Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shanyiee

csendes tag

Üdv. a szerkesztőnek!
    Köszönöm a cikket bár a karácsony már elmúlt. Igazából az unoka öcsémnek keresgéltem hasonló készségfejlesztő táblagépet. Mást kapott a picur de a születésnapjára biztosan ezt fogja már kapni :)
    A cikk igen hasznos és tanulságos volt a számomra ám egy dolog nem tetszett. Én erre a termékre nem csak egy "tetszett" plecsnit nyomtam volna.
    Aláírom, nem egy "igazi" Galaxy Tab3 de figyelembe kell venni a célközönséget is és azt is, hogy ilyen kivitelben vagy minőségben nem fut túl sok tablet a piacon. Tehát ez a része a piacnak szinte teljesen kiaknázatlan. Jó magam is fontosnak tartom a következő generáció okítását és szoktatását (bár nem hiszem, hogy ezt nagyon kellene. Tapasztalatból mondom, hogy értenek ők hozzá)
    Árban se rossz gép, persze relatíve drága főleg ha egy ötévesnél idősebb de 12nél fiatalabb gyerkőcnek szánjuk. Ami azért az előre telepített app-okból jogos feltételezés. Ám akinek van gyermeke az és ezt a vonalat szeretné járni az úgy is azt vallja, hogy az ő gyermeke minden pénzt megér. (eleinte, szerintem a második lezúzott tablet után elgondolkozik ezen a kijelentésen)

Minden esetre köszönöm még egyszer a cikket. Számomra tanulságos és hasznos volt :R :C

Ha nagy leszek megnövök! :)

Új hozzászólás Aktív témák