- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
Decemberi frissítés már kint. Semmi extra, a szokásos 2xx megás biztonsági. (AUT)
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Piwi
veterán
Ateszpapa : WJO-ra szedtem, gyors csc csere előtt. Majdnem 2.3 giga volt a frissítés.
Donki Hóte:Kamera fejlesztéseknél is több minden volt, ami a leghasznosabb számomra, hogy a képek felbontását egyszerűen egy gombnyomással változatható. Illetve a camera assist alkalmazást, amit eddig külön lehetett telepíteni és állítgatni a képkészítés minőségét, ez már gyárilag bele van építve. Természetesen ezeken kívül is van benne újítás még, vízjelek testreszabása, stb, viszont ezeket nem használom.
tomi613: leszeded aztán visszaállítod a saját csc-d, és máris működik újra a hívásrögzítés
-
Piwi
veterán
válasz Ateszpapa #11467 üzenetére
Elsőre ami nagyon tetszett az a kamera és galéria újításai. Ezeket sűrűbben használom, szóval itt egyből feltűnt mi is az új. Minden telepített programom szépen fut, mert olvastam olyat hogy lesz ami még nem fogja szeretni. Maga a rendszer szépen fut, meg sem rezzen. A telefont ugyanúgy használom mint előtte, talán egy nagyon minimális aksi javulást mintha éreznék.
-
Piwi
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors válaszokat
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Használja valaki E-simmel a telefont? Érdemes váltani sima sim kártyáról, illetve van neki valami előnye/hátránya?
-
Piwi
veterán
Sziasztok. SamFwTools programmal nem olyan rég csc-t cseréltem, viszont most tűnt fel hogy azóta nem talál frissítést, még mindig csak a májusi frissítésem van. Van valami trükk vagy csupán én vagyok a balfék?
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Gondolom volt már róla szó, csak lemaradtam valószínűleg róla... S21 ultra 256 gigás verzióm van. S23 ultrat nézegetek,de nem tudom eldönteni hogy érdemes váltani vagy sem mivel tudnátok meggyőzni vagy épp lebeszélni a váltásról?
-
Piwi
veterán
válasz MadMancs #11099 üzenetére
Ezt nem tudtam hogy nincs Volte jelzés Telekom HU hálózat esetén. Sógorom sima S21-én láttam hogy van, igaz az Yetteles simmel van, auz hittem ez készülék függő, nem hálózat
Hívás esetén marad a 4G illetve 5G jelzés szóval akkor működik, csak nem látszikkali: köszönöm szépen Neked is
-
Piwi
veterán
Igen, azt el is felejtettem hogy természetesen a SIM kártyát is ellenőriztem, az is tudja. Igazából minden adott, viszont mégsem működik, mert akkor az állapotsorban fent kellene mutatni az VOLTE kis ikont.
Hívás közben jó kérdés mire vált, olyankor a fülemnél a telefon de mindjárt megnézem nem vált át 2G-re, marad a jelenlegi 4G-n[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Sziasztok. A következő problémám lenne. Adott egy Ausztriában vásárolt S21 ultra (telekomnál vásárolt előfizetésre, viszont független készülék). Jelenleg magyar Telekom sim van benne. A Volte funkció viszont nem működik... 1414-en aktiváltam, 5G lefedettség is adott, CSC-t is átirtam TMH-ra hátha az lenne a gond. Viszont a menüben még a Volte bekapcsolás gomb sincs... Próbáltam az apn-t átírni a Telekom oldalán lévőre, viszont rögtön utána el is tűnik az egész apn, csak a visszaállitás marad, ami megint nem azokkal a beállításokkal rendelkezik mint ami kellene nekem. Mit tudnék még kipróbálni?
-
Piwi
veterán
Sziasztok. CSC módosítást csinált már valaki FR és root nélkül? Létezik ilyen egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest