Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Touch-ko #103 üzenetére
Nálunk sem egy játék van, csak ilyesmik vannak, nem tudom a nevüket, ha gondolod megnézem. Az más kérdés, h a szülő mit és mennyit enged. Ha engeded, akkor csak csokit esznek tejszínhabbal és kólával -> ne legyen a világon csoki? Vagy legyenek nemzeti csokiboltok?
A szülő dönt. Netezés, zene, film a tableten nálunk nincs. Direkt nincs. Minek? Gyerek ne netezzen, a nagygépen is van egy mappája a nagyfiamnak, azokat nyitogathatja (lego oldalak, egyszervolt, ilyesmik), de olyankor is itt vagyunk a közelében (pl. másik asztalon szerelek, vagy TV-t nézek arrébb... de rálátok ).
Ha a gyerek irányít (hisztizni játék miatt? lol... törölném azonnal, problem solved. Asszony a beszélgetős-megértős, én a radikális hisztiírtásban hiszek). Igen, azt tapasztalom és mondják is, hogy mi nagyon szigorú szülőknek számítunk. hihetetlen liberálisak sokan... de ez olyan, hogy itthon nincs demokrácia. Ha már tud vigyázni magára (minden értelemben), akkor nőhet a "szabadság", addíg meg szabályozzuk, tereljük a (szerintünk) helyes irányba.
A párom eléggé képzett a szakmájában (ő és kollégái képzéseket is tartanak...), szal. nem hiszem, hogyha bármi negatív hatása lenne a gyerekekre (ebben a formában), akkor még egyben lenne a tablet...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Külpolitika
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest