Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nvyktor

aktív tag

válasz bambano #124 üzenetére

Bocs.

Azért az intel szervert említem, mert előttem is azt emlegették (már nem tudom, hogy ki), hogy azzal persze milyen faca, szívás nélkül megy minden.

Tákolt pc-n pedig ugyanaz a szívás van a driverekkel mindkét platformon.

Nem pénzes debianról beszéltem, hanem ubunturól, ami állítólag az otthoni usereknek lett kitalálva.

És ne vedd személyes sértésnek a dolgot, csak nem értem, mért kell elkezdeni a flame-t mindig. Megjegyzem Linux és Win szervereket is üzemeltetek, Linux volt desktopon (az nem jött be, pedig több verzió egyenként több hónap tesztelési időt kapott), Win7-tel pedig még sosem szívtam.

Ettől nem vagyok Win fan, ez az én tapasztalatom, a környezetemben lévő eszközökkel, és az általam menedzselt rendszerekben.

Megjegyzem párom (aki műszaki végzettségű, és nem egységsugarú user) a linuxon, amit neki telepítettem desktopra még a home könyvtárat se találta...

"különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat"
    Ugyanezt teszi néhány delikvens (köztük Te is) a linux-szal.

Mindkét tábor meg kéne értse, hogy nincs összehasonlítási alap.
    Más a cél, más a célközönség, és más az eszköz. Szum: Másra való.

Ezt a célt helyezi Stallman a beágyazott rendszerek, szerverek, stb platformról a gamer desktop irányába (direkt a két végletet írtam). Nem fog megtörténni belátható időn belül, főleg nem opensource.

Védd a fákat! Egyél hódot...

Új hozzászólás Aktív témák