Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm szépen a Zeemods hangcsomagokkal kapcsolatos tippeket! Tegnap mégis átálltam az 1.43-ra, de nálam totál megmakkant a grafika, mintha a térkép szélére értem volna, higanyban lebegő házak meg hasonlól fogadtak. Tuti valamelyik mod okozza, de nem volt időm kinyomozni hogy melyik. Ja, és a GPS color modokkal el sem tudott indulni a program. Más téma: teljesen ledöbbentem ezen a DAF XT kamionon. Még a létezéséről sem tudtam, azt hittem csak a Scania csinál "csőrös" gépezetet!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
SH4D0W2011
őstag
Pár éve én is DFGT-vel játszottam, jó volt valóban. Aztán azóta letettem a PC gamingről teljesen. Mostanában tértem csak újra vissza a kamionozáshoz, egy ősrégi gépen játszom GeForce NOW-val, kontrollerrel. De igazából csak arra akartam célozni, hogy kacsintgatnak végre a konzolok irányába is, nagyon hiányzik onnan egy jó truck sim.
-
Foose
addikt
válasz SH4D0W2011 #26047 üzenetére
Annyira nem csikol,kormányt használok. De nem rossz,hogy gondoltak a kontrollert használókra.
Tetszik a menetszél zaj,(lehúzott ablaknál)és a gumihang haladáskor.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #26045 üzenetére
néha halkan zörög valami. De nem olyan összetett mint a zeemods effekt hangok.
-
-
Foose
addikt
Pár kör futása után.... Semmi hang modomnak nem okozott problémát az 1.43. (Ets2,ugyebár Ats még 1.42-n van) Azt azért meg kell hagyni,hogy fülkében elég durván hangos lett minden,a kamion motor hangerőt lentebb véve tűrhető,de a forgalom zaja szerintem irreálisan hangos a kabinban is felhúzott ablak mellett. A kapcsolók még most is elég hangosak szerintem,bár egyenlőre csak a motor hangerőt vettem lentebb és a turbo hangját.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz AcCEsS #26041 üzenetére
Motor hangban a CAT3406E van meg ami egész jó, meg a Peterbilt 3xx hangcsomag, meg az összes ingyenes ATS-hez, mondjuk szerintem ATS-ben nem olyan rosszak az SCS motorhangok sem. Ami nekem a legjobban tetszik az a belső kabinhangok csomag, de azért kíváncsian várom, hogy most milyen lett az 1.43-ban a hang.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Foose
addikt
válasz AcCEsS #26041 üzenetére
Ats vonalon nekem a DD60 14L hang van meg,a freightliner effects,és a w9 effects. Motorhangban minden más Kriechbaum hang. A Cummins N14-et nemrég vásároltam meg elővételben,még nem lett kiadva. Az hogy kinek-melyik tetszik a legjobban......
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz AcCEsS #26037 üzenetére
Én még nem kapcsoltam be a gépet, nem frissített még..... Nem tudom hogy alakul most a mod hangok kompatibilitása. Zeemods is követi általában a frissítéseket, valamikor biztos fogja frissíteni zee is a kiadott hangokat. Nekem Ets2-höz csak a Daf 105 hang van meg, nem tudok nyilatkozni arról, melyik lehet az amit keresel.
-
AcCEsS
senior tag
válasz AcCEsS #26038 üzenetére
Ja, van Zeemods YT csatorna. De azért írhattok tippeket/tapasztalatokat!
-
AcCEsS
senior tag
válasz AcCEsS #26037 üzenetére
Egyébként a Zeemods hangcsomagok közül melyik a legütősebb? Azokat a hangokat kedvelem amelyektől a kamion olyan mint egy tank! Tehát a jó traktoros-röfögős-oldschool megszólalást kedvelem. Vajon melyik olyan a sokféle közül? Valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
Pápá hangok!
Basszus, lehet, hogy érdemes lesz valami fizetős hangcsomagra áttérni, pl. Zeemods? Mert - ahogy a múltkor írtátok - mindig felkövetik az új ETS2/ATS verziókat. Lehet, hogy megéri azt a 2000 forintot...
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Kint van az Ets2 1.43
-
Foose
addikt
Az az érdekes,hogy az előző Cascadia is 2022 néven fut neten. Amit nem értek... De oké,várós számomra a frissítés....Bár a gyári navi hosszúkás,és alig magas,nem biztos hogy tetszeni fog. Mp5-ös mercis,mint a kormány gombjai is. Ja hát meg ugye a műszerfal is. Nyilván nem véletlen,asszem licensz....
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz Karcub #26029 üzenetére
Sajnos a rossz út, csak a készítők akarásán múlik. Én úgy gondolom, hogy valamilyen automatizmussal kellene valóságosabbá tennie az scs-nek az utakat.
Ne kelljen méterről-méterre megalkotni az úthálózat milyenségét.
No meg a rosszabb vasúti kereszteződésekben sem kellene repeszteni 70-el, úgy hogy a pótkocsi is leakadjon. -
-
Karcub
senior tag
Valaki esetleg tud/hallott-e olyan mod-ról amivel Ford kamiont lehet be rakni a játékba? Nekem az valahogy hiányzik. Az hiányzik még a játékból, hogy nincsenek rossz utak, úgy érzem kátyú meg út hibák stb, amitől "zörögne" a fülke, remélem értitek hogyan értem.
-
vlevi
nagyúr
1.43 frissítés nemsokára jön, abban frissül az MAN is.
[link] -
Foose
addikt
válasz Ablakos #26023 üzenetére
Pedig jó ideje megy már ... https://www.facebook.com/HBB.store.truck.model/ (esetleg a korábbi Man tgx-ből is van fizetős [minőségi] mod, méghozzá a Madster féle kamion. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
válasz Marci112233 #26021 üzenetére
Annyiból szerencsés vagyok, hogy máshonnan nem raktam be modot csak a műhelyből.
-
Marci112233
addikt
válasz Karcub #26017 üzenetére
A steam műhely modokat amikre feliratkozni kell azokat a steam letölti mindig ha újra rakod a játékot vagy az egész gépet amikor újra felrakod a játékot. Azokat már nem fogja amiket te más oldalakról töltöttél le és tettél be a mod mappába. Például az innen leszedett és manuálisan bemásolt modok. [link]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
pcnet
addikt
Nem tudtam, hogy csak fizetős verzió létezik. Kerestem modos oldalakon, de nem találtam. Akkor ez az oka. Közben kaptam egy fizetőshöz linket, de az csak 1.40 kompatibilis. Mindegy, akkor kibírom tavaszig. Elvileg akkor kerül be hivatalosan a játékba.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Karcub
senior tag
helló! újra kell rakjam a gépet és nem tudom hogy mentsem el az ETS2 dolgaimat, mármint hogy tudom vissza tölteni a mentéseimet meg a sok MOD-ot ha újra fel rakom a játékot? steam-es és az nyilván elmenti a játék meentéseit csak nem tudom a sok MOD-al mi lesz, újra le kell szedjem vagy tudja az magától is és ahogy belépek és amire fel vagyok iratkozva azokat leszedi autómatikusan?
-
pcnet
addikt
Tudna valaki linkelni egy új MAN modot? Használja valaki?
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Cr00py #26009 üzenetére
Ha deaktiválom a mod menüben akkor helyre áll a dolog egyből, tehát a hibát megtudom így szüntetni, csak ha vissza akarnék térni a gyári 389-re akkor mindig ezt el kéne játszanom. Szerintem törlöm a francba, aztán majd hátha jön hozzá frissítés, a készítő továbbra sem válaszolt.
Ezt a felhős dolgot még nem figyeltem, kikapcsolom majd, köszi a tanácsot.Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Cr00py
senior tag
válasz Ergo_Proxy #26006 üzenetére
A mod mappában lévő összes modot betölti a játék indulás után. Teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy a modkezelőben aktív-e vagy sem.
Tedd át addig egy másik mappába, és úgy próbáld.
//Az ilyen esetek elkerülése végett célszerű tesztprofilt használni az újonnan beszerzett modok kipróbálásához.
Legrosszabb esetben az innen-onnan összeszedett modok még a profilt is tönkre tudják tenni, így nem árt ( főleg ha modokat is használ az ember ) ezekről is mentést készíteni. A cloud save gondolom ki van kapcsolva, ugye? Modokkal nem szabad használni, mert nincs róla "fizikai" mentésed. -
m0h0senator
őstag
Steam fájlok ellenőrzése.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
eboostr
aktív tag
Highway to hell..
-
Ergo_Proxy
tag
Kipróbáltam, hogy deaktiváltam az összes modot, csak ezt hagytam bent, így is ugyanaz a helyzet .
[link]Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Ablakos
őstag
Ritkán használom, most tűnt fel, hogy nem tudom aktiválni a fejlesztőt módot. A g_developer "1" be van kapcsolva a configban.
Kell ezenkívül valamit még állítani? -
Foose
addikt
válasz m0h0senator #26003 üzenetére
Igen, ezért mondtam hogy nem mindegy a készítő sem.. van aki elég hanyag munkát csinál. Az bizony tele lehet hibával és bekavarhat scs kamionnak is. Pl. Szerintem az lesz a hiba nála, nem a sorrend.
-
m0h0senator
őstag
válasz Ergo_Proxy #26002 üzenetére
Nekem csak ruda-tól van a 2 peterbilt meg a trailer pack. Nálam ilyet nem okozott.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Ergo_Proxy
tag
Illetve egy gondom volt, Ruda Peterbilt 362-je, az összes kamionban kilőtte a matrica szetteket, ha a szekrénykészletre kattintottál azt írta ki nincs ilyen elem, és amikben volt azokban is eltűntek. Végig olvastam a read me-t, milyen a megfelelő sorrend, de nem oldotta meg, aztán egyszer jó lett
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Ergo_Proxy
tag
válasz m0h0senator #26000 üzenetére
Nekem se volt semmilyen probléma se ingyenes, se fizetős moddal, ez az első, nem tudom mit tudok még tenni a sorrenddel, három fájl az egész, a kamion, a vontatmányok, meg a hang, ami igazából kirchbaum pack, raktam már őket minden hogy, meg alulra, felülre, nem volt változás
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest