Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz SzabóTamàs90 #24996 üzenetére
Nem csak dizájn, működnek is, előttem megírták rendesen.
-
Chris0321
addikt
A kiegészítő világítás alatt a kamion elejére felszerelhető pótlámpákat érti ami ha távolságit kapcsol sokkal jobban megvilágítja az előtte lévő utat mintha csak a gyári lámpát használná. A kis lámpák amikre gondolsz amiket körbe tudsz feltenni a gépre csak dizájn, akármennyit felrakhatsz az nem fogja befojásolni azt, hogy mennyi pénzt keresel a kamionnal. Régen volt erről szó, már nem emlékszem benne van-e még a játékba de legalábbis egy időben számított milyen motor/váltó, stb. volt a kamionban és ha jobb volt a gép több pénzt hozott.
-
Cr00py
senior tag
Nem, működnek.
Multiban a modok tiltottak. Ami a játék része ( default + DLC ) azok engedélyezve vannak.
Normál esetben a kiegészítő világítások nem kapcsolnak be. Ingame F4-el hozható elő a menüpont, ahol ki-be lehet kapcsolni őket. ( Avagy a kiosztások között hozzá rendeled valamelyik gombhoz. ) Én a streamdeck-re raktam ezeket, praktikus. -
xrvman
őstag
válasz Ergo_Proxy #24963 üzenetére
Ha nem szeretnél konzollal, developerrel szórakozni, akkor vegyél kiegészítő világításokat.
A távolsági olyan erős volt még a frissítés előtt, hogy a tabláról visszaverődő fény, konkrétan zavart. -
MoVieFaN
aktív tag
Ezért volt a mai frissítés is, már megnézheted az új T-High-t letakarva a dealernél.
"You may have noticed that ETS2 has just received a very small update on Steam; what was in it? Well, hop into your current Renault Trucks vehicle, drive to the closest major Renault Trucks dealership and find out! The new T-High is parked there!
Yes, it's currently hidden under a red cover, but that will change very soon."Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Debilon
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24988 üzenetére
Egy biztos, neked jobbról, amikor az ai balra sávot vált (szinte) mindig neked fog jönni, főleg fizetőkapuk után, autópálya felhajtónál csak elvétve
Igen, csinál baromságokat, nem keveset, de egy idő után már reflexből figyelek ha olyan a szitu
Pl: ATSben újabban az a módi, hogy pálya felhajtónál megall a szélső sávban mindenki, hogy besoroljon aki jön fel
Egy váratlan esemény volt mostanában, ami szerintem bug, special transport fuvar, jobbra kanyarodó és a várakozó járművek között mintha akna robbant volna, trailerrel együtt felborul egy vontató a másikat nekem lökve, csak a vontatóm rongálódott, a fuvart simán kitűnőre leszállított
Szóval nekem tényleg nincs ennyire rossz tapasztalatom
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Foose
addikt
Valami nem kerek nálam. Ats. Las vegasból hajtanék fel jobbra a felhajtóra,a gps nem mutatja a felhajtó sávot. [link] Nálatok?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
pcnet
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24988 üzenetére
+1 és ha WoT fuvart viszel még vissza se tudod tölteni. Be kell nyelned a rakomány sérülését.
Ma futottam bele olyanba fizetőkapunál, hogy kamion sorolt volna a kapu után balra, AI meg nekiment. Mentem mögötte, szépen indexeltem balra, hogy kikerülöm őket, erre nekem tolatott. Nem elég, hogy balesetet okoz még engem is lezúz. De ahogy Te is írod, simán besorol elém gyorsító sávból vagy nem enged be hiába indexelek. A kedvencem mikor elhiteti velem, hogy elenged, elindulok és oldalról belém jön. Telephelyről se tudok kijönni ha jobbra van piros lámpa. Kidugom a kamion orrát de csak furakszik, nem enged ki, inkább nekem jön. Vagy kereszteződésben megáll mikor merőlegesen állok rá és kanyarodnék, de nem tudok tőle mert ott áll. Kapcsoltam is ki megint a forgalmat.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Marci112233
addikt
válasz Debilon #24986 üzenetére
Akkor szerencsés vagy. Nekem is gyakran előfordul, hogy rám húzzák a kormányt vagy elém fordulnak az egyesben egy mellékútról.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Debilon
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24980 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem egy kezemen elfér, hogy az ai miatt mennyi fuvarom ment a lecsóba
Nincs a forgalom módosítva, csak egy hud mod van benn
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Foose
addikt
Az már biztos,hogy [ez] jön...
-
laceszgamer
addikt
-
Jadro
veterán
válasz laceszgamer #24982 üzenetére
Márc.27-i hír: [link] Tehát a héten kiderül a megjelenés időpontja, ami az elmondásuk szerint korábbi mint gondolnánk. Szóval hamarosan.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
laceszgamer
addikt
Vajon jövő héten DLC vagy majd csak hónap végén? Mert ahogy néztem eddigi DLCk mind vagy 10 előtt vagy 20 után jöttek ki adott hónapban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Marci112233
addikt
Nekem is most frissít az ETS2, de nálam csak 138,2MB.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Ablakos
őstag
válasz SzabóTamàs90 #24978 üzenetére
Akkor van elsőbbségünk, ha azt meg is adják.
Ráadásul mi abban a kihívás egy üres úton (autópályán tempomattal) gurulni.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Most frissített valami 180MB-ot az Ets2. Tudjátok mi lehet a frissítés? Blogon nem találok semmit. Valószínüleg valami apró javítás lehet.
Ennyit találok. Lehet rossz helyen keresgélek...?[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz m0h0senator #24974 üzenetére
Ha nincs multi, akkor single módban nyomom és ha felhúznak az AI-k, ki szoktam kapcsolni. Aztán ha unom, hogy kihaltak az utak, vissza kapcsolom.
-
Cr00py
senior tag
Amíg az SCS-nél nem változtatnak rajta, addig marad. Van, hogy 3-4 frissítést is túl él, de ha valamibe bele nyúlnak, akkor elképzelhető az is, hogy a korábban beállított értékek felülíródhatnak.
Itt van pár egyszerűbb parancs, ami talán egyeseknek hasznos lehet.Én ilyen esetekben mindig, ha állítok valamit, akkor csinálok egy mentést, így ha a későbbiekben változik is valami, csak vissza másolom, és megy minden tovább.
A normál default állapotról viszont célszerű egy mentést csinálni mielőtt állít valaki ezt-azt, csak a biztonság kedvéért. Nehogy a későbbiekben ebből gond legyen, ha valamit nagyon elállítana.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz Cr00py #24967 üzenetére
A consoleba beírt dolgok csak addig érvényesek amíg ki nem lépek a játékból, vagy véglegesek? Forgalmat állítanám néha-néha és a console egyszerűbbnek tűnik mint mindig a config fájlt szerkesztgetni, újra indítgatni a játékot.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Cr00py #24970 üzenetére
Köszönöm, nem ismerem még ezt a developer consolet, utána nézek akkor a leírtak alapján :) köszi mégegyszer.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Cr00py
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #24968 üzenetére
Hol akadtál el? Szívesen segítek, akár privátban is.
Ha engedélyezve van a developer mode, illetve a console, akkor ingame a console-t megnyitva írhatóak át ezek az adatok.
Ha nem vagy biztos magadban, illetve amúgy is, de célszerű egy bizt. mentést csinálni előtte a config fájlokról.
Sajnos ezekre nincs konkrét opció a játék főmenüjében, ezért is ilyen "komplikált" azoknak, akik nem értenek hozzá. A dev console-ban szinte mindent is lehet állítani. Némi hozzáértéssel egész jól testre lehet szabni a játékot, akár 3'rd party modok nélkül is.#24969Ergo_Proxy: A magasságot, az angle-el lehet variálni. A távolságot pedig a "range" -el.
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
válasz SzabóTamàs90 #24964 üzenetére
A fényszóró magasságot akartam állítani, gondoltam erre szolgál a light adjustment, csak én nem csinálok valamit jól, hogy nem jövök rá, hogy azon belül, hogy állítom be a fényszórókat, na mindegy, elég bosszantó, hogy most már a refivel is alig látni valamit.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Cr00py
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #24966 üzenetére
Developer console-ban.
config.cfg-ben először engedélyezni kell. g_developer "1" Alapértelmezetten ez a beállítás "0"
illetve g_console "1" ami szintén "0"-n van.Itt egy kis segítség.
controls.sii-ben lévő : config_lines[77]: "mix console `keyboard.grave?0`" alatt lehet változtatni tetszés szerint a dev.console előhívó parancsot.
pl: config_lines[77]: "mix console `keyboard.f11`" -> Ergo F11-el hívod elő.
Remélem így érthető.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #24964 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
#24963Ergo_Proxy: Próbáld meg ezzel a beállítással.:
left_rot : (-0.7, 0.0, 0.0)
right_rot : (-0.7, 0.0, 0.0)
low_beam_range : 110.0
low_beam_angle : 75.0
hi_beam_range : 250.0
hi_beam_angle : 60.0
Ezt a default:
left_rot : (-2.5, 0.0, 0.0)
right_rot : (-2.5, 0.0, 0.0)
low_beam_range : 90.0
low_beam_angle : 80.0
hi_beam_range : 220.0
hi_beam_angle : 70.0Az értékek igény szerint változtathatóak.
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, nem olyan rég játszok az ATS-el, és kis kezdeti szkeptikusság után egészen beszívott :) viszont egy egyszerű problémám lenne, lehet csak figyelmetlen vagyok, de egyszerűen nem tudom beállítani a fényszóróimat. Ahol elvileg ezt megtehetném, csak ki be tudom kapcsolgatni őket, illetve a műszerfal világítás erősségét tudom állítani, elég bosszantó mert a tompított kb az előttem lévő öt métert világítja meg, az új frissítés meg még a refit is eléggé kiherélte, bár tény, hogy előtte meg akkora erelye volt mint egy légvédelmi keresőnek :D
-
laceszgamer
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24959 üzenetére
Tudom, csak azt nem értem eddig miért nem tettem, meg másnál miért nem, pl ATS-nél se házon belül, jó igazából ennyi kényelmetlenség belefér, hogy várok fél percet.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz SzabóTamàs90 #24960 üzenetére
Meglátjuk. Eléggé lehalt a YT csatornája, január legeleje óta se kép-se hang...
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Foose
addikt
-
MoVieFaN
aktív tag
Összeállt az ETS2 Normal Map Combo - Promods based [1.40] V1. Még nem teljes, de alakul. Elvileg RusMap / Road Connection újabb verzió is jöhet még a hétvégén.
Macedonia és Poland Rebuilding sajnos még nem lett frissítve.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
laceszgamer
addikt
válasz SzabóTamàs90 #24955 üzenetére
Igen, de ez csak Steam indításnál csinálja, tehát nem a játékot indítom, hanem Steamet csak, és pl ATS-be vagy bármi más játékban nem, kizárólag ETS2 esetében.
Pedig van fenn pl Skyrim, Fallout 4 amik 50-200Mb-os fileokat szinkronizálnak kilépés után a felhővel, de Steam indításakor azok sem csinálják.
Talán még arra gondoltam, hogy a közelgő DLC miatt lehet valami kavarc, ahogy néztem pl játék adatlpaján rejtve már ott vannak az achievementek.
-
Cr00py
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #24953 üzenetére
Nem hinném, hogy ez okozza.
Nálam is aktív bizonyos profilokon, de ilyet nekem sosem csinált.
Steam indítás után azonnal indítható bármelyik játék a nagy zöld "Play" gombbal.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Igen, indítás után hozza ki, igazából kb egy fél percig várat, maga a játék amúgy megy.
-
Foose
addikt
válasz laceszgamer #24943 üzenetére
Nekem ilyet csak akkor csinál ha fájlok ellenőrzését futtattam. Utána hitelesít. Máskor ilyet nem szokott.
-
vlevi
nagyúr
Villódzásra van valamilyen beállítás?
A távolban lévő ojjektumokra gondolok.
Éjszakai vezetéskor nagyon látványos, hogy a távolban lévő fények villódznak. Nem csak az 1-1 pixel méretű fények, hanem a nagyobbak is. Ahogy beérnek egy bizonyos távolságba, akkor látszik, hogy máshogy rendereli, és onnantól kezdve szépen néz ki.
[link] -
lappa86
aktív tag
Feltölti a felhőbe az aktuális mentésed.
Szerk: ja, indítás után? Akkor passz.
[ Szerkesztve ]
Always with the negative waves.
-
Jadro
veterán
Úgy érted minden egyes Steam indítás után? Nálam a kliens nem csinál ilyet. Most indítottam.
-
Jadro
veterán
Úgy látom még nem volt: Kint van a Promods 2.52 az 1.40-es ETS2 verzióhoz. Az Iberia DLC megjelenése után új PM verzió várható.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Ablakos #24938 üzenetére
Egy profilom van. Sok modot használok/próbálgatok.
Szerintem két fontos dolog van a sérült profil megelőzése érdekében:
- Ne adj a sofőrjeidnek semmilyen moddolt cuccot (kamion, cabin mod stb.), csak az alapjáték elemek legyenek. Te elvileg bármit használhatsz, nem kellene, hogy probléma legyen belőle.
- Ne vegyél garázst az alapjáték területén kívül.MP-re mondjuk szerintem érdemes külön profilt tartani.
-
m0h0senator
őstag
+1 még ATS-t is így játszom. Egy profilom van az kap meg minden modot.
Croopy: igen ezért csak olyan garázsaim vannak amik alap térképen megvannak és a saját garázsaim is csak alap városokban vannak. Így ha kiveszem a promods-ot frissít a program alap térképen lévő garázsomban kezdek.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Foose
addikt
Én első perctől azt az infót kaptam,hogy bizony (főleg wot fuvarok miatt) külön profilon kell PM-t használni. Így is tettem mindig. Amit anno nem tudtam,hogy pl a Roextended nyugodtan mehet a vanilla profilba is,nem csak PM mellé.
-
-
Marci112233
addikt
Jó ideje használom a PM térképet, de arra sose csináltam még külön profilt. Amikor egy verziója nem ment a játék új verziójával akkor ugyanúgy mint most is, simán kivettem a használt modok közül, és folytattam azt a mentést amiben benne volt. Semmi probléma nem volt eddig vele így és most se mert simán folytathattam a mentést csak PM térkép nélkül. Magával PM-el csak 1.39-ig játszottam mert ugye 1.40-el nem megy mint te is írtad, és előre tudtam is hogy ha kijön az új verziója a játéknak akkor tuti nem fog vele menni.
Kép feltöltés meg sikerült, így köszönöm a válaszodat.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Foose
addikt
válasz Marci112233 #24931 üzenetére
Ezt a promods mizériát nem igazán értem. Hiszen Promods-hoz külön profil kell. Mivel a 2.51 már nem kompatibilis a játék 1.40 verzióval,így nem értem,hogy tudtál játszani úgy hogy kivetted a PM fájlokat?! WOT feltöltés a játék főmenüben középen van a foto studio. Arra katt,a megjelenő lehetőségek között pedig ott lesz hogy kép feltöltés a wot-ra.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Nekem is felment az 1.40 az ETS2-re. Összességében jó lett a fényváltozás nekem, mert én csak külső nézetben tolom a játékot. Semmi beállítást nem állítottam el és így is simán megy a játék, sőt azt kell mondjam talán még jobb is lett, mert kb 6 óra játékidő alatt 60fps-ről ugyan esett le 48-ra az érték, de nem hirtelen hanem szép lassan ment le majd vissza 60-ra így semmi laggolás nem történt. Modokat kellett variálnom, mert ugye PM térkép is bent volt, azt azonnal ki is vettem mert virított a piros felkiáltójel. Csak aPM melett volt a piros felkiáltójel. Ezen kívül pár tört játékból kivett DLC modként használva és egy Volvo FH2013 ohaha kamion volt bent. A kamion még 1.35-höz jött ki, és egészen 1.39-el is szépen működött, de 1.40-el már, ettől függetlenül a modkezelőben nincs mellett a piros felkiáltójel. Vászont ha bent a kamion nem indul a játék, mert amint bejön a főképernyő a menürendszerrel, már le is fagy és ki is lép a játék. Így kivettem és vettem egy gyári gépert amit kicsit dizájnoltam.
Más és saját kérdésem. WoT profilomra hogyan tudok képet felrakni? Akárhol néztem nem jövök rá hogyan lehetséges.
-
vlevi
nagyúr
Viszont az üzemanyag még mindíg szarul mér. 1300mérföldet ír, üres tankig, de látszik, hogy 179gallon van, 4.9mpg fogyasztással.
Ráadásul ez a mpg érték még romlani fog, mert most éppen 48tonnát (na, jó, amerikai short ton, ami csak 900kiló ) vonszolok magam után.Tudom, hogy nem lehet méterre (yardra) pontos, de legalább ne 2x annyit írjon ki, mint a tényleges érték.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz MoVieFaN #24922 üzenetére
utána olvastam. Modderek is amit készítenek például szélvédőre tehető gps-t,annak nem lehet változtatni a fényerejét. Maximum mod fájlba turkálással. Szóval mint pl az említett sarok mobil gps,biztosan nem fog változni.
#24924 Joccc07 Az a gps amiről beszélünk,nem mod tartozék. Kabin kiegészítő dlc gps.Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
MoVieFaN
aktív tag
Az ablak GPS nem mod, a Cabin DLC része, hivatalos.
Nálam valóban sok mod volt 1.39-ben, de frissítés után nVidia driver reset, új config generálás, régi törölve, modok töröve. Mindig így kezdem az új verziót, hogy lássam milyen gyárilag.
A napos időszakok elég problémásak világos útfelületen (fényerő alapon, semmit nem állítgattam):
-
Jadro
veterán
válasz MoVieFaN #24922 üzenetére
Az ablak GPS némelyike még nincs frissítve. Változott a grafikai oldal, fények így a GPS is. Várni kell kicsit, amíg a modderek helyrerakják a modjaikat. Egyébként van olyan ablakra rakható GPS mod ami működik, próbálgatni kell többet is.
Nekem tetszik az 1.40, így már nem biztos hogy rakok majd fel grafikai modot.
-
MoVieFaN
aktív tag
ATS-ben nincs kabin DLC-m, de az ETS2-ben van. Ma megnéztem, ez az ablak GPS tényleg nagyon gáz lett így, le is vettem. Remélem mielőbb javítják.
Más: Tegnap este lecseréltem pár képet a WoTr profilomban, erre az egyik EP lett. Sosem volt ilyenem, meglepődtem.
-
Win-T
senior tag
Én nagyobb esélyt látok rá, hogy a modderek fogják inkább ezeket a fényproblémákat javítani mint a fejlesztők, de ne legyen igazam.
-
pcnet
addikt
Én a fordulatszámmérő mutatóját alig látom nappal. Csak ha rásüt a nap. Feltoltam maxra a műszerfal világítását, a mutató csak akkor látszik rendesen ha süti a nap. Cserébe éjjel meg szinte kiég. Ha ezt javítanák, annak tudnék örülni. Másért most kivételesen nem morgok.
-
MoVieFaN
aktív tag
A nappali fényekkel egyetértek. Sok helyen szinte ki van égve a kép. Az éjszakai fényviszonyok viszont szerintem sokkal realisztikusabb lettek, eddig túl erős volt pl. a fényszóró esőben.
Az új alváz opciók is tetszenek, máris lett egy új kedvencem:
-
Foose
addikt
Most akartam írni én is. A cikk, és mit tartalmaz a frissítés: [link]
-
pcnet
addikt
ETS 1.40 is megérkezett. WoT már kompatibilis vele, multi még nem.
-
Jadro
veterán
Nocsak, egy kis Renault T ráncfelvarrás érkezik. [link]
-
Foose
addikt
válasz laceszgamer #24906 üzenetére
Nálam a teljesítmény rendben. Mondjuk lehet azért,mert közepesről alacsonyra vettem a SSAO-t,és pár modot kipucoltam,mivel nincsenek frissítve 1.40-re. Közben a blogon írják pont arra a problémára ami nekem is bosszantó,hogy bloom. configban át kell írni 1.0-ról 0-ra. De miért kell nekem beleturkálni a játékba ilyenek miatt? És aki nem ért hozzá? Miért nem lehet alapból ez az érték 0?
-
-
Foose
addikt
Gyönyörű lett pár dolog. Pl a játék a kabin kiegészítő dlc-vel tartalmaz bal sarokba tehető gps-t. Na ez vakít mint a franc,akármit állítok a műszerfal fényerőn. [link] [link] Cascadia irányjelző fénye bevilágít a fülkébe,elég rendesen. [link] Hát nem tudom....
-
Foose
addikt
Nah,hát Ats 1.40.... Nappal szerintem túl nagy a fény,szinte fehér néhány dolog. Western star jobb tükrében az irányjelző fény,hogy is mondjam.... [link] [link] Ezt ha jól láttam,beta verzióban is jelezték. Ennyit sikerült javítani rajta. A műszerfal világítás,a fényszórók fénye marha szokatlan,de inkább hihető így,mert kb az életben sem igazán látod a fényét főleg ugye mondjuk nappal. Csak szokatlan. Éjszaka leszek kíváncsi,vagy épp esőben,mert ott látványos a változás fények tekintetében...
-
Ablakos
őstag
12-es volvo váltó pót nélkül A5 (3alacsony) -el kezd. Rakott póttal (21to) A2 -vel indít.
Soha nem használtam automata váltót, ezért érdekelne, hogy valóságban is tudja a váltó, induláskor melyik fokozattal kezdjen? -
Foose
addikt
Ats 1.40 megérkezett
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest