Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Raysen623 #18 üzenetére
Ha azt írod, hogy neked nem tetszik a műfaj, azt megértjük és elfogadjuk. De nem ezt írtad, hanem vacak grafikáról meg modokról írtál, most pedig kiderül, hogy "nem igazán a grafika zavart benne"?
Nem tetszhet mindenkinek egy játék, ezzel nincs baj, csak akkor elég annyit mondani, hogy ez a stílus neked nem fekszik, nem kell mindenféle hajánál előrángatott érveket bedobni.
(Nekem kb. 350 órám van a játékban, ráadásul Xboxon, ahol még modok sincsenek, de a játékot kimondottan szépnek találtam 2011-ben, amikor kijött. Azóta ez – a GTA V. grafikájának függvényében – némileg azért megváltozott, de a Skyrimmel azóta is játszom, a GTA-t pedig félreraktam miután egyszer végigjátszottam. Persze lehet, hogy nem én vagyok a mérvadó, mert ZX Spectrum 48K-n, C+4-en, C=64-en és CGA XT PC-n kezdtem az "ipart", úgyhogy a játékélményt mindig többre tartottam a grafikánál.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Siker könyvek, könyv ritkaság, háború könyvcsomag, Lee Iacocca
- Intel Core i7-6700 / i5-7500 / i5-6500 / Xeon V5 / G4400 / garancia / számla / több db
- Eladó 4 TB-os WD NASware 3.0 HDD
- HP - DELL - Fujitsu - Lenovo alaplapok - 1155 - 1150 - 1151 - több db - számla
- CD lemezek, DVD filmek hobbi felszámolásból eladók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest