- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
az enyém kicsi (130gb), és nem érzem gyorsabbnak, mint egy akármilyen másik vinyót. hangja nincs neki, legalábbis az enyémnek, úgyhogy az nem is tud zavarni.
érzésre (bár nem mértem) egy modern 5xxx rpm-es 8 terás seagate simán hozza ennek a raptornak sebességét. és itt a sebességet nem mesterségesen előidézett szituációkra, vagy benchmarkokra értem, hanem tényleges használat során.
-
Pikari
addikt
Én is levontam néhány tanulságot a scsi csatolófelületből. Például ezért nem engedek a gépbe m2/nvme eszközt, meg más "ötszörgyorsabbmegváltjaavilágot" szabványt.
Még a pci-e-re is húzódoztam, és csak néhány évvel ezelőtt tértem át rá, jóval az agp teljes halála után
-
Egy élmény volt olvasni, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest