Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz blueMerle #71 üzenetére
Teljesen jogos, a médiának mindig kell a téma
A hírek nagy része szenzáció keltés. Én csak annyit jegyeztem meg, hogy nem biztos hogy jó dolog ennyire bagatelizálni. De ezt az idő majd eldönti.Ui: A rák nem terjed cseppfertőzéssel, és nem mutálódik. Ez azért különbség. Az influenzában az a sz@r dolog, hogy megcsinálják az oltóanyagot, és lehet hogy 2 hét múlva nem ér semmit
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
blueMerle
veterán
8 azaz nyolc ember halt meg benne a mai napig bizonyíthatóan. Naponta legalább 500 ember hal meg rákban. El kellene gondolkozni, a dolog súlyosságán.
Szinte mindegyik betegség végzödhet halállal megfelelö kezelés hiányában, még egy mezei influenza is.
Másrészt amit a legjobban utálok a rémhírterjesztökben alias médiákban, hogy nagy ívben megy a kussolás arról hogy több mint 200 ember már kigyógyult belöle, de ez nem lényeges, valóban, ellenben a tényekben rémült tekintettel bemondani, hogy úristen több ezer fertözött, több milliárd halott, több csilliárd évig nem lesz élet a Földön...ja ez kell a népnek.
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
Az influenzához hozzá szólva:
Van egy hatalmas különbség a sertés és a madár influenza között:
A madár influenza nem terjed (még) emberről emberre. A H1N1 viszont igen. És ez komoly gondot jelent.
Tényleg nem a dráma szól belőlem, de nagyon bízom benne, hogy az itt ezen humorizáló egyéneknek nem fog legörbülni a szája ősszel. Ugyanis akkor fog igazán beindulni.Aki pedig az "oltóanyag nagyhatalommal" humorizált, annak üzenem, hogy bármilyen hihetetlen, de bizony így van. Nekem van szerencsém az ország, és hála istennek a világ legjobb, és világszerte elismert virológusaival együtt dolgozni, és bármilyen hihetetlen, magyarok. Szerintem ismeretek nélkül nem kell tenni az epés megjegyzéseket, mert csak saját magát égeti le.
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de komoly esély van rá, hogy ezt nem ússzuk meg, mint a madár influenzát.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
VladimirR
nagyúr
-
daninet
veterán
Úgyhallottam a vírus SÜN-ökkel terjed.. igazez?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
rennes6
tag
válasz Csakénvagyok #65 üzenetére
Mivel úgy gondolom, hogy az IT nem csupán bitekben és szabványokban gyökerezik, helye van olyan társadalmi jelenségeknek egy informatikai szakmai oldalon, amelyek kapcsolódnak a területhez, mintegy színesítendő a tartalmat. Nem elnyomni az esszenciát, hanem színesíteni. Ezek határterületek, és nem esküdt ellenségek.
Ha nem sértelek meg, azt javaslom, hogy a jövőben inkább ne olvass olyat, ami nem tetszik - jobbat nem tudok.
-
Racecam
nagyúr
válasz Csakénvagyok #65 üzenetére
Na jó, most vagy kifejted, hogy mire gondolsz konkrétan, mert rajtad kívül senki sem érti, vagy befejezed a felesleges off hozzászólások gyártását. És ez vonatkozik a személyeskedésre is!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz Csakénvagyok #62 üzenetére
miert ne beszelhetnek en? aktualpolitikarol, meg ciganyozasrol irsz egy ilyen hirnel
jo, bulvar (amit magam sem szeretek, s egy szinvonalas portalon valoban nem lenne helye), de azert a ciganyozast idekeverni minimum tulzas[ Szerkesztve ]
-
rennes6
tag
válasz Csakénvagyok #61 üzenetére
Azzal lenne a gond, hogy megírok egy bejegyzést, amire az olvasók reagálnak? Ezzel az erővel mondhatjuk azt, hogy a potenciális vitát kiváltó anyagokat ne jelentessük meg, mert még a végén perpatvar kerekedik belőle, elszabadul a pokol, kétköves eső hull a fejünkre, meg egyébként is, megzavarjuk a békés közösséget. Akkor hagyjuk a torrentes sztorikat, mert legutóbb akkora balhé lett belőle, hogy zárolni kellett a topikot pár percre?
Ne adja az ég, hogy száz emberből száz egyet értsen valamivel, mert akkor megragadunk a békés semmitevésben.[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz Csakénvagyok #54 üzenetére
Ez most hogy jött ide? Elég sokat értetlenkedtem itt, de ha már mások sem értik nem biztos, hogy bennem van a gond.
-
törölt tag
én is tüsszögök, ne egyetek meg csak jól átsütve!
-
rennes6
tag
válasz Csakénvagyok #56 üzenetére
Ne haragudj, én ezt komolyan nem értem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Csakénvagyok #56 üzenetére
szerintem ezt rajtad kivul senki sem erti
-
rennes6
tag
válasz Csakénvagyok #54 üzenetére
Bocs: mi van???
-
rennes6
tag
válasz Csakénvagyok #52 üzenetére
Milyen aktuálpolitika?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Wolverine #51 üzenetére
Nem így van, ha a júzerrel foglalkozan, akkor ITs szemszögből tenni, vagyis hogyan lehet szűrni, esetleg promotálni, vagy csak simán kordában tartani a hisztériát. De nem arról szól. Nem értem, ha az alapelvekben benne van hogy aktuálpolitikával nem foglalkozunk, akkor ez mit keres itt?
-
Wolverine
félisten
válasz Csakénvagyok #49 üzenetére
Az IT-nek két oldala van: az egyik a hardver/szoftver, a másik meg a monitor túloldalán ülő ember, aki ezeket kezeli A cikk az emberrel foglalkozott.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kingabo
őstag
válasz Csakénvagyok #49 üzenetére
Arra akar célozni, hogy a webkettő világában egy egyszerű dolgot is hogy fel tudnak fúj a látogatottságot hajszoló bloggerek...
-
Csakénvagyok
őstag
Mi a kimondom büdös szar ez a cikk?
-
félisten
válasz kételkedem #41 üzenetére
(#40) moonman:"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
moonman
titán
érdekes, hogy a cikkedben épp a "webkettő" veszélyeire és felelőtlenségeire hívod fel a figyelmet.
nekem is megvan a véleményem erről az webkettősdiről, ahol minden önjelölt pöcs újságíró és szakértő lehet...
szerk: hopp, így visszaolvasva... nem félreérteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
News generator:
[Select a random animal]+[Add flu]"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
sghc_toma
senior tag
válasz #06658560 #23 üzenetére
elozetes tesztek szerint felismerik, mar dolgoznak az irtok rofire illetve emberre portolasan.. kiserleteztek egy forditott felallassal is, melyben IRL vakcinakkal probaltak Conficker-t irtani, de minden esetben kudarcot vallottak.. Beletort az injekciostu a gephazba..
in asm we trust
-
Metalfan
senior tag
Ez de szar A szénanátha véletlenül nem a marhainfluenza vagy a lóinfluenza közeli "rokona"?
-
veterán
-
end09
tag
Jézusom, jézusom
Én már meg is rendeltem mindent!!! -
kingabo
őstag
válasz Neil Watts #18 üzenetére
Az oldal fő támogatója az index :S
Nem igazán értem ezt mire írod. Indexre témát minek kirakni ide akár támogató akár együttmüködő partner? W7 XPM és a nyelvhelyesség között igen hülyén néz ki ez a hír. (mármint tartalmilag)
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
És persze idővel, amikor a tetszőleges háziállat + influenza mánia lecsengett, lehet előszeni a libaebola, szárnyaspestis szakkifejezéseket, és kezdeni újra a riogatást.
Nem mintha nem venném komolyan, szó se róla, az ilyesmivel foglalkozni kell(ene), csak nem féligazságokkal vagdalkozva.
szerk: most látom, hogy 28 héten belül (a járvány kitörése után) Magyarország lehet a világ egyetlen Umbrella Corporatione, hiszen mi vakcina-nagyhatalom vagyunk 28 hónapon belül pedig az egész Földet kikúráljuk, persze csak azokat, akik túlélték a holtak hajnalát, és még nem legendák.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
veterán
-
VladimirR
nagyúr
válasz Neil Watts #21 üzenetére
pedig ez meg egy egesz jolsikerult cafe blog bejegyzes, nincs is vele semmi gond (mar ha magat a cafe blog letjogosultsagat elfogadjuk, de gondolom, ha ilyen sokaig megmaradt, van ra igeny)
p.s.: amugy meg (ettol teljesen fuggetlenul) a cafe blog monnyon le, nincs mese rovatot a nepnek keopsz tollabol...ize, billentyuzetebol
-
törölt tag
És a normál vírusírtók felismerik, vagy ez a kamu írtók legújabb támadása?
Ha NODot futtatok a Röfin akkor meggyógyul? És milyen gyakran kell frissíteni? A kór a sertés és füstöltsonka formájú számítógépházakban leledző rendszereket is veszélyezeti?
Ezentúl a következő jelenet is lejátszódhat a szomszéd agráripari termelő projectmanagerek rendszerwes féléves értékelő mítingjén:
-Hukk.(Ő vezeti a mítinget)
-Hapci- Röfi.
-Hukk, Teee.(A helyettese)
-Hapci.- Röfi.
-Józsikám, hukk, leállunk. Hukk.-(döntéshozatali fővezé alvezére) Megtámaszkodik az ólajtó-félfában, jobb kezéből majd' kifordul a pointr(akarom modnani a bökő).-Ez megfázot, a rosseb essen beléje.
-Ezt, hukk, ma , hukk, már nem vágjuk le.-(Nagyfőnök, csermen, aző szava a végső) mozgása meglehetősen bizonytalan, kinyújtott keze mutatóujja körbejelöli a nyárfalevél gúnynevet kiérdemlő Sonkát, aki az ól mélyén reszket magában.-megfázott a bides hukk, dinsz.. dsznsz, hukk, disznaja a fene aki hukk megeszi. A végén méh megbetegedjünk, hukk tőle, Azt már nem. Hukk. Gyertök igyunk még egy hukk kupicát.[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz #16820480 #10 üzenetére
vahahahaa, az alt text-et is nezted?
"Bad flu epidemics can hit young adults hardest because they provoke their powerful immune systems into overreaction, so to stay healthy spend the next few weeks drunk and sleep-deprived to keep yours suppressed."p.s.: xkcd ftw
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rennes6
tag
válasz Neil Watts #18 üzenetére
Dehogy támogat minket az index. Együttműködési megállapodásunk van vele, az teljesen más.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Depression #3 üzenetére
Illik a nickedhez!
-
kingabo
őstag
Ez a cikk ITT az It Cafén mit keres? Az indexen okés lenne. Vagy burkoltan akartak célozni a bloggerek tevékenységére? Nem értem.
-
Inv1sus
addikt
A macskám is tüsszentett egyszer, ráadásul a kezemre. Én most cicainfluenzás vagyok?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
azbest
félisten
hupsz, most látom, hogy nem kötöttem ki, hogy a következő századfordulót szeretném megcélozni... nem a legutóbbit
tegnap véletlen rámentem az mtv-re... hát ott van olyan műsor, amiben képesek megenni... most épp azzal szórakoztak, hogy zsírleszívás után egy ázsiai örömlányt ültettek az asztal alá és akit lesz*p, annak kell meginni a zsírt .. boáá Ezt nézik a tinik, jó példa... asszem ez volt az a szemét műsor [link] ortt hol a lószerszámban van, hogy ilyet lehet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
reggel láttam ezt, akkork még nem értettem mi van: [link]
-
azbest
félisten
én meg a 12 majmot várom már lassan... bááár a híreket elnézve lehet sokkal többen vannak
akkor most olcsóbb lesz a sertés hús?
volt már kerge marha, influenzás csikre/hattyú madár, sertés pestit, fertőző csiga.... mind meg fogunk halni... én is... remélem minél közelebb a századfordulóhoz bár statisztikailag valsz csak a félidő környékéig jutok
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz robotjatek #5 üzenetére
Jaja. Mondtam is asszonynak tavalyelőtt, amikor a madárinfluenzapánik kitört, hogy biztos a disznó jön
Tuti a szójalobbi van a dolog mögött: kergemarhakór, madárinfluenza, sertésinfluenza. A következő a birkakolera lesz pár év múlvaAki él és nem boldog, az téved!
-
aktív tag
Jaj! Le vagyok maradva! Én még mindig a világválság miatt rettegek.
Világ vége! Mind meghalunk! -
robotjatek
tag
Na mi? A madárinfluenza már nem divat? Lecsengett és az embereknek új dologra van szüksége ami miatt pánikolhatnak? Mindenesetre én ugyanolyan jóízűen fogom enni a disznóhúst, mint a madárinfluenza korszakában a csirkét...
-
sghc_toma
senior tag
mindjart blogolok en is rola.. az elso ket mondat mar megvan:
Tobb virusirto ceg is jelezte, hogy a Conficker (Downadup) fereg legujabb, Q variansa kiszabadult a virtualis terbol, s kepes emberekre is atterjedni. A nevezett valtozatot tobb forras is sertesinfluenzakent emliti ...in asm we trust
-
Depression
veterán
Már rettegek is, tiszta depressziós lettem.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
veterán
-
félisten
Most mi a nagy cucc? Bekapcsolod a (rém)híradót: Ne egyen nyers hattyút.
WTF?[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest