Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12356 üzenetére
Nem érdekes, annyira nem fontos. Szerintem is hiányzik valami, de ráér.
Viszont említetted, hogy problémák vannak az auto save-vel. Na most találtam egy mod-ot, pont most szerkesztgetem, és az egyik SII fájlban rábukkantam az auto save adatokra, hogy milyen gyakran mentsen. Esetleg azzal lehet valamit buherálni, hogy nagyon ritkán mentsen, és akkor ez az akadás is kilőve. Csak akkor viszont nem szabad elfelejteni kézzel menteni.
Így néz ki:
SiiNunit
{
editor_data : .edit_data {autosave_interval: 30 #minutes
autosave_notify_interval: 15 #secondsstartpos_model: "/vehicle/ai/focus_2009/lod.pmd"
startpos_rotate_speed: 16.0stamp_count_warning: 40
road_length_warning: 330free_camera_uplift: 8.5
sub_mode_types[]: 2 #road_item
sub_mode_types[]: 3 #prefab_item
sub_mode_types[]: 1 #buildings_item"
sub_mode_types[]: 4 #model_item"
sub_mode_types[]: 35 #sign_item"
sub_mode_types[]: 14 #animated_model_item"
sub_mode_types[]: 27 #walker_item"
sub_mode_types[]: 33 #trigger_item"
sub_mode_types[]: 7 #cut_plane_item"
sub_mode_types[]: 8 #mover_item"
sub_mode_types[]: 11 #city_item"
sub_mode_types[]: 10 #no_weather_item"
sub_mode_types[]: 12 #hinge_item"
sub_mode_types[]: 17 #map_overlay_item"
sub_mode_types[]: 20 #sound_item"
sub_mode_types[]: 18 #ferry_item"
sub_mode_types[]: 22 #camera_point_item"
sub_mode_types[]: 37 #traffic_area_item"map_import_offset: (-43402, 0, -28089)
bcg_map_name[]: "/map/europe.mbd"
bcg_material[]: "/material/editor/europe.mat"
bcg_size_x[]: 207656
bcg_size_y[]: 174375
bcg_offset_x[]: 10500
bcg_offset_y[]: -7090@include "/custom/editor_data.sii"
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12335 üzenetére
Ez a kérdés okafogyottá vált. A szomszédnak van megfelelő programja, kiírtam lemezre.
Köszönöm szíves segítségedet.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12322 üzenetére
No, akkor valaki írja le nekem, milyen sorrendben érdemes aktiváltatni a térkép modokat a játékkal.
Alap+Going East megvan, használok TSM-et, meg a két ruszkit, de tervezem a románt és a baltit is.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12304 üzenetére
Akkor én keverem valamivel? De valahova be kellett regisztrálni pluszban, hogy multizni tudjak, akkor az melyik volt?
-
újraregelt
tag
válasz Milka 78 #12295 üzenetére
Köszi!
Mondjuk az 1. az továbbra sem tiszta.
Én azt hittem, hogy van gyakorlati jelentősége is, de csak azt láttam, hogy valamiféle dicsőségtáblára lehet ott felkerülni, a játék szempontjából totál értelmetlen. Erre gondoltam, mikor azt kérdeztem, hogy van-e értelme.2. E szerint neked a steames játékban is vannak kis és nagy kamionkereskedések például? Nekem eddig nem tűnt fel, pedig az elérhető... mi is az az "achievement" magyarul? Na szóval abból megvan a 100%
4. Épp ezeket a modder programokat nem találtam meg eddig. De akkor keresek tovább.
5. Nekem csak a profil választásnál jelenik meg (eddig nem vettem észre), valóban 1.16.2s és megvan a magyarázat is, hogy miért nem láttam, hogy felrakta az update-et: úgy volt beállítva, hogy állandóan tartsa naprakészen, ne csak a játék indításakor.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #12283 üzenetére
valószínű, hogy a going east hiánya okozza.
nálam is ezek a mapok vannak fent, ha jó a "z" sorrend, akkor semmi baj velük.
a sima 64 bites indítóval kezdem a játékot és eddig 12k km után se volt még se fagyás, se ilyesmi, pedig bejártam romániát, a balkánt, az oroszokat, nagyon megvagyok elégedve.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12285 üzenetére
Hirtelen felindulásból megrendeltem a Going East! kiegészítőt. Postapontra jön, 3.580Ft. Lemezt nem adnak, csak kódot, de nem gond, majd az alapjátékkal együtt kiírom egy lemezre.
Feltelepítem, aztán megtámadom Romániát is.A brazil map nem fincsi, ahogy kimész a kikötőből, hamarosan fagyi lesz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12286 üzenetére
Az kemény...
Én Peterbilt-tel járok, az se kicsi... Ezzel az Optimus Fővezér verzióval. De az istennek se akar átalakulni...[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12283 üzenetére
Fogalmam sincs. Elképzelhető, hogy mivel nincs DLC-m, nincs összeköttetés Romániával, és ezért rosszalkodik?
Van a román map, meg a román add on. Én az add on-t erőltettem. Lehet, hogy ez volt a hiba?
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12274 üzenetére
Értem, köszi. A ruszki map tényleg sok tud lenni, pedig én csípem. Ott ki lehet próbálni, hogy adott teherrel melyik traktor mennyit bír... A görögöknél meg a durva szerpentineket bírom.
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12270 üzenetére
G2020 pentium, 4GB ram, és egy 512MB DDR3-as HD4850, ezzel toltam a gémet eddig.
Most újítok elvileg egy HD 6790-et, 1GB DDR5. Mire számítsak? Lesz valami növekedés teljesítmény terén, vagy a proci és a kevés memó visszafogja?Ja, meg egy teszt: Írjatok egy olyan mondatot, ami még nem hagyta el hetero férfi száját soha...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #12257 üzenetére
meglesem, köszi
FFB megoldás nekem bezavart... töröltem is
amit Sub adott beállítéást, hibátlan... a dög Pete 389 is kezesbárány" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz Milka 78 #12217 üzenetére
Na igen. 900 fokkal kicsit jobb vezetni ilyen dögöt...
(#12222) petrusz82: 64 bites alkalmazást., cask 64 biten tudsz futtatni...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
petrusz82
aktív tag
válasz Milka 78 #12214 üzenetére
Pont erre gondoltam én is, hogy ott valami gebasz van a vsync körül. Azonban mégsem, mert nem látom pl. balra jobbra nézésnél a csíkokat, ami szokott ilyenkor jelentkezni vsync nélkül. ha kikapcsolom a vsync-et, akkor viszont megjelennek a csíkok.
Na meg városban hogyan lett 80-90 fps-em?
Szóval nem értem a dolgot. -
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12181 üzenetére
Na, erről kérek egy kis infót... Mi az a zzz-zés? Láttam én is, hogy van olyan mod, aminél 7-8 z-betű is van az elején, ez mire jó? Sorrendet lehet vele meghatározni, vagy mi?
Vakegérke, más oldalról származó információim szerint ez a Brazil MAP is kifagy a TSM-mel...
"Szintén ugyan ez a hiba fent van ezzel a mappal is ha TSM mappot használsz. Euba semmi gond de ha át mész Brazilba. A játék elhasal. Az alap térképen temekűl megy de a TSM mapokat nem igaszán szereti."
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12186 üzenetére
Akkor jó. Berakom a TSM, orosz, balti, brazil térkép mellé.
Ami a brazilt illeti, az előző verzióban fagyi volt. Épp most viszek oda próbából valamit. Ha ez is kifagy, akkor kakukk, a fuvar vállalása előtt csináltam egy mentést.
Szerk: Köszi a tanácsot, a balti térkép elé beraktam az 5 "z"-t.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12184 üzenetére
Van egy olyan is, hogy RO Map add on. Ezt most letöltöttem, a leírásában az szerepel, hogy együttműködik a TSM Map-pel, 1.16 verzió kompatibilis.
Majd meglátjuk, hogy működik-e.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #12152 üzenetére
megyek haza Magyarországra, és azért írtam április végét...
Sub neked meg gratula (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #12129 üzenetére
Már R2-es is... (ha sürgős, és egyszerű, tényleg hamar megcsinálják)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #12122 üzenetére
Ha az ugráló tudja magáról, hogy ugrál akkor gonosz, ha nem, akkor nincs mit tenni...
Az FPS meg nem zavar, csak legyen mindenki türelmes, és észnél...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Pehi
senior tag
válasz Milka 78 #12036 üzenetére
Azt hiszem inkább beletörődök hogy ez ilyen! Amúgy rend. 100%-on meg 200-on is akad meg kb közepes magasságon is! Ha a módokat kiveszem,akkor is! Már amikor megvettem és felraktam,akkor is ilyen volt GTX 650 OC-vel is! Amúgy az F1 2014 fullon stabil 65 fps meg a codemaster többi tagja is vagy ez feletti! Ja és nekem nem folyamatosan akadozik,hanem inkább ++ akad néha,!
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11859 üzenetére
Nem, a Cinkotai úton a Volvo-telep van. A Waberer's központja a Nagykőrösi úton van, XXIII. kerületben, a Dél-pesti buszgarázstól (Méta utca) még kicsit kifelé. Ez volt a HC központja régen.
Esetleg az lehet megtévesztő, hogy a Volvo-telepen sokszor látni Waberer's sárga, leadásos traktorokat.[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11832 üzenetére
Nem szedi le automatikusan az 1.6 betát, azt külön be lehet állítani a Steam profilban, hogy automatikusan frissítsen bétára, vagy csak ha Te akarod. Sőt, a nem béta frissítéseket se szedi automatikusan, ha úgy állítod be.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #11830 üzenetére
Egyelőre nem veszel észre semmit. Te sem olvastad el amit az scs kiadott? A memoria limitet akarják ezzel a 64 bittel megoldani.
Amugy meg ha nincs fent az 1.16 béta akkor nem lesz 64 bites indító felületed."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Milka 78 #11806 üzenetére
Hát úgy nem fog, mert mindig be kell pipálni, hogy mivel induljon el. Én a 64-el indítom, egyelőre nincs baj vele.
Kipróbálhatod milyen, ha nem jó, cask visszarakod 1.5.1-re ás kész is."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11685 üzenetére
Azért az 50% csalóka, mert mikor nem jutottál be, vagy csak neheze, akkor 2500 volt a max létszám, most meg 4000... nem mindegy...
//MÁS
Mi lett a PH-konvojjal, létrejött, vagy nem, vagy tervben van?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11673 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem, legalább ennyivel.
(#11677) dokee78 Tök jó: Én 52-es, 7 kamion, 6 sofőrök nélkül, 1250 millHUF.
Szóval te keményebben dolgoztál (26 millióval számoltam kamiononként).// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11665 üzenetére
Várj picit, míg beforog a kínálatba... talán 2-3 fuvar single-ben vagy legvégső esetben egy economy reset. (nem másként, vagy máshonnan használják akik ott használják.)
-
Bati0501
őstag
válasz Milka 78 #11663 üzenetére
Én is így voltam ezzel,rendesen izgultunk,amikor regeltünk.
És am sztem simán elég 900 Forint,mert azt hiszem ráterhel 400-al,meg talán van még vmi,de mindkettőt(?) visszakapod...de gondolom te is a témába illő topikban érdeklődtél,ott le van írva-mi is onnan néztük-,de már mindegy is,mert sikerült. -
nagyúr
válasz Milka 78 #11660 üzenetére
851 Ft nem elég. A paypal ilyenkor 400 Ft-ot levesz, majd a következő hónap elején visszakapod a pénzt. Jóval többett kell felraknod rá, mint 900 Ft.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Sleek
senior tag
válasz Milka 78 #11632 üzenetére
Úgy oldom ilyenkor meg ,hogy belépek single modban és elhagyom a várost. Azt visszalépés multiba.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11632 üzenetére
OFF
Esküszöm, simán megoldanám, hogy akármikor kiderítem, miért fagy a játékosoknak a multiplayer meg azonnal megtudnék minden friss infót , de azok az ostobák nem aktiválják a mobilos tapatalk alkamazást a fórumra, pedig most is meg az előzőre is mehetne. Inkább adtak egy figyelmeztetést nekem, rohadt idegesítő, mert pl fotózok a parkolóban, felküldöm telefonra, onnan a flick-re és már fel is nyomom a fórumba, kész. Vagy gáz van valahol, beszólok a fórumba, és máris valós-időben vagyok, Vagy épp nincs net az irodában, mert szarozok, de mobilnettel megnézhetek könnyne minden fórumot, amit akarok. Kész röhej a multiplayeres csapat ilyen szempontból.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11625 üzenetére
Yup. A hivatalos DLC-k mindig benne vannak a következő, vagy azutáni frissítésben! (a HPCP-s truckok a mostani üres utánfutók + a festéspakkok az alap színű truckok többsége, mert nincs mit számodra betölteni ha neked nincs meg az a pakk)
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11598 üzenetére
Most értem haza, rápróbálok...
Amúgy nagy elhatározásra jutottam. Mivel úgy is már egy ideje a munkám is ezekhez a dögökhöz köt, az életben meg már nincsenek komoly kötelezettségeim, tavasszal elkezdem a tanfolyamokat, jogsit, meg mindenféle vackot, és elvileg ősz végére ráülhetek egy ilyen szerelvényre igazából is, ha minden rendben megy. Cégen belül maradok, szóval ha esetleg nem jön össze, akkor sem veszítek semmit, maximum egy kis lóvét, amit meg elszórnék másra amúgy is...
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #11497 üzenetére
bár, nem mai a kérdés és választ is kaptál rá, de van még 1 lehetőség, ha nem akarsz szarakodni számlával, kártyával, mégpedig a steam kártya.
azt is elfogadja.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Faterkam
addikt
-
törölt tag
válasz Milka 78 #11519 üzenetére
beregizel a Paypal -ra és regin belül beregisztrálod a bankkártyát. Beirsz minden olyan adatot,amit kérnek,és ami a kártyán van,aztán mikor megvagy vele elfogadod a feltételeket, és továbbra mész.Mikor pedig mindennel kész vagy, akkor jöhet a mehet.
Beerdrinker szivesen
-
-
g.Viktor
csendes tag
válasz Milka 78 #11461 üzenetére
De nekem v-syncel együtt is játszhatatlan nem a vas kevés ennyire hanem valami egyéb gond lehet, mint írtam driver update óta vibrál a kép előtte nem volt vele ilyen gond. Tudom, hogy a hardver sem a legjobb, de a vibrálás nem a hardver gyengesége miatt van. Amennyire meg tudom ítélni, bekapcsolt v-sync mellet is úsznak a vízszintes csíkok csak annyira gyorsan, hogy nem látni csak azt, hogy vibrál a kép.
De ha másnál nem jött elő ez a hiba az új AMD driverrel akkor nem hiszem, hogy lesz megoldás, várok, hátha egy újabb driver megoldja a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #11459 üzenetére
És dokee78 mesterrel is...nagy fles,mert ma vagy 6 Magyar kollégával is találkoztam,míg az elmúlt 1 hét alatt talán két esetben...az élet apró örömei.
g.Viktor . Vsync nélkül a játék játszhatatlan ezt fogadd el.Nézd meg az én vasamat az adatlapomon...100fps-el laggol,szaggat Vsync nélkül.Ez sajnos ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11415 üzenetére
Én nem igazán megyek konvojokban. Akármikor mentem, olyan problémákba ütköztem, hogy inkább lemondtam róla.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11380 üzenetére
az ets2.lt-n az izé pedzegette, a józsipista nemtudomki. Az ets2mp fórumban viszont jobb válaszokat kapott , a holland kisfőnök is próbálta és törölte volna a témákat, ha nem lenne rendben, ilyen szempontból megnyugodtam
Ami a módosításokat illeti, 1 tonnás a rakott pótkocsim, én csak ezen akarok változtatni. Multiban vagy az nélkül , én majd amúgyis ilyesmi moddal akarok játszani, nem szeretem a speckó szállítmányokat, egyszerű fehér ponyvás vagy dobozos vagy hűtős, aztán kész, ezért kell egy kis iránymutatás, miféle ez a mod
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11318 üzenetére
Most olvastam pár hozzászólást , és http://metaltigersa.co.za/ets2mp_mods.html rendben van. A metaltiger srác valóban a játékban levő trailerekkel és def fájlaival módosít ezt-azt. Lecserélni és súlyozni is tud, ahogy ledgeri is írta. Holnap-holnapután megnézem, mik és hogyan is változnak, érdekel a téma.
szerk: például:
[ Szerkesztve ]
-
juhiati
aktív tag
válasz Milka 78 #11366 üzenetére
Amúgy a lagg, én rájöttem ezé van mert sok a hülye aki dlc festést használ és ha az neked nincs meg fél évig gondolkozik mivel helyettesítse. Én spec az ilyen festés és jobs dlc-ket is kivágnám, mert akinek minden megvan meg a nemlétező sezlonypeccset is megvette az oké, de én nem fogok 300 ft-ot kiadni egy festésért amit jóformán sose fogok használni.
Amúgy nekem egy hd6870-es van, a FarCry4et viszi Highon de az ets-t meg se próbálom
[ Szerkesztve ]
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11340 üzenetére
Milyen beállításokkal játszhat a videó elején látható tag?
Kire gondolsz, melyikre?[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11323 üzenetére
Van egy mod a multiplayerhez, már régebbi megoldás, de figyelemre méltó lehet. Single playerben indítunk, de előtte a nekünk tetsző gyári, eredeti pótkocsi típust betesszük a mod mappába, és a single playerben ez minden pótkocsit olyanra lecserél, az összes fuvar ez lesz, ha jól látom, tehát ponyvás pótkocsiban nem fát viszünk, hanem az annak megfelelő fajta árut, mindegyik felrakótól. Aláírva, hogy egyszerre csak egy típusú pótot basztassunk, értsd: csak ponyvásakkal vagsy csak hűtősekkel vagy csak 25 tonnás konténerrel stb stb variáljunk. Aláírva megjegyzés: ideális, ha valaki egy kis változást akar, vagy konvojban menne ugyanolyan pótkocsikkal. Várjunk pár napot az eszetlen moddolgatással, letöltögetéssel, habár leszögezhetjük jóelőre: single playerben moddolja a játékot, menti, már mentett játékkal lép be a multiplayerbe a játékos, ahol az van elmentve, hogy minden pótkocsi hűtős, és sör van mindegyikben / vagy ki mit iszik, attól függ /
OK?
Csak nézzünk valami megbízható forrást, pár napot kibírunk. Nekem tetszene csak egyfajta, csak ponyvás vagy csak hűtős, dobozos. Lásd még: virtuális cégben vagyunk mondjuk, és a főnök azt mondja, ezen héten hűtős munkák vannak, tölste le minden tag ezt ás ezt a pótot, állítsa át single playerben, és úgy jöjjön be multiplayerbe. Jövő héten meg másmilyen.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11325 üzenetére
Igen, igen, itt egy Renault-s videó a sok közül.
https://www.youtube.com/watch?v=ZW18lZF6trMNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11323 üzenetére
most dallas-detroit meccse van, úgyhogy egyelőre jegelem a keresgélést. Nyilván jelzem - képekkel - ha működik. Érdekelne minden Renault Premium módosítás vagy pótkocsi módosítás
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11318 üzenetére
Könyvjelzőzöm most, aztán rákeresek a multis fórumban, hátha van pár visszajelzés róla
Az egy telefonra telepíthető alkalmazás, ami a kamion adatait mutatja. Na én erre nem vagyok kíváncsi egyáltalán, hisz ott a szemem előtt minden, de egy navigációt rátenni okostelefonra már... odabasz kategóriás lenne. Ezért érdekel, hogy valaki foglalkozik-e ilyesmivel, érti-e hogyan működik.
-
Tomko78
őstag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest