- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Kiegészíteném, hogy ha nem steames a telepítés, akkor nem használható a multi... Ha eredeti és lemezes, akkor meg a serialját aktiváld steamen (előtte mentsd el a profilod, ha sokat mentél benne és sajnálnád veszni...) majd letöltöd (vagy előtte még törlöd az aktuális telepítésed) és utána már mehet.
Azért kéri a steam létét, mert az egy olyan rendszer amire lehet építkezni az általuk használt ban-rendszerben.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
C:\Users\Neved\Documents\Euro Truck Simulator 2 Itt vannak a cuccok
Csak nem tudom, hogy ami verzó-kódos az kellhet-e. Legjobb ha mindet kimented, majd a játékot letörlöd, majd ha a steames felment, arról is készítesz egy másolatot, miután csináltál egy-két fuvart, és utána visszamásolod a legfrisebb profilt a mostani pakkból, és ha működik boldogság....(én mostanában -január- tervezek egy win újratelepítést. Aki kiegészít az nekem is segít...)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
Én is most kaptam az emailt, hát mondom, hamar belinkelem, hadd tudja venni, aki még szeretné.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Milka 78
nagyúr
Multiba is büntetnek?Mert nálam még soha nem volt bünti,se trafinál,se lámpánál.
Megint úgy esik az eső,hogy nem csapódik fel a szélvédőre.
Most dzsalok Byalistok felé,nemsokára oda is érek.Meglepően sok nagyobb konvojba botlottam,igaz 2 sávos kerülőkön megyek.
dokee78 : Vagy mindenhol piros,vagy piros és sárga villogás az ellentétes sávban.
[ Szerkesztve ]
-
petrusz82
aktív tag
-
- = Zk = -
félisten
nekem úgy megzavarta, hogy 10km/ó alatt is fejreálltam a Pete-tel
Sub amit küldött, azzal viszont igazi kezesbárány....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
tatabike
őstag
Ezt nem lehet számon kérni rajtuk, mivel a multit nem veszed meg, az csak egy folyamatosan foltozgatott, akut béta verziós teszt, ha úgy tetszik a két szép szemünkért működtetik, és sem Téged, sem Őket nem kötelezi semmire. Ha holnap kihúznák a szerverek kábeleit, mert megunták, egy rossz szavunk sem lehetne.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Én még az 1.22-nél tartok, így csak találgatok. Ebben a videóban jól látszik, hogy nem elég beállni a pótkocsi alá, és megnyomni a "T" betűt, hanem a "gólyalábakat" fel is kell tekerni. Valószínűleg a lekapcsolás is így működik. A billentyűzet beállításokban biztos megtalálod, hogy melyikkel lehet megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ledgeri
nagyúr
Igen át kell állítani a menüben is, hogy működjön (csak egypipa ) nevét most nem tudom, de egyértelmű, a Játékmenet alatt...
-
barni1122
tag
Ha használsz vmilyen trailer modot, ráadásul ha az a mod nincs is 1.24 alá átkalibrálva, akkor ne csodálkozz, nekem se megy. Viszont gyári póttal alá kell állni, hallod ahogy "kattan" és kiírja, hogy nyomd meg a T-t. Semmi pluszt nem kell csinálni, mint eddig, csak precízebben kell aláállni.
-
Marci112233
addikt
Pedig ez kalibrációs hibára utal. Játékon belül beállítások majd irányítás, és ott a kormánytengelynél katt rá és fordítsd el a kormányt egy irányba és nézd meg azután beáll-e rendesen. Ha ekkor sem akkor ide oda is mozgasd meg mert lehet menet közben állítja be magát. Maga a játék egy faék egyszerű kormánnyal is működik szóval mennie kell, főleg hogy egyszer már ment.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
MVM-Next
kezdő
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest