- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Én is így vagyok kicsit. Egy ilyen tabletnél - ahogy említve is van a cikkben néhány helyen - a munkára való felhasználás lenne az első, mert amúgy lehet venni tartalomfogyasztó tabéletet akár féláron is.
AliceWake: Így számomra itt olyan dolgok maradtak el hogy mennyit megy a pen egy töltéssel, BT billentyűzet egér hogy működik vele (tudom a Note10 DEX-es cikkjében benne van), és az ehhez hasonló prodiktivitással kapcsolatos dolgok akár mégegyszer leírva, vagy nem tudom. Én pont ismerem a Note10 cikket is mert szeretném olyanra váltani a note8-at, de nem derült ki számomra hogy pl van-e értelme egy ilyet vennem mellé dolgozni vagy nem.
Jó lett volna még szerintem 1-2 példát hozni arra hogy miként működik együtt másik samsung telefonnal (úgy tudom noteot használsz).
Látom hogy nincs a cikkben a billentyűzet mert idén nem fértetek hozzá - hát szerintem hiányzik is, a fenti példa miatt.Ettől függetlenül köszi meg ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy Tab S6, hasonlóan a konkurens csúcstáblákhoz, nem olcsó. Cserébe nem sok kifogása lehet annak, akinek valóban szüksége van erre a műfajra és androidos platformban gondolkodik.
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 2. GEN 256GB WIFI+Cellular, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- Ipad Pro M4 Magic keyboard Pencil pro Pitaka tok
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest