Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sien

aktív tag

válasz sto1911 #201 üzenetére

az hogy ki mennyi pénzért vásárol karácsonyra, csak tévútra viszi a témát. egy lego vár 30k, lego űrhajó star wars mérettől függően 10k-csillagoség, lego chima pedig maga az ördög. csak hogy segítsek én is félrevinni, mi mondjuk egy focilabda vásárlásával nem várjuk meg az ünnepeket, sem egy görkorcsolyával :). ez nagyon egyéni preferencia és anyagi lehetőség kérdése. egyértelmű, ha a szülők 200e ft ból tartanak el havonta egy családot, és csak karácsonykor jut pénz arra hogy labdát, hokiütőt, bármit vegyenek, akkor egy ilyen tablet, akár osztrákiából jóval olcsóbban rendelve is olyan luxus, amit elmagyarázni sem lehet. szerintem ezért nincs értelme drága/nemdrága vitának, sokkal inkább hasznos/nem hasznos, árt/nem árt, gyilkos lesz-e tőle a gyerek/nem lesz tőle gyilkos a gyerek -nek.

a 3 éves kort meg valaki beírta, és ténnyé vált, 5-6 éves és egy 3 éves gyermek között akkora nagy a fejlődésbeli különbség, hogy nem szabad könnyen kezelni. már a 3-4 éves között is évszázadok :)

(#198) bb0t: azért kellene legalább minimálisan visszaolvass, mert egy: hozzátartozik a fórumozás kultúrájához, kettő: látnád hogy hasonló butaságra, mint amit beírtál, már háromszor volt érdemi válasz, negyedszerre nem biztos hogy lesz.

[ Szerkesztve ]

• sien

aktív tag

válasz sto1911 #193 üzenetére

tudom hogy bennem van a hiba, de egyáltalán nem értem mit akarsz mondani. milyen pár éves gyerek? milyen erő? milyen kirakó?

(#194) bb0t: de most tényleg, egy topicon belül harmadszor is előjön ugyanaz az ökörség? legalább olvass vissza könyörgöm. nem olyan sok az.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák