Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga667
addikt
"előre megkomponált "váratlan" eseményekkel"
A videó alapján nem erről van szó, hanem arról hogy a játékosok tudják előidézni ezeket a baleseteket, így megszopatva a konkurenciát. Multiban hatalmas lesz. -
Nunder
őstag
válasz bishoplogan #14 üzenetére
Kicsit nekem is ilyen érzésem támadt a videó alatt. Csak akkor kicsit jobban törött és foltozott kocsik kellenének.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
bishoplogan
senior tag
Halálfutam + Burnout?
-
Nunder
őstag
válasz kételkedem #12 üzenetére
Nyomni az előre gombot meg néha a balra-jobbrát is
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
kételkedem
addikt
Ha robban a benzinkút, leesik a daruról a rakomány és még a csatornából is dől a lé, akkor nekem mit kell majd csinálnom?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
olanor
tag
Nekem a Burnout is nagyot tetszett és mivel a videók alapján hasonló lehet ez is így nagyon várom már hogy ki tudjam próbálni.
-
Sirandrish
legenda
hát akkor tényleg gépet kéne fejleszteni ha ez ilyen lenne..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nunder
őstag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Pedig ha ezt tudná hozni valamelyik gamma akkor végre volna értelme gépet fejleszteni autós és/vagy arcade játék miatt.
-
Jofi81
őstag
válasz Sirandrish #6 üzenetére
Tényleg jóféle!
-
Sirandrish
legenda
Hát ez biztos nem így fog kinézni de legalább a Trailer frankón össze van rakva
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nunder
őstag
Ez a trailer erősen utómunkázott vagy tényleg ilyen jól néz ki a játék? Kíváncsi lennék hogy real time-ban is tudja e ezt hozni...
-
szeidlee
tag
Szerintem nem rossz, de azért várjuk ki a végét
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.