Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz Bambusznád #4576 üzenetére
Nem működik, másképp van bekötve, valami fordító kell hozzá.
-
fatal`
titán
válasz Bambusznád #4557 üzenetére
Na azért ez ultra gáz. Mondjuk min is lepődök meg, én is xperia mini pro ii néven vettem De láttam már x10 mini pro 2-ként is.
(#4559) ko9: Az valószínű 3G akar lenni, csak mellényomtak és még erre sem figyeltek.
De amúgy nem csodálom, hogy tönkremennek a mintaboltok, amikor 10k-val drágább, mint más boltban, függetlenül, gyártói garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Bambusznád #4560 üzenetére
Még az új Xperia Mini hátoldala is el van tévesztve. Az a hátoldal a Sony Ericsson X10 Mini Pro-é.
Amúgy ez a szíves dolog nagyon nagy.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
ko9
addikt
Ez most komoly??? 4G, HSUPA????
Oké még a HSUPA az rendben van? De a 4G
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dokee78
félisten
Találkoztam egy tulajjal akinek X10 Mini Pro 2-je volt és leállt velem vitázni,hogy neki van igaza.
De annyi esze nincs,hogy elolvassa,mi van a készülék dobozára írva. -
noonelar
csendes tag
válasz Bambusznád #4523 üzenetére
Már rájöttem ezer hála
-
noonelar
csendes tag
válasz Bambusznád #4523 üzenetére
Szerintem nem ezt,hogy tudom beállitani ( vitamaxos vok)
-
ko9
addikt
válasz Bambusznád #4517 üzenetére
TP-Linkből is van kismillió fajta, esetleg nem tudsz egy pontosabb típust?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ATM_automata
őstag
válasz Bambusznád #4483 üzenetére
Ugyan ezt a telefont nem ismerem, de nekem az SGS jobban merül 2G-n, mint 3G-n. Én inkább azt javasolnám, hogy only 3G-re rakd inkább és ha nem kell folyamatosan, akkor valamilyen widgettel kapcsold ki meg be az APN-t annak megfelelően, hogy kell-e a net vagy sem.
What else?
-
j.la
tag
válasz Bambusznád #4479 üzenetére
szuper, és a másik, hogy így meddig bírja ? még nem vettem meg, döntő tényező nálam
-
ATM_automata
őstag
válasz Bambusznád #4472 üzenetére
Én másként értettem. Amúgy a telefonba se tárolnék számokat...gmail fiók..ha már úgyis kötelező
What else?
-
ATM_automata
őstag
válasz Bambusznád #4469 üzenetére
Hmm...okostelefonban minek a SIM-en tárolni a kontaktokat? Egyrészt nem tudsz hozzá csak 1 telszámot felvenni, másrészt meg teljesen fölösleges is. Teljesen elég szerintem ha minden kontakt adatod fel van vive a gmail fiókba és onnan lehúzza a telefon. Én már évek óta nem használom a sim tárolást, anno a K800i-men is a telefonba tároltam, aztán amikor áttértem androidra, akkor csináltam egy .csv filet a telefonkönyvről a memória kártyára, a gmailbe beimportáltam és minden csodálatosan meg is volt.
Én azt vettem észre, hogy minél jobban variálja valaki a konrakt adatokat annál nagyobb szívás lesz a vége. Pl. SIM + Google kontakt + Facebook + Skype ez felér egy öngyilkossággal szerintem. A végén meg csodálkozik az ember, hogy miért nincs meg valami, amit keres meg miért a Józsit hívja, amikor a Pistát akarta, csak hát rosszul párosultak össze az adatok.....
Nálam a sima gmail kontakt vált be a legjobban, teló cserénél se kell semmit pakolászni, ha ellopják se vész el adat, meg szinkronizálható pl. Thunderbirdel is, így mindenhol minden megvan.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
fatal`
titán
válasz Bambusznád #4469 üzenetére
Én weben vettem fel, ott ugye magyarul írja, de a mezőneveket cserélgeti, így a telefonkönyvbe már jól kerültek be. Aztán, hogy szerkesztésnél mit mutat nem nagyon érdekel.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Bambusznád #4374 üzenetére
Jaja, vágom csak látod, hogy másnak nem egyértelmű...
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
neopaszta
csendes tag
válasz Bambusznád #4352 üzenetére
Ha beütötted a kódot akkor gondolom utána hívás igaz?
És mi van ha azt írja hogy "hibás MMI-kód" ? -
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #4352 üzenetére
Amatőr vagyok nagyon,ott akadtam el,hogy nem írt betüket.
Szégyellem magam.
-
Kobor
aktív tag
válasz Bambusznád #4307 üzenetére
Az a furcsa, hogy a frissítés után kezdte az első két napban, azóta viszont nem csinálja.
Remélem nem valami hibás szériát fogtunk ki -
Kobor
aktív tag
válasz Bambusznád #4273 üzenetére
Szia!
Nálam is pont ez a helyzet, amikor megvettem nem sokkal rá újraindult, utána nem volt gond vele, egészen az új software-ig, frissítés után ,már 4-szer indult újra.
Most egy pár napja viszont rendben megyAkinek vannak újraindulós problémái írja ide légyszi, melyik szolgáltatónál van, köszi.
Az enyém Voda
-
Lune
tag
válasz Bambusznád #4261 üzenetére
Nekem tegnap 1x újraindult... azóta szerencsére nem.
-
xperiababu
csendes tag
válasz Bambusznád #4261 üzenetére
Nekem a HSPA-t dobálja el, és egy újraindítása volt eddig.
Új szoftver mikorrá várható?
-
Isten88
senior tag
válasz Bambusznád #3921 üzenetére
(#3919) Lajdzsi és (#3921) Bambusznád: Köszi a válaszokat!
-
gabó
tag
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Bambusznád #3768 üzenetére
Ez újabb mint a T-s frissítés?
-
gabó
tag
-
5oultrain
aktív tag
-
markitos
csendes tag
válasz Bambusznád #3736 üzenetére
Nekem is szeretné 4.0.2-re frissíteni, mi a fene?
Rápróbáljak? -
Patrick76496
őstag
válasz Bambusznád #3693 üzenetére
életre kelt a teló ^^
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Tiboy86
tag
válasz Bambusznád #3521 üzenetére
Köszi! Eddig HTC Desire-m volt, ott abban a lehúzható értesítési sávban, vagy mi a neve, ott jött az hogy elküldve, illetve hogy kézbesítve. De a pipákat még tényleg nem vettem észre, köszönöm!
Egyébként nyugtassatok meg, hogy nem volt rossz választás HTC Desire-t lecserélni erre az apróságra.
-
psyche83
csendes tag
válasz Bambusznád #3504 üzenetére
köszönöm, valojában logikus.
-
hercsi
tag
válasz Bambusznád #3437 üzenetére
Köszi, tehát fekvőben netezni (pl.: Index böngészése) lehet QWERTY nélkül is, ill. elforgatja kicsúsztatás nélkül is magát...jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bambusznád #3432 üzenetére
Enyém se, nem lep meg. Előző telefonomnál is minden szolgáltatónál elérhető volt már a frissítés csak a vodánál nem.
-
addikt
válasz Bambusznád #3305 üzenetére
Dehogynem, nem nagy valami. Én anno az 5230-ra nem tudtam felrakni, el is csesztem 3 fóliát, utána bevittem egy boltba és kifizettem 2k-t a felrakásra meg az új fóliáért.
Erre sikerült felraknom elsőre. Egy személyivel vagy bankkártyával szépen rá tudod simítani.[ Szerkesztve ]
-
sniphoe
aktív tag
válasz Bambusznád #3113 üzenetére
Akkor tegyél fel magadról!
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bambusznád #3110 üzenetére
Hát remélem karácsonyra nálam is látható lesz én még csak x10mp-ből láttam sokat, az újat (sk17) csak a vodánál. Szerintetek hol rendeljem majd? Neten, vagy a T-nél? Neten sokkal olcsóbb, viszont, akkor nem nagyon tudnám javíttatni. (csak pénzzel) Milyen oldalakat tudtok ajánlani esetleg? Most a GSMline-nal szemezek ha nem a t-nél rendelném... Az megbízható? Előre is kösz a válaszokat!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
e-newsee
addikt
válasz Bambusznád #2742 üzenetére
Annyi kimaradt, hogy minden tartozékot mellékeltek, csak a plusz hátlapot nem.
Fólia, törcsi, microSD, füles, töltő, kábel megvan."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ko9
addikt
válasz Bambusznád #2731 üzenetére
Itt nincs benne amúgy.
De a kód:*#*#SERVICE#*#* vagy *#*#7378423#*#*
-
strife
tag
válasz Bambusznád #2699 üzenetére
Köszi az infót, akkor nem is keresem.
hurrikan; nagyon jó lett a cikk, érthető és áttekinthető.
Erről jut eszembe. Nem akarom az orrom a topik életmenetébe beleütni, csak mint kérdésként mondom, hogy #1 hsz. van már tervbe véve?
-
M.W.H
aktív tag
válasz Bambusznád #2699 üzenetére
van rajta egy meg egy pakk amibe 1 nek tünő de kettő fólia van
Mad W. Highflyer
-
The Baja97
csendes tag
válasz Bambusznád #558 üzenetére
Helló!
Te hogyan tuttad telepíteni ezeket a játékokat a telora? Csak mert nekem nem írja ki ha rakeresek a marketba. Sajna... -
ko9
addikt
válasz Bambusznád #2669 üzenetére
Nekem is ma jött le.
Első kérdés: Jééé ez az új? Húgom Defyjén már mióta ez van
Szerintem teljes mértékben használhatóbb mint a régi. Több minden fér ki a kijelzőre--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Predator2
addikt
válasz Bambusznád #2655 üzenetére
csak mert mintha azt mondtátok volna h van ami direkt MO-ra lokalizált és van ami nem
Akkor itt mit takar az akciós csomag ? ebben csak a doboz és telefon ára van benne+töltő? de a telefon semmivel gyengébb/rosszabb mint a normál csomag esetében?
THX a válaszokat előre is
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Lajdzsi
tag
válasz Bambusznád #2611 üzenetére
Tücskös, de semmi problémám vele. Teljesen elégedett vagyok, bár kicsit zavaró a megcserélt z és y. (Nekem nem ajánlotta fel a cserét.) Most is róla írók.
Tudtok valami jó txt jegyzetelő alkalmazást? -
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #2470 üzenetére
Rég jártam erre.
Nekem is gyorsan merül a Mini,de nem izgat.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz Bambusznád #2498 üzenetére
a beépített fényképezőn akkor nem javít? (mármint h használhatóbb minőségű képeket csináljon?)
mert mintha azt is említettétek volna[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nortu30
csendes tag
válasz Bambusznád #2441 üzenetére
Kösz. 11W34-es, független, gyári garis. Tücsökre még nem teszteltem (várhatóan lesz benne potyautas), de rövidesen megnyilvánulok ez ügyben.
-
ricsike81
aktív tag
válasz Bambusznád #2401 üzenetére
hogyan tudtad megvenni ebayról, meylik eladótól 2200 ért a szilikon fekete tokot minire ?
-
FET-MEN
veterán
-
ko9
addikt
válasz Bambusznád #2394 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. Prücsök jött vele?
-
doddencs
senior tag
válasz Bambusznád #2394 üzenetére
köszi!!
ezt élőben látni kell, azt hiszem. férfi kézben lehet a fekete ideálisabb
-
hurrikan
addikt
válasz Bambusznád #1800 üzenetére
Köszi neked is.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
n@p@lm
őstag
válasz Bambusznád #1631 üzenetére
én nemrég regeltem a gyereknek és tőlem is kért telószámot.
fel is hívtak ámerikából -
hurrikan
addikt
válasz Bambusznád #1628 üzenetére
Mozog az de nagyon Minimálisan. Annyit még a profi iránytűk is mozognak. Egy 50ezres telóban meg nyilván nem az van azért.
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1611 üzenetére
Aranyos vagy, ezek szerint az igazán furcsa az iránytű, azt ellenőrizd, köszi
@hurrikan: de akkor most az iránytűnek és/vagy gyorsulásmérőnek teljesen fix helyzetben stabilnak kell lennie, vagy nem? számomra igen, pont mert digitális, és nem egy analóg remeg a kezemben most nem tudom tesztelni.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz Bambusznád #1611 üzenetére
Most néztem meg ray-en, PLAY-en, X10-en, X8-on.
Valamint vendégünk Samsung Galaxyján. Minden ugrál. Meg anno emlékszem HTC-n is ugrált.
Ezek digitális cuccok, sosem fognak beállni fixre.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Bambusznád #1609 üzenetére
Ez minden létező készüléken folyamatosan mozog.
Ebbe semmi furcsa nincsen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #1219 üzenetére
Köszi, Este 11 körül vettem le töltőről 98% on volt akkor most megnéztem 84% ot mutat, nem lett repülő módba rakva a teló, normális ez hogy ennyit csökken ? Nincs erre valami app?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #1137 üzenetére
Szia
Neked menyit bír az aksija? Böngészés zenehallgatás néha egy kevés játék, na meg persze napi 30-60 perc telefonálás mellett? Nekem eddig mindig lemerült 15-20%-ra 1 nap alatt ilyen használat mellett.
-
hurrikan
addikt
válasz Bambusznád #1131 üzenetére
Ez így van.
Ezt a hibát nem jelzik tömegesen. Sőt még közepes menyiségben sem.[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz Bambusznád #1137 üzenetére
valamelyik t-s user írhatna,hogy nála mi újság ezzel.
-
sunshinee
csendes tag
válasz Bambusznád #1131 üzenetére
Nekem viszont nem csinalta ezt a regi telomnal, sot egyiknel se volt ilyen problemam, pedig mar 7 eve vodas vagyok
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1086 üzenetére
Mi tartott ennyi ideig? És megérthetjük eddig miért nem kapott nagyobb hangot a dolog....
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1067 üzenetére
Itt az ideje egy jó hallókészüléknek
A telefonnal készített videóidon ott van=a telefonodban is hallható. Ennyi.
Nem a videokészítés szar - az pont jó! Amiatt lehetett észrevenni ezt a belső kis vacak hangot.
@e-newsee: elsőre még én sem értettem - mindenki videorögzítési gondokról beszélt, senki nem fogta fel (én sem tegnapig, míg észre nem vettem), hogy a gond nem a video, hanem a zaj, amit egyébként tök klasszul felvesz, és sokkal gyakrabban fordul elő, minthogy akkor nem készítek videot... képernyőt elég gyakran nézel a telefonon, nem?
Na nekem ne sisteregjen ott semmi.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1041 üzenetére
Ja, bocs.
Bár sztem lehetetlen nem hallani, ha a telefon jack dugós sarkát világító képernyőnél a füledbe dugod mint egy sci-fiben, mikor statikus töltések sisteregnek, úgy serceg a kis méregzsák[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1029 üzenetére
Ezért nem is ezt néztem, hanem a youtube-os tesztvideóid... de valóban arra a processzor/vinyó kerregésre hasonlít...
Látod másnak is sikerült végre észrevenni...[ Szerkesztve ]
-
Rizzo
aktív tag
válasz Bambusznád #1002 üzenetére
Hmm, én ezen a videón hallom a ciripelést, és nem folyamatos, kicsit olyan, mint amikor a winchester mechanikája kerreg töltéskor, persze tudom, hogy ebbe nincs ilyen, csak ahhoz hasonlítható a hang, nem tudom mi lehet ez
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #1022 üzenetére
ugyanez a cirpegés, csak belül a telefonban, a jack dugó környékén... ott kell lennie, ezt veszi fel a telefonod is!!
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #1002 üzenetére
Köszi jó lett.
Ez a Widget lebegtetés nagyon jó ötlet az SE-től! -
Lajdzsi
tag
válasz Bambusznád #1011 üzenetére
Köfönöm cépen.
Közben találtam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=mhORlx7aX-A&feature=related
Nem egy egetverő képminőségű a vidi, de látszik rajta pár dolog, hogy milyen fullos játékok futnak el a ketyerén. Bárkinek ajánlom, aki kicsit is játékosabb vonalon tervezik kihasználni a telefont.
Szerkesztés/ BRÉKING NYÚZ!!
Holnap megint lesz Mini Pro a ketyereparkon![ Szerkesztve ]
-
Szergej01
csendes tag
-
Enci1983
senior tag
válasz Bambusznád #951 üzenetére
Nah, aztmondja hogy beállítások-nyelv és billentyűzet-nemzetközi billentyűzet-beviteli nyelvek-magyar és kiválasztás után fölugrik egy ablak és ott kiválaszthatod hogy qwerty legyen vagy qwertz. Üzemidő nekem 2 max 3 nap közepes igénybevételen, sms, emilkék, zene, fotó s pár hívás. Android 2.3+ alapból támogatja a magyar nyelvet tehát ez nem régió függő dolog.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Szergej01
csendes tag
válasz Bambusznád #976 üzenetére
Hozzád fordulok ismét! A mellékelt fülhallgató milyen minőségű? jól szól? mert tesztekben eléggé lehúzták..
Oneplus 7T
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #976 üzenetére
Köszi
-
benjonino
tag
válasz Bambusznád #957 üzenetére
Mintha az Őrs Vezér téri Árkádban lenne Sony márkabolt. Legalábbis csak Sony termékeket forgalmaztak. Egy hónapja láthattam.
[ Szerkesztve ]
-
TomXx
csendes tag
válasz Bambusznád #957 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Őszintén eddig csak a hivatalos honlapon feltüntetett infókra támaszkodtam...aszerint még létezik a bolt, de akkor ezek szerint bezárt
Jó tudni, hogy nem valami naprakész a honlapjuk ilyen téren
Akkor lehet, hogy mégis egy gsm boltra kell támaszkodnom. Esetleg tud nekem mondani valaki egy megbízható üzletet?
Köszi -
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #917 üzenetére
Olvastad,hogy hamarosan lesz 2.3.4 és,hogy milyen újítások lesznek benne?
Videófelvétel még mindig zajos?
-
Bambusznád
tag
válasz Bambusznád #844 üzenetére
Nem sikerült rendes fényképezővel csak a telefon fényképezőjével lefotózni a telefon hátlapjának a belsejét, de a lényeg látszik. Nem tudom mire írták, hogy sorjás, de szerintem ezt teljesen rendben van.
[link]Utolsó két kép az albumban.
-
DrJános
aktív tag
válasz Bambusznád #854 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Remélem több adat sem okoz majd lassulást.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #844 üzenetére
Enyém is lötyög egy kicst, fekete. Nincs ezzel a készülékkel semmi gond nekem
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #832 üzenetére
Te tapasztaltál ilyen negatívumokat,mint ebben a tesztben?
A fehér változat csúszós műanyag felületei nem kellemes tapintásúak, az elemek nem illeszkednek tökéletesen, erősebb szorításra a a Xperia mini pro nyikorog. A hátlapot levéve láthatjuk, hogy a fröccsöntés is elég gyenge, az elemek belül sorjásak.Az anyagminőség tekintetében az előző generáció sem volt jobb, az ár bizony alaposan behatárolja a gyártó rendelkezésére álló lehetőségeket. A legsúlyosabb kompromisszum a nyitó-záró mechanizmust érinti, megfigyeléseink szerint a vezető sínek is műanyagból készültek. Ennek megfelelően a telefon csukott állapotában is lötyög, érezhetően két különálló részből van, a nyitás pedig bizonytalan és kellemetlen érzéssel jár.
Valószínű,csak a Pro verziót veszem.
Majd javítják a videorögzítési hibát.Vagy nem.
+80MB RAM
+előlapi camera (sosem használnám,de jó ha van.)
+bill
+jobban is néz ki.[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #804 üzenetére
Én is ezért kérdeztem rá, mert szintén azt hittem nem működik
Szedtem le pár dolgot, csak netre nem vagyok előfizetve, wifi meg nincs
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #802 üzenetére
Nem késtél el, nyomkodtam én eddig is, de most rájöttem hogy jobban le kell nyomni Amúgy jó kis készülék ez szerintem, nem tudsz valami oldalt ahol lehet letölteni háttérképeket esetleg témákat? vagy ezeket csak marketből lehet?
-
killer1203
senior tag
válasz Bambusznád #764 üzenetére
Helló
Videó felvételnél ha ki van kapcsolva a Felvétel érintésre opció, akkor hogy lehet elinditani a felvételt nem tudod véletlen ?
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #636 üzenetére
Egyiknél sem jön be a gyári,kivéve HTC-k,de ez nagyon tetszik a lebegő Widgetek miatt.
Miért van zaj a videófelvétel alatt.
-
Szergej01
csendes tag
válasz Bambusznád #633 üzenetére
Nem kérek képet, mert így is mindenki a nyakadra jár Köszi a gyors választ
Oneplus 7T
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #633 üzenetére
Vétkeztél Bambusznád!
Lecserélted a gyári Launchert? -
Szergej01
csendes tag
válasz Bambusznád #619 üzenetére
Marketen lévő Launcherek működnek ezen a telón? vagy még nem kísérleteztél ilyenekkel?
Oneplus 7T
-
dokee78
félisten
Hát ez a kis telo nagyon ott van.
Mondjuk valószínű,nálam a fekete téma lesz a favorit.Remélem javítják szeptemberig a ciripelő hibát a videófelvételnél,mivel én többet videóznék,mint fotóznék.
Én eddig csak ciripelős videót láttam.
Próbáld már ki,hogy nem az XLOUD miatt van?[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
Persze, persze, csodálkoztam is
Még valaki erre, akinek van?: Video felvétele csendes környezetben (legyen mondjuk HD), és ha lehet feltöltése valahova, h megnézhessük (többen panaszkodtak fórumokon egy kellemetlen ciripelő hang meglétére!, ha hangosabban visszanézzük/hallgatjuk, köszi.
Van-e zaj, és együtt az akku alatti gyártási dátummal (pl. 11W30)
Jó lenne egy jót találni[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #613 üzenetére
Hey, Neked most fehér, vagy fekete van? korábban egy fehéret mutattál
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #613 üzenetére
A Vodánál csak fehérben árulják?
Kérhetnék még egy fotót? Zöld téma beállítva és a beállítások menü.Fehér van neki,látszik a képeken is.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
válasz Bambusznád #600 üzenetére
És ha Opera Mobileban asztali Operának maszkolod? (Azt hiszem tud ilyet)
-
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #604 üzenetére
Köszi... eddig 11W28, vagyis 28. heti volt a legújabb, így már 30. hét...
remélem más is reagál.
@dokee: segíthet beazonosítani, hogy milyen szériás készülékek hibásak....
nem durva dolog, de mégis bosszantó -
sxxorp
őstag
válasz Bambusznád #598 üzenetére
Köszi!
Igen, sajna ott a hang... mikori a készülék (akksi alatt ilyesmi hogy 11W28)?
hol vetted, milyen garival?
hát azt nem hinném, hogy a színe eldöntené, melyik csinálja...[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #598 üzenetére
Sajnos cicereg a hang.
-
törölt tag
válasz Bambusznád #563 üzenetére
Na hát az elég fura, véletlenül nem valami warez forrásból szerezted be a játékokat? Nem mintha sok közöm lenne hozzá, de ha marketből szedsz le valamit, akkor az nem csinál ilyet, ha nem támogatják a fejlesztők a játékot akkor azt ki se listázza. Plusz többféle felbontás miatt többféle verzió is létezik, tehát nem biztos hogy jó tettél fel.
Szvsz. érdemesebb lenne demokkal, ingyenes játékokkal tesztelni a kütyüt, máskülönben fals eredmények születhetnek.
-
sdd2
veterán
válasz Bambusznád #573 üzenetére
Jók lettek a képek.
Köszönjük fáradalmas munkádat.Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Rhamonis
csendes tag
válasz Bambusznád #574 üzenetére
Engem két játék érdekelne Dungeon Defenders és a Order & Chaos Online légyszíves ha tudod nézd meg őket thx előre is ill. facebook alkalmazások futnak rajta frontierville meg hasonlók ?
GO MAGIC !!! Old ways....
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Meglestem a fotókat,véleményem szerint szépek a képek,csak a sötét/világos átmenetre allergiás egy kicsit,a világos fotóknál nem annyira feltűnő,csak a sötéteknél.
De attól még a telefon várós.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
szente
addikt
nem tudom miért "sírtak" egyesek a fényképek minőségét illetően.szerintem egy telefonba pont elég ilyen érzékelő(persze,ha jobb lenne az sem lenne baj,de akkor nyilván nem is ennyibe kerülne a telefon).
én örülnék,ha a mostani telefonom ilyen képet lőne...az üzem idő:szerintem a droidos telefonok közül megfelelő.írta valaki,hogy reggel levette a töltőről és már délután vissza kellett tenni.volt egy t-mobile pulse-om,az sem bírta ilyen használat mellett tovább.azt is este felraktam a töltőre,reggel levettem.
persze rakhattak volna bele nagyobb akksit,de viszont más alkatrészből jobbat raktak bele,mint ami elvárható lett volna.a térerő kérdés még érdekes lehet,le kéne tesztelni olyan helyen,ahol amúgy sincs sok pálcika.pl apám háza,ahol nem mindegy hogy hol akarsz telefonálni,mert vagy van térerő,vagy nincs.ha fog jelet ott is,ahol más telefon is,akkor nem érdekel,hogy egy városban ahol fullon kéne lennie,hány pálcikát mutat.
tökéletes telefont sose fognak csinálni!ennek a típusnak is meg vannak a maga gyengeségei...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest