- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint18
csendes tag
Októberi biztonsági csomag elérhető
-
balint18
csendes tag
Júniusi frissítéssel valami beragadhatott (?). Ha töltöm a telefont, vagy esetleg sötétebb videót nézek pl YouTube, konkrétan átvált zöldesre a háttér, mintha képernyő kímélő lenne, mert nem egyből ugrik át. Valaki tapasztalt ilyet?
-
balint18
csendes tag
Ma reggelre a kijelzőm teljes fényerőre felhúzva is kb csak olyan mintha félig lenne csak beállítva. Ha egy mód van rá nem szívesen raknám vissza a gyári állapotra (bár sztem ez sem oldaná meg a bajt). Valakinek ötlete?
-
balint18
csendes tag
Mai napon sikeresen pofára ejtettem a telóm, fel is vettem a kontaktot a Samuval. Az a kérdésem, hogy ha csak a kijelző sérült, akkor az egész panelt cserélik, vagy csak az üveget? Illetve árban hogyan mozogna? Tud valaki valamit erről? Nyilván hétfőn hívom is az egyik pontot.
-
balint18
csendes tag
válasz Donki Hóte #10656 üzenetére
[link]
Erről lenne szó -
balint18
csendes tag
válasz MikeWazowski #10649 üzenetére
Akkor vélhetően az 21u nem is fogja tudni? Mindegy... Kivárom
-
balint18
csendes tag
Néztem a frissítést, de valamiért nem engedi ezt a képkivágás funkciót. Valszeg a galéria verzió száma alacsony a UI 5.1-hez? Vagy ezt soha nem fogjuk megkapni?
-
balint18
csendes tag
Kicsit úgy érzem magamat, mint Gaben az Üvegtigrisben, hogy ezzel pont átvertek, mert sajnos nem tudtam hogy van rajta alapból gyári fólia. MM-ban rakták rá fóliát, most már 13-14 hónapja ez van rajta de nekem nagyon bejön. Mondjuk kicsit fura volt ez a gumis érzet, de mára már megszoktam.
-
balint18
csendes tag
Bixby rutin érdekelne, hogy be lehet-e állítani a következőt? Zseblámpát ha bekapcsolom, lezárom a telót, mert világítani akarok, akkor bekapcsoló gombbal ki lehet lőni újbóli feloldás nélkül? Xiaomim volt ez előtt, ott úgy volt.
-
balint18
csendes tag
Múltkor előjött ez az ikon, csak hamar eltűnt, mielőtt tudtam volna nyomni egy screenshotot.
Ez mi a tosz? A wifi jel és a térerő közt
[ Szerkesztve ]
-
balint18
csendes tag
válasz h_benjamin #5790 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Cseszett rossz a térerő, előtte Xiaomi-m volt, 0 probléma.
-
balint18
csendes tag
Ismét hozzátok fordulok segítségért (talán nem felhasználói hiba...). Tehát az lenne a kérdésem, hogy vajon miért dobhatja le magát sokszor a mobilnetem, térerő szinte 0, éppen csak H erősségen van a jel, betölteni semmit sem tud. Ez előtt egy mi 9t prot használtam, az gond nélkül megtalálta a jelet, ott ahol most ez nem. Olvastam, hogy régebben volt ez hiba, de kijavították.
Telekomos kártya, kb 1 éve kértem másikat, mert 1000 éves volt az előző sim. -
balint18
csendes tag
Támogatja a telefon a 45w-os töltőfejet? Vagy csak a 25w-os lesz a nyerő?
-
balint18
csendes tag
Aloha!
Érdeklődnék, hogy csak nekem ratyizik a telefonom, vagy nem tudom, de valamiért nem engedi frissíteni a Chrome-ot. Valaki járt már így? Play áruházban rányomok, de nem kezdi el a frissülést. Letörölni 100%-ban nem is tudom, mert alapból rajta volt. -
balint18
csendes tag
Sziasztok!
Félve kérdem meg itt a fórumon, hogy érdemes-e ultrát venni, ,megéri-e a 100+os felárat a plusszal szemben. (Használt árat néztem az ultránál, plusz 0 perces lenne.)
"Csak" kamerában tud többet az ultra, vagy van más érv is mellette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest