Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
Új hozzászólás Aktív témák
-
seusokincs
csendes tag
Először is örök hála és köszönet a fórumért, epic lett a router! Azt szeretném kérdezni a szakiktól: létezik-e valami a routerre telepíthető csomagok között egy láma számára is érthető hálózatfigyelő alkalmazás? Ami ír jelerősségről, wanról, eszközök fel-le csatlakozásáról. Nehéz megállapítanom, hogy a szolgáltató, a router vagy gép a ludas, vagy a mikor miért dobál le a wifi, mitől a játékban a lag. A beépített log lemarad az eseményekről (vagy abba is bele lehet nyúlni?). Sok köszönet a segítségért!
Üdv: Seusokincs
-
seusokincs
csendes tag
HELP! Én is feltettem a padavan a Mi R3G-e, szuper, köszönet a szakiknak a leírásért! De én kis bohó azt hittem, hogy annak felületén találok valami jó kis diagnosztikát-naplózást, amiből kiderül, miért dobódik le a gépemet a wifiről. Szerintem a gép usb-s wifi-adaptere a hibás (talán túlmelegszik), de jó lenne ezt tudni is. Szóval: létezik valamilyen beállítás/program/szkript (mittudomén, hogy hívják), ami naplózza a routerhez tartozó eszközök fel- és lekapcsolásait, ezek okát, az esetleges hibákat stb.? Köszönettel várok minden segítséget!
(mellesleg a Windows alá sem találtam semmi olyat, ami épp ezt figyelné és naplózná, csak a netsh wlan show stb. parancssori megoldással próbálkoztam, de a kiadott eredményt nem teljesen értem)Üdv: Seusokincs
-
seusokincs
csendes tag
Kedves Kollégák! Van egy ilyenem, de egyelőre nem a firmware-cserét tervezem, hanem a jelenlegi próbálgatását. Na most nálam a Xiaomi windowsos letöltőkliense botrányos. Egyszer látom a router usb-meghajtóját a hálózaton, de nem megy a letöltő funkció, majd megjavul a letöltő funkció, de elérhetetlenné válik a hálózaton a router, ez van most. Ki lehet kerülni e programot, ha hozzá akarok férni a router usb-meghajtójához? (A telefonos app olyan szépen működik, csak ott nem tudok hozzáadni letöltést, talán én vagyok a béna.) Minden javaslatért köszönet!
Üdv: Seusokincs
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- DIGI internet
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- Újszerű Watch 5 Pink Gold - Rózsaszín
- Lenovo Thinkcentre M90t gen 3 Core i3 12100 16GB RAM no SSD no HDD 300W 90+ táp 32 hónap gar
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest