Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
noonelar
csendes tag
Hello! Nekem van egy skull candy fejhallgatóm és amikor bedugom akk azt irja, hogy nem ismeri fel (azt vágom hogy a skull candy leginkább "i" kompatibilis), és az lenne a kérdés, hogy van-e olyan program amivel felismerhetővé tudnám tenni?(jah és természetesen mini prom van )
-
noonelar
csendes tag
válasz Bambusznád #4523 üzenetére
Már rájöttem ezer hála
-
noonelar
csendes tag
válasz Bambusznád #4523 üzenetére
Szerintem nem ezt,hogy tudom beállitani ( vitamaxos vok)
-
noonelar
csendes tag
Hello!
Most van a vodánál olyan akció, hogy 2 betűt el kell küldeni sms-ben és akk kapok 1 hónap ingyen netet, nah az sms meg is volt aztán kaptam a visszajelzést hogy most akk megy 1 hónapig az ingyenes 100mb net na de, én a beállításokban engedélyeztem a mobilhálózatot, de nem történt semmi. Kérem valaki segitsen hogy tudom behozni(csak szolok, hogy máskor még nem nagyon mobilneteztem, csak wifit használtam ezért nem tudom annyira. Jah és természetesen xperia mini prom van[ Szerkesztve ]
-
noonelar
csendes tag
Ugye az nem csak nekem van hogyha zárt állapotban fel-le mozgatom a készüléket akkor egy kicsit lötyög a felső rész?
-
noonelar
csendes tag
Amikor most megcsináltam a Mcafeet a telefonon kérte, hogy engedéjezzem a gps használatát.Ugye most ha engedéjezem nem fog pénzbe kerülni mert a gps-nél ha bekapcsolom mindig figyelmeztet, hogy adatátviteli költségek merülhetnek fel. Bocs ha láma kérdés
[ Szerkesztve ]
-
noonelar
csendes tag
Hello én tegnap kaptam egy mini prot minden ok de bármilyen gps-t hasznaló proginál azt irja ki hogy nem talál jelet (pedig be van kapcsolva a gps és felül is ott villog hogy keres)mi a problem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest