- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok valaki kipróbálná működik ezt a hívásrögzítő. Valaki azt írja 8.0-án ez működik.
[link]Köszi
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Nálatok működik az értesítési sávon megjelenő értesítések szerkesztése? Nálam, ha nem az van beállítva, hogy minden alkalmazást mutasson, a nem fogadott hívásokat sem mutatja. Így viszont állandóan tele a sáv értesítésekkel... 😕
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
A Samsung Cloud storage PC-n elérhető valamilyen módon?
-
Kékes525
félisten
válasz JockeyEwing #954 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ákkk
addikt
válasz petesejt #959 üzenetére
Az aod esetén annyit mozog a home gomb is más esetben nincs ott lezárt képernyő estén.
A navigációs sávot meg
alapból el lehet rejteni,a főképernyőt meg ha addig is nézegeti az ember nem az fog beégni hanem a nála jóval nagyobb alkalmazás ikonok.
Amúgy hivatalos helyről véve 2 év garancia bármi ilyen történik a kijelzőt azalatt garanciában cserélik.
De inkább a wazze meg a hasonló navi programok okozzák a beégést aki mindennap arra használja annak hamar előjön valakinél meg 2 év alatt sem...A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Kékes525
félisten
Ezt övtokot mindenkinek tudom ajánlani (S9 és S9+): Övre fűzhető 3 rekeszes vízhatlan telefontok övtáska - FEKETE
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Zsebob
senior tag
Sziasztok, mi a tapasztalat odinnal feltöltött XEH ROM-al? Elérhető a letöltés?
Működik az " Ismeretlen számok azonosítása " ?S9+ dualSIM, Moto 360
-
tomcruise
tag
Használd a Samfirm programot. Ezzel tudod a leggyorsabban letölteni a firmwaret.
A modellhez beírod ezt: SM-G965F (S9+ esetében), 960F simánál.
A régióhoz pedig: XEH
A "Binary Nature" -nál legyen pipa. -
kakuk100
őstag
Szeretnem megkerdezni hogy az 1 Simes S9 + dobozara mi van irva es mi van irva a Dual Simes dobozara? Ha nem lehet kibontani akkor, hogy tudjuk mert volt mar hogy atvertek a baratnomet.
Koszonom elore is. -
petesejt
aktív tag
válasz tomcruise #964 üzenetére
Ugyan egyszer már megkérdeztem egy fórumtárstól, de tőled is: mire töltötted az XEH romot? Telekomos készülékre? És megmaradt a garancia/knox?
Megköszönném azt is, ha valaki megmondaná, hogy egy ilyen feltöltés után a factory reset a gyári (Samu, XEH) romra fog történni, vagy visszaáll a telekomos? Elnézést, rettentően szégyellem magam, IT pro vagyok 25 éve, de az Android főzés totál kimaradt. Egyszerűen nem volt még rá szükségem soha. Azért érdekel, mert a Telekomnál hosszabbíthatnék, és akkor belevágnék én is egy S9 pluszba, de nem szeretnék hónapokat várni a biztonsági frissítésekre.
És mi ez a hívófél azonosítás? Létezik, hogy a független rom nem tudja a hívófél azonosítást? (Bocs, tényleg nem vágom.)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
@Ákkk: Ez hogy lehet, hogy később jön a független ROM, mint a Telekomos? Előbb leteszteli a Telekom? A szerte Európában forgalmazott független készülékeket talán tovább kell tesztelni? Vagy a sokféle hálózat lehetősége miatt?
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
IamTheDog
tag
válasz petesejt #975 üzenetére
Nem kell ma már cserélni telekomos romot. Én amiatt cseréltem, mert az S7-emen a szolgáltatós romommal állandóan újra kellett csatlakoztatni kóddal a bluetooth autórádiómat, ami a független rommal megszűnt. Az S8-am alapból független volt, ott nem is volt ilyen bajom. Most az S9+ telekomos volt, megint csinálta ezt a rádióval, lecseréltem, erre továbbra is csinálja. Szóval nincs összefüggés.
Meg nem szeretem, ha az NFC ikonja ott van az értesítési sávban, a telekomosban pedig ott van.Viszont ha nincsenek ilyen hülyeségeid, mint nekem, akkor totál felesleges cserélni. Tényleg van, mikor hamarabb kap frissítést, mint a független, de ha később is, az is csak pár nap.
-
válasz petesejt #975 üzenetére
A Telekomos romot a Telekom, a függetlent a Samsung Magyarország teszteli. Ráadásul a független nem csak magyarországi régiós, minden érintett országban le kell tesztelni, így könnyen lehet, hogy a Telekom hamarabb végez a teszteléssel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
concrete86
aktív tag
Üdv!
Nagy a bajom, itt fekszik az S9 az S8 gyári wireless töltőpadján, de a vezeték nélküli gyorstöltés bekapcsolásának opciója hiányzik a helyéről (akkumulátor, speciális beállítások), csak a kábeles gyorstöltés van ott. Nem találom sehol, tudnátok segíteni?
-
ForRedGlory
félisten
Nektek nincs meghülyülve az olvasatlan üzenet jelző? A Gmail össze-vissza jelez, de általában duplán... Van két olvasatlan levelem, erre 4 olvasatlan látszódik az ikonon. Volt, amikor cirek 10 db volt és 56-ot jelzett...
Az utolsó telefon frissítés után látom csak ezt. Mondjuk azt nem tudom, hogy a Gmail alkalmazás frissülés kavarhatott be vagy a telefoné, de mocskos idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz concrete86 #981 üzenetére
A töltőpadnak van egy külön menűje ha ezt a funkciót tudja de eredeti samsung töltőfejet használsz?
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
válasz concrete86 #984 üzenetére
Advanced Features -> Accessories -> Fast Wireless Charging
Amúgy alapállapotban be van kapcsolva a gyorstöltés, wireless töltővel is. Ha nem jelenik meg ez a menüpont, akkor valamiért nem tud gyorstölteni a jelenlegi töltőddel (kéne tudnia, mert én is az S8-hoz kapott wireless töltővel töltöm, és megy vele a gyorstöltés).
Ja igen, a kábel és a töltőfej sem mindegy amivel használod a wireless töltőt. Ezek nem változtak?Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ákkk
addikt
válasz concrete86 #984 üzenetére
Speciális funkciók.....
-
Leonardo91
senior tag
válasz concrete86 #987 üzenetére
Valószínűleg az se lesz gyári...
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Ákkk
addikt
válasz concrete86 #987 üzenetére
Ott van amit az s9-hez kaptál azzal próbáld...
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Egy amatőr kérdés.
Már nem emlékszek az s8 nál első használatnál lemerítettem e és töltöttem sokórát,hogy ezt ezeknél az aksiknál kell e még?
Ma jött meg S9+ most 29% kis nyomkodás után,merítsem 0-ra és töltsem ~14-16órát?…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
válasz Gubu0101 #990 üzenetére
Már régóta nem kell bűvészkedni az akkuval, akkor töltöd, amikor jól esik. Egyébként a Samsung azt mondja, hogy átlagos felhasználás mellett, 2 év alatt, 5%-ot esik a kapacitása (az iPhone-oknál meg évi 20%, az Apple szerint).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bagaba1
tag
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ez az üzemidő elég soványnak tűnik számomra. Független S9. Nagyrészt mobiladat és wifi is lekapcsolva, kijelző 40%-on. Létezik hogy 3. Feltöltés után még nem érte el a maximum kapacitását az akksi? Esetleg valami SW bug miatt érdemes lenne egy reset?
[ Szerkesztve ]
-
Nem tűnik olyan rossznak, több mint 4 óra jön ki, és ez sima S9, ráadásul elég rossz a térerőd (legalábbis a screenshoton), az meg sokat számít. Fényerő automata, vagy csutkára nyomod?
-
concrete86
aktív tag
válasz Leonardo91 #988 üzenetére
Számla van, külsőre és adottságokra egyezik az eredetivel. Meglátjuk...
-
PeteePeti
őstag
Üdv! Ha a Telekomnál "szállítás alatt"-ra változik a megrendelés státusza, mire várható a futár vele?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
bagaba1
tag
40%-os fényerő. Én is néztem hogy 4+ órára jön ki, de ami gyanús, hogy készenlétben is gyorsan merül. Akár be van kapcsolva WIFI akár nem. a kijelző lehet nem fogyaszt túlzottan sokat, én a készenléteket, alkalmazásokat sokallom.
Kicsit térerőszegény a hely, de 3g/4g szinte egyáltalán nem ment.
Lehet hogy csak parázok egyébként, nem akarlak titeket ezzel idegesíteni, csak egy picit jobb üzemidőket vártam a készüléktől.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.