Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ez az első 3 enragelő komment mégis mi a franc volt? Elolvasták a cikket?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Petyyyyy
addikt
Eszméletlen jó demo lett, de gondolom van is benne néhány munkaóra.
Ha például mi is egy hasonló esetet vettünk volna MI-n, lehet jobban érdekelte volna a nagyérdeműt.
El tudom képzelni, hogy ~ 1 év múlva kiadják a Mariot az eredeti vagy egy kicsit (!) feljavított grafikával, rendes szinkronhanggal és játék közben megbeszélhetnénk hogy van mostanság, mit javasol mit tegyek és hasonlók.
Sokkal érdekesebb lenne úgy, hogy út közben tanul.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bepken
veterán
Te tudod, miről beszélsz egyébként? konkrétabban fogalmazva: elolvastad és értelmezted is a cikket?
szerk.: kérdezem ezt mindenféle ironizálás nélkül. (még mielőtt félreértenéd)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Hunpriest
senior tag
Elég durva ez a fanatikus kiakadás... Az egyébként lejött, hogy miről szólt a cikk?
Még a végén ezeket a kutatókat is leölik valami fanatikus fanboyok...
-
Khan13
senior tag
Ez nem otthoni játékra van, hanem kutatóknak. Szóval akiknél "ronthatná" a játékélményt, azok nem fognak találkozni vele, akit meg érdekel a téma, annak tetszeni fog. Szerintem semmit nem ront ez a kezdeményezés.
Kultusz gyalázás az, amikor azt mondják a kínaiakra, hogy rizsevők, meg kutyát-macskát esznek, a franciákra pedig, hogy csigaevők. Ez nem az. Illetve ennyi erővel kb. mindenre rámondható. -
Dominó85
addikt
Már megbocsáss, de ez akármilyen szemszögből közelítjük meg, egy kultusz játék meggyalázása. Értem én, hogy kezdetleges ez az AI programozás, de pont ezért irtó szánalmas is és rontja az alkotott képet a játékról. Nem hinném, hogy Nintendóék annyira örülnek ennek. Bár lehet őket is már csak az anyagiak érdeklik...
* Péter - 06302461862 *
-
Khan13
senior tag
Nem értem az első három hozzászóló negatív hozzáállását. Szerintem rendkívül jó bemutatása a mesterséges intelligencia kutatásának és fejlesztésének. Sőt, ilyenekkel lehetne foglalkozni az egyetemeken is a száraz anyagok mellett, mert érdekes. Nem vagyok oda a programozásért, de a távolról hasonló óráinkon ha ilyen lett volna, akkor biztos, hogy nagyobb energiát fektetek bele!
Én is Marion nőttem fel, sőt, nemrég emulátoron párommal újra elővettük őket. Sokkal inkább tartom gyalázásnak, amit a Nintendo művel a figurával. Egyes újabb játékaik borzalmasnak néznek ki -
Psychopeti
senior tag
Ez meg mi Nem is mondok inkább semmit
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
1tom
aktív tag
Mit ki nem találnak
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
Dominó85
addikt
Mi ez a Mario-saga gyalázás? Jó ég!
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest