- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sbazsi
veterán
-
vamzi
senior tag
Én meg ha kikapcsolódásra vágyom és lemegyek szórakozni a hétvégi házunkba, akkor az egyedüli kütyü ami nálam van, az a fényképezőgépem. Többre nem is vágyom. Ha én békére vágyom, akkor se telefon, se internet, se tévé, ne zavarjon meg benne. Tv-t otthon is tudok nézni, ahogyan netezni is...akkor meg már minek utazzak több (száz) kilométert?
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy ez számomra továbbra is pazarlásnak tűnik, mert viszont az otthonit szüneteltetni kell, ami pénzbe kerül.
Okos ember fogja az otthoni boxot és leviszi, ennyi.
Max zsebből kifizeti a telepítés árát, és még így is jobban jár.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ArchElf
addikt
Egy kártyával hogy tudsz két tv-t nézni két külön helyen? Vagy ezzel két set-top-box és két kártya jár? (két fejegység is kell hozzá?)
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
sbazsi
veterán
-
ArchElf
addikt
Nem tudom a T-nél hogy van, de pl a UPC-nél bármilyen eszközön használhatod a kártyát... Egyszerre úgyis csak egy helyen tudod használni.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
sbazsi
veterán
meg a kerites is kolbaszbol van
ehhez valami linket kaphatnék?
-
rt06
veterán
meg a kerites is kolbaszbol van
Edenyke: ez inkabb az a fajta nyaralokhoz, telkekhez lehet jo, ahova nem kethetre nyaralni megy az ember, hanem kijar minden hetvegen
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hohoo
senior tag
valahogy úgy sejtem hogy ez a díjmentes szüneteltetés nyugatabbra alap mindennél nem csak a tv-nél...
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Erasmus
őstag
válasz WonderCSabo #8 üzenetére
sztem jól olvasta, és arra céloz, hogy miért nem lehet többet is szüneteltetni. merthogy ki az, aki fél évig nyaral?
-
sbazsi
veterán
na ezt a párosítást nem tudtam.
-
Zirowe
nagyúr
6hónapig lehet szüneteltetni a nyaraló tányérját.
Akkor a t ügyfelei mind 6hónapig nyaralnak?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sbazsi
veterán
Elméleti kérdés: ha otthon tányéros tv van, nyaralóban is van "tányér", set top box megfelelő kártya fogadási opcióval, akkor az működni fog, ha az ember magával viszi a nyaralóba a kártyát?
-
gbarna
csendes tag
Tisztelt Szerkesztő Úr!
A T-home honlapján havi 1590,- Ft szerepel, nem 590.-. Melyik az igaz?
Tisztelettel
gbarna
Új hozzászólás Aktív témák
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest