Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fekeandras

őstag

válasz pammy #73 üzenetére

"Olyan jogi védelmet kaptak, mint senki más, miközben a fogyasztók érdekeinek védelmével egy évtizeden át senki nem foglalkozott"

Ne legyenek illúzióid.Jelenleg sincs olyan szervezet magyarországon ami a felhasználók érdekében lépne fel illetve az ő jogaikat védené.Pedig 2009-et írunk és már jónéhány éve a úniós tagország vagyunk.

• fekeandras

őstag

Az már egy másik dolog, hogy hiába "hagy nyomot" maga után az ember mert ha házkutatáskor nem találják meg a letöltött dolgokat megszűntetik az eljárást... :DDD

[ Szerkesztve ]

• fekeandras

őstag

válasz D1Rect #38 üzenetére

Én is az "olcsónszerzi" kategória vagyok, mégsem írok rá semmi illegálisat nem vagyok egy warezmatyi.A nyers, vágás és konvertálás nélküli videóimat mentem rájuk, hogy később még "veszteségmentesen" visszakapjam őket ha szükség lenne rá.És bizony 1db dvd lemez elég sovány tud lenni.Ezért nagytételben veszem természetesen a sarcmatrica nélkülit.Meg amúgy is kapja be az artisjus... Nehogy már plusz fizessek azért mert a saját dolgaimat felírom egy nyers lemezre.Röhej... Hol élnek ezek? :P

Az pedig vicc amit Sony művel.Ezek tényleg a kőkorszakban élnek... :N

" A Warner Bros nyártól a BitTorrenten árulja filmjeit

A Warner Bros és a BitTorrent megállapodást kötött, mely szerint az egyik legnagyobb fájlcserélőn legálisan lesznek elérhetők olyan sikerfilmek, mint a Harry Potter és a tűz serlege, a Hazárd megye lordjai vagy Tim Burton népszerű mozija, a Halott menyasszony.
    A hollywood-i stúdió és a BitTorrent a napokban kötött megállapodást, mely szerint nyártól a fájlcserélő szoftveren keresztül értékesítené a Warner filmjeit. Az új szolgáltatás már kezdéskor 200 mozifilmet és tévésorozatot kínál majd az amerikai nézőknek. Ígéretük szerint nem csak régebbi filmek lesznek elérhetők az oldalon, hanem egyes filmek már a DVD megjelenés napján felkerülnek az oldalra, mint például a Harry Potter friss epizódjai és a Babylon 5 című sorozat.Az online-on hamarosan megjelenő és letölthető filmek és sorozatok árairól egyelőre még nincs pontos információ, de a közeljövőben erről is döntés születik.A Warner Bros online-on terjeszett filmjei a BitTorrent által fejlesztett másolásvédelmi megoldással lesznek védve.A Warner Bros az első, aki fájlcserélő rendszerrel kötött közös együttműködést. A BitTorrent tökéletesen alkalmas a filmek online értékesítésére, hiszen kifejezetten nagyméretű fájlok terjesztésére fejlesztették ki. Bár a BitTorrent fájlcserélő rendszert sokak a kalózkodással, az illegális fájlcserével kapcsolják össze, az MPAA és a BitTorrent tavaly őszi közös kalózellenes kezdeményezése erősödhet az idén Warnerrel kötött megállapodással.

www.slyck.com "

forrás.: asva.hu

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák