Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Azért ez nem semmi.Lekörözték a Microsoftot is.Ez a pénz jól jönne nekünk,kihúzná az országot a kátyúból.
duree54
-
veterán
válasz kiskaktusz #18 üzenetére
Egyrészt: ezek nettó árak, mivel tagállamonként változik az Áfa kulcsa.
Másrészt: Nooormális? Amerika a hitelkártyák országa, majd pont telefont vesznek KP-ra.
Harmadrészt: az a jófajta előfizetés nekem nem tűnik annyira hatalmas üzletnek. Csak egy csomagon ragadt meg a szemem: DataPro Personal 3GB of data for $30/month.
Ez bizony barátok között is 7500 Ft. nettó Sacc/KB. És ez csak a mobilnet volt.
#24: ez a szó konkrét értelmében is hitel. Tudod, hűség+tarifahűség.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha egyszer jo dolgokat gyartanak, akkor miert kell azon csodalkozni, hogy ilyen utemben novekednek.
essexboy
-
kiskaktusz
addikt
válasz fordfairlane #23 üzenetére
Ó, bocsánat, én a szó konkrét értelmében gondolkodtam, nem az iparágra jellemző konstrukciókébanl
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
fordfairlane
veterán
válasz kiskaktusz #18 üzenetére
A jófajta előfizetés + ingyentelefon egy speciális, az iparágra jellemző hitelkonstrukció. Úgyhogy külföldön is sokan veszik hitelre az Iphone-jukat.
x gon' give it to ya
-
Löncsi
őstag
válasz kiskaktusz #14 üzenetére
Hogy is van az a GTA4-es hirdetés...
Look rich, feel poor.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
kiskaktusz
addikt
Azért, mert mindenkinek iPhone-ja van, attól még igazat írt, miszerint, nincs sok pénze az embereknek... Hitelre veszik itthon a legtöbb iPhone-t szerintem, elég csak elgondolkodni az átlagfizetésen...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
őstag
És még csak most kezdenek el igazán összpontosítani Kínára...
-
HARDVERAPRÓD
válasz kiskaktusz #9 üzenetére
Pont ezt akartam írni...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
tomatos
aktív tag
Grat nekik. Kiváncsi lennék melyik piac/földrész ahol értékesítenek ennyit, mert kelet-eu-ban biztos nem megy olyan jól nekik, sajna kevés a pénze az embereknek.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
kiskaktusz
addikt
Nem semmi számok Kíváncsi vagyok mikor hagy alább a lendület.
-
Apika
addikt
Le a kalappal előttük! Erős évet zártak...
-
Narxis
nagyúr
Lehidalok... lehet nem szeretni az Apple-t de azért látszik, hogy tudják mit csinálnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HARDVERAPRÓD
Nem semmi számok....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
arpi6k
addikt
Döbbenetes számok.
Intel & ATI
-
Löncsi
őstag
Csak elfogy az emberek pénze.
Amúgy grat.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest