Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
-
fagy53
nagyúr
Dől, ne felejtsd el, hogy milyen magasan ülsz! A fülke imbolygását sokkal jobban érezni fent, mint egy autóban vagy motoron, de megnyugodhatsz - a kerekek az úton maradnak....
A jelenlegi gyári fizikája egyébként nem rossz, javított a fülke mozgásán és már nemcsak a sóderes tartálykocsi okoz kellemetlen pillanatokat, hanem társult ehhez a sima konténeres tréler is.
A fülke bólintását én az eredeti és a Kacak féle fizika közé állítottam be, miután tanulmányoztam videókat és a valóságban is lestem az induló, váltó és fékező kollégákat....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest