Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
Bocs.
Azért az intel szervert említem, mert előttem is azt emlegették (már nem tudom, hogy ki), hogy azzal persze milyen faca, szívás nélkül megy minden.
Tákolt pc-n pedig ugyanaz a szívás van a driverekkel mindkét platformon.
Nem pénzes debianról beszéltem, hanem ubunturól, ami állítólag az otthoni usereknek lett kitalálva.
És ne vedd személyes sértésnek a dolgot, csak nem értem, mért kell elkezdeni a flame-t mindig. Megjegyzem Linux és Win szervereket is üzemeltetek, Linux volt desktopon (az nem jött be, pedig több verzió egyenként több hónap tesztelési időt kapott), Win7-tel pedig még sosem szívtam.
Ettől nem vagyok Win fan, ez az én tapasztalatom, a környezetemben lévő eszközökkel, és az általam menedzselt rendszerekben.
Megjegyzem párom (aki műszaki végzettségű, és nem egységsugarú user) a linuxon, amit neki telepítettem desktopra még a home könyvtárat se találta...
"különben nem dicsérnék itt folyamatosan a windowsokat"
Ugyanezt teszi néhány delikvens (köztük Te is) a linux-szal.Mindkét tábor meg kéne értse, hogy nincs összehasonlítási alap.
Más a cél, más a célközönség, és más az eszköz. Szum: Másra való.Ezt a célt helyezi Stallman a beágyazott rendszerek, szerverek, stb platformról a gamer desktop irányába (direkt a két végletet írtam). Nem fog megtörténni belátható időn belül, főleg nem opensource.
Védd a fákat! Egyél hódot...
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- office 2000, win98 upgrade, office xp
- Bitdefender Internet Security - 1 eszközre 1 évre
- Steam kulcsok több féle ár van 100 Ft-tól 4.000 Ft-ig !
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest