jobb lett volna mert az a világ nincs minden sarkon mint a fantasy-ból található óriási választék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #32 üzenetére
TESO és SWTOR estében más időben megy a történetszál mint a WoW-nál. Ezeknél nincs ilyen kavarodás az alapjáték történetével és lehet külön szálon single-t is tovább vinni. WarCraft esetében ezt elszúrták, nagyon
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon nem örülök neki, hogy TES MMOt csinálnak. A TES egy single játék volt mindig is, az egész kidolgozottsága egyjátékos módra alapult. És így a sztorit egy része is MMOban fog lenni, mint a WarCraft esetében.
-
csaba951
veterán
Azért ez az Assassin's Creed beütés érdekes a videóban...
-
xKacsax
aktív tag
Jelentkezés leadva
Verba volant, scripta manent.
-
Jinxb1rd
addikt
Még jó hogy több percet elszúrok a jelentkezés kitöltésével és végül nem tudom elküldeni, de még vissza se tudok lépni. Király!
We are only Stardust...
-
Prof01
veterán
A videó nagyon ütős lett!
Bár nem vagyok nagy TES játékos, erre a TESO-ra kíváncsi vagyok.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Helmoras
őstag
Nagyon jó videok jönnek ki mostanában, néhány játékkészítőnek a másfél órás mozifilmjeiket is szívesen megnézném
-
Ryder62
őstag
Szerintem ez tipikus single cím. Nem értem miért kell belőle MMO. n+1.
GrooveHero
Jó az avatarod
-
törölt tag
-
Puma K
nagyúr
-
tibee77
őstag
Jelentkezés leadva.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Siera
senior tag
Így a videóról eszembe jutott, hogy esetleg bedobhatják azt, hogy egyrészt csapatalapú lesz a játék, más részt pedig a fejlettségi foktól, cuccoktól, teljesítménytől(!), stb függően egyre magasabb rangot kap az ember, és valamilyen szinten irányíthatja a többit - ami szerintem elég nagy újítás lehetne (bár, hogy őszinte legyek, nem vagy nagy MMO-s, tehát tapasztalatom nincs).
Viszont az MMO irányítástól bealszok - remélem, hogy követik az elder scrollos vonalat ilyen szempontból.
-
=WiNTeR=
senior tag
Hamar lesz ebből is FreeToPlay, ahogy a többi MMO-ból is az lett. Az Elder Scrolls név mindig is erősen meghatározta a játékstílust, ami végig jelen volt az összes eddigi részben, de az MMORPG véleményem szerint teljesen eltér ettől az iránytól.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
-
.mf
veterán
"Elder Scrolls Online, na miafene?", gondoltam. Utánanéztem, s csak azt nem értem, hogy a világon és a "lore"-on kívül mi köze van az Elder Scrollshoz? Számomra az mindig is az egyszemélyes felfedezésről, kalandról szólt. Elindulok valamerre, és új tájakat, más jellegű épületeket (főleg Morrowind), romokat, flórát-faunát találok. Meg időnként egy kis kalandot is: útonállókat, varázslókat, vadállatokat, szörnyeket, küldetéseket; de ezek közül sokat ki is kerülhetek, ha éppen inkább felfedezni van kedvem.
Ez? Pévépé, együttatöbbiekkel, ostromold ezt a várost egyhelyben, stb.
Nem értem, hogy mért TES-be kellett ezt tenni. Nekem egyszerűen nem illik bele a képbe. Rakhatták volna más franchise-ba.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
VictorHUN
aktív tag
kár hogy grafikára már nem lesz olyan mint skyrim vagy az oblivion
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
őstag
A video az nagyon ott van
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Kareszovics
addikt
Ez is pipa.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
GrooveHero
addikt
Jelentkezés leadva
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
aizen92
addikt
Én már regeltem is ! nagyon várom! a Videó szerintem nagyon jó még úgyis hogy élőszereplős ( )
Amúgy csak nekem jutott eszembe a LOTR. Battle of the Pelennor Fields Szauron tornyával a háttérben?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aktív tag
kár, hogy az összes mmorpg ugyan olyan. farmojjá, farmojjá, előre minden kiválasztva, minden érték, minden skill. csak a cucc más. tank, healer, dmg. enyi.
Peace is a lie, there is only passion...
Új hozzászólás Aktív témák
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest