Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Most nézegettem a Samsung üzenetküldő gyári alkalmazását (nem szoktam SMS-ezni) és láttam, hogy van hangüzenet meg médai file is.
Ez milyen átvitelt használ? Ha küldök egy képet, az MMS" -ként foja elküldeni?
Azért kérdem, mert mobilnetem az van bőven, de 100ft-ért nem akarok MMS-eket küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Makulátlan 28 Hónap Alza Garancia
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest