Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Volt 30 ezerért is, kb az első akármire böktem rá. Márpedig ebben nincs sok dolog, amivel el lehetne lenni sokáig egy gyereknek... 5-6 ezerért kapsz két motort, vagy egy közepes rendőrautót. Régen nézhettél LEGO árakat, én is ledöbbentem, hidd el.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
De nem értem, miért turkálsz mások zsebeiben? Ha valaki ki tud adni ennyit, akkor tegye. Az iPhone is baromi drága (előfizuval is), mégis mennyien veszik itthon is. Aztán ez a gép nem igazán a magyar átlagkeresetekre lett szabva, ez is tény.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz Touch-ko #146 üzenetére
Ez 99,99%-ban a szülő hibája. Lehet a tabletre is kenni, de ettől még így van. Ugyanígy rá lehet függeni a játszóterezésre is, onnan is láttam már ordító gyerekeket elvonszoló szülőket naplementekor. Egyrészt motiválni kell, hogy mást is csináljon, másrészt meg korlátozni (persze finoman, nem úgy, hogy nem játszol, mert azt mondtam). Úgyhogy ha valamelyikünk gyereke zombi lesz, akkor a saját fejünk fölé kell köpnünk.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz Touch-ko #112 üzenetére
Este nem tud kimenni sehova, kocsiban nem tud kimenni sehova (ott mar legozni se), esoben se. Jatsszon sokfele dologgal, akar tablettel is, ez az en velemenyem. Keszsegfejleszteni, tanulni meg prima egy tab.
-
Csapoati
nagyúr
Az a baj, hogy itt mindig mindenki mindenben szakértő. Én inkább a párodnak hiszek, ha már egyszer ez a szakmája. Meg én is beszélgettem már pszichológus tanoncokkal is, és a kulcsszó mindenben a mérték. A tévé is lehet jó, megválogatva a tartalmakat és nem egész nap persze. Viszont azt én is osztom, hogy bizonyos kor alatt (nem konkrét életkor, de mondjuk amikorra megtanulja, hogy nem szabad hisztizni, meg nem minden úgy van, ahogy ő akarja) én sem adnék tabletet felügyelet nélkül órák hosszat a gyerek kezébe. Szülővel más, az valahol "társasjáték".
-
Csapoati
nagyúr
A tablet is lehet ugyanúgy közös játék, mint akármi más. Nyilván nem kell hagyni, hogy egész nap püfölje, mint hogy nyilván ne legyen kint egész nap a "grundon" és ne nézzen egész nap tévét. Meg kell találni a helyes egyensúlyt, abba belefér napi 1-2 óra tablet is. A világ halad, a tetris helyett most ez van. Én anno órák hosszat tetriseztem meg gépeztem, mégse lettem antiszociális, pszichopata, lájk-share gyáros.
-
Csapoati
nagyúr
Ez a szülők felelőssége/hibája, nem a tableté. Anno a számítógépre mondták ezt, előtte a rádióra, tévére stb. Mindent lehet mértékkel csinálni, csak figyeljenek a szülők, ne dobják oda a tabletet a gyereknek, hogy "játsszá lefekvésig, addig is csöndben maradsz".
-
Csapoati
nagyúr
válasz #20749568 #33 üzenetére
Kocsiban, váróteremben hogy labdázzon? Otthon meg nyilván ki kell "zavarni a szabadba", de vannak esős napok is. Inkább ez, mint a tévézés, szerény véleményem szerint.
-
Csapoati
nagyúr
A kvarcjáték vagy a tetris jobb volt? Egyébként el kell fogadni, hogy halad a világ. 100 évvel ezelőtt max. csuhébaba meg favonat volt. 50 éve csattogós lepke, 20 éve baba meg matchbox, most meg ezek. Igazából nem lesz ez egy elterjedt valami ilyen áron mifelénk, szóval marad a nyomogathatós könyv meg a felhúzós autó.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ez egy baromi jó ötlet és még jól is sikerült kivitelezni. Az ár már más kérdés, azt magasnak találom az ötlet fényében is.
Touch-ko: Ezzel egyetértek, amíg otthon van a gyerek. De mondjuk kocsiban sok dolgot nem tud csinálni szerencsétlen (főleg ha még ki sem lát az ablakon), vagy gondolj egy váróteremre a doktor bácsinál, stb. Nyilván luxus a mai Magyarországon egy ilyen készülék erre a célra, de akinek belefér, miért is ne? Legalább nem lesz technikai analfabéta a gyerek, az tuti. Ja és egy kérdés: szerinted a gyereknek melyik fog tetszeni inkább? Egy alap kivitelű és alap iOS-szal rendelkező iPad, vagy egy sárga-naracs tokos, gyerekekre szabott menüs Samsung? Na ugye.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest