Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Ez nem otthoni játékra van, hanem kutatóknak. Szóval akiknél "ronthatná" a játékélményt, azok nem fognak találkozni vele, akit meg érdekel a téma, annak tetszeni fog. Szerintem semmit nem ront ez a kezdeményezés.
Kultusz gyalázás az, amikor azt mondják a kínaiakra, hogy rizsevők, meg kutyát-macskát esznek, a franciákra pedig, hogy csigaevők. Ez nem az. Illetve ennyi erővel kb. mindenre rámondható. -
Khan13
senior tag
Nem értem az első három hozzászóló negatív hozzáállását. Szerintem rendkívül jó bemutatása a mesterséges intelligencia kutatásának és fejlesztésének. Sőt, ilyenekkel lehetne foglalkozni az egyetemeken is a száraz anyagok mellett, mert érdekes. Nem vagyok oda a programozásért, de a távolról hasonló óráinkon ha ilyen lett volna, akkor biztos, hogy nagyobb energiát fektetek bele!
Én is Marion nőttem fel, sőt, nemrég emulátoron párommal újra elővettük őket. Sokkal inkább tartom gyalázásnak, amit a Nintendo művel a figurával. Egyes újabb játékaik borzalmasnak néznek ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest