-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz szilasz007 #21777 üzenetére
Szuper, köszi!
-
félisten
válasz szilasz007 #21539 üzenetére
Másodjára segített, így már látja a Note a tok nyitását-csukását.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
szilrobi
aktív tag
válasz szilasz007 #21523 üzenetére
Ilyen nincs egy szervizben, amit megrendeltél, az már a tiéd, ki kell fizetni. Ha garanciás javítás volt, akkor jóvá írják. Előleget kérjenek, az lenne a sima ügy.
-
gerner1
nagyúr
válasz szilasz007 #21516 üzenetére
'Ez' melyik SES -ben volt?
-
Somatom
veterán
válasz szilasz007 #21366 üzenetére
A 2 SIM miatt az enyémben sincs, de nem is hiányzik. Így is van még cirka 200GB szabad helyem.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
OFF
csendes tag
válasz szilasz007 #21361 üzenetére
Gondolok rá!
Az enyém 1éves, amikor vettem akkor tudtam ez lesz.
Mégis ez mellett döntöttem nem a 10 lite mellett.
Czimborám Note3-a a mai napig tökéletesen működik, még akksi cserére sem szorult... -
tylerddd
veterán
válasz szilasz007 #21354 üzenetére
Én azt hittem, hogy egy stockhoz közel álló rendszer jó lehet. Na ez megdőlt a Mi A1 esetében, amin AndroidOne volt. A OneUI egy felüdülés volt azután, én őszintén nagyon szeretem. Még nagyon régen volt Xperia ray telóm, azt kb. 3 hónap után eladtam. Akkoriban, lassan 10 éve, egy független készüléknél a 100k nem annyi volt, mint ma. Ennek ellenére nagyon gyenge volt a kamera, lassú, akadozó szoftver, nem szerettem. Utána a komolyabb eszközeikről jókat olvastam, de akkor már iPhone-om volt, amivel nagyon elégedett voltam. Itt androidon azt tapasztalom, hogy egy népszerű készülékre jobban odafigyelnek, akár még kiegészítők terén is. Tehát én egy alternatív vonalnak érzem a Sony-t telefon téren, ami nem biztos, hogy rossz, de nem is biztos, hogy előny.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
petymeg
addikt
válasz szilasz007 #21337 üzenetére
Drágább csere alkatrész, mint egy jó állapotú használt Note 9.
Itt amúgy 70 munkadíjjal együtt.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Pxs
aktív tag
válasz szilasz007 #21337 üzenetére
Köszi!
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
tylerddd
veterán
válasz szilasz007 #21283 üzenetére
"SES-be is csinálták volna, de csak akkor, ha ott hagyom a telefont és majd akkor rendelnek aksit"
Az lol ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
juuzer
addikt
válasz szilasz007 #20663 üzenetére
Igen, sajnos én se tudom, hogy mennyire fog hiányozni a cerka :/
Jegyzetelni vagy tényleg valamit gyorsan leírni baromi jó (volt).Vamos a la playa.
-
Somatom
veterán
válasz szilasz007 #20661 üzenetére
Használatra nekem egy tollas Fold lenne a tuti, de a használatba az is beletartozna, hogy két hetet zötykölődne a napon, a kamion szélvédőjén. Erre még a Note -ot is sajnálom, nem hogy egy Foldot.
-
Somatom
veterán
válasz szilasz007 #20451 üzenetére
Ráadásul a pro verzió Tasker plugin.
-
félisten
válasz szilasz007 #20312 üzenetére
Köszönöm!
Megnézem a Gen8 (UFO) Civicben, ami szintén nagyon lapos szélvédős.
MaCS
-
félisten
válasz szilasz007 #20305 üzenetére
Köszönöm! Erre még nem is gondoltam!
Amúgy én is balkezes vagyok, úgyhogy a bal oldali elhelyezés nem is lenne rossz, de az A oszlop a GPS-nek nem kavar be? (Elvben mondjuk nem szabadna neki...)
Köszönettel: MaCS
-
cdl
senior tag
válasz szilasz007 #15881 üzenetére
Felment Nekem is, minden rendben vele. XEH.
-
cdl
senior tag
válasz szilasz007 #15757 üzenetére
Akkor számomra ez egy nem ajánlott készülék.
-
petymeg
addikt
válasz szilasz007 #15535 üzenetére
Nem használok flip tokot, nem tartom praktikusnak. Sima tok+üveg, ez kellő védelmet ad.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
félisten
válasz szilasz007 #15535 üzenetére
Én folyamatosan szívok a flip tok autós tartóba tételével. Több márkás, elvben jó megoldás után végül valami noname tartó vált úgy-ahogy be -- ennek majdnem olyan hosszúak a pofái, hogy nem akar kiugrani belőlük a telefon.
További előnye, hogy nano-tapadókorongos, és így meglepően jól tapad az érdes műszerfalra is.De valami jobb bölcsőnek és is örülnék, mert mire sikerül befogatnom a telefont, az edge szélét összetapogatva érdekes műveleteket hajtatok végre vele.
MaCS
-
petymeg
addikt
válasz szilasz007 #15528 üzenetére
Szia! Én ezt használom már a második kocsiban, meg a negyedik telefonnal. Ettől jobb megoldás szerintem nincs.
-
Gábor-KJ
őstag
Én annyira nem erőltetném kocsiban a vezetéknélküli töltést.
Egyrészt pl navigáció közben kizárt, hogy akár szinten is tudná tartani...
Amúgy spigen.hu én onnan vettem tartót és egészen megfelelő.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
apaszka
veterán
[link] Én igaz a régebbit használom sok éve ,de még nagyon tuti!
Van Tappancs ,és rendeltem hozzá CD slot kiegészítőt annó!
Az (anya ) eltört ,de ingyen küldtek 2 év után 3 db-ot !
Szóval jó a tapasztalatom nekem ezzel a márkával !Mivel sok vacak gagyit kipróbáltam,és még a Note 3 kiesett belőle,azóta ezt használom!
Látom jön a QI töltős verza!
Szerintem hamar meglepem vele magam![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Saccco
nagyúr
válasz szilasz007 #10674 üzenetére
Én meg nem fogok fizetni az artisjusnak egy vasat se, úgy, hogy közben semmilyen jogvédett tartalmat sem tárolok a memóriakártyákon.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz szilasz007 #7755 üzenetére
Köszi a választ Tetszetős mindenképpen, zártsága kissé taszít ha lenne 8 gigás modell rendes árban(300+ omg) akkor best buy lehetne számomra. Igaz, vannak kis gsm-es helyek ahol meglehet olcsóbban kapni. Mennyire vannak rá teljes értékű programcsomagok? Te mire használod specifikusan?
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz szilasz007 #7753 üzenetére
Dex-en keresztül linuxot hogy tudsz futtatni? Elsősorban emiatt érdekel a telefon, plusz kipróbáltam egy samu boltban az S4et dexel, 8 nyitott lap után a böngésző és mellette minden nyitott alkalmazás bezárult és visszadobott az asztalra. Amúgy amire nekem kell tökéletes lenne és nem kéne asztali/laptop(ha menne).
-
axlfsi
veterán
válasz szilasz007 #6892 üzenetére
Ezt root nélkül még mindig nem képes megoldani egy alkalmazás sem, igaz?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz szilasz007 #6859 üzenetére
Nem vagyok egy hater, de ezt most én is lepontoznám; hol az a bolt és az alkalmazás? (Galaxy Apps? Ott nem tálaltam elsőre...)
Egyébként vajon me site jó és mitől "Neurális"?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
korimv6
aktív tag
válasz szilasz007 #4780 üzenetére
Köszi. Egyelőre dekorossal rakattunk rá fóliát, így viszont nagyon csúnya az eleje.
Körbe zárt villám.
-
B.Ricsike
őstag
válasz szilasz007 #4570 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
Egyébként látsz benne potenciált?
Kiválthatja idővel az mindennapi PC-s munkát? -
B.Ricsike
őstag
válasz szilasz007 #4560 üzenetére
Szia.
Engem mindenképpen érdekelnének a további tapasztalataid is a Linux for DEX-el kapcsolatosan.
Szivesen olvasnék egy rövidebb tesztet is, hogy mi mindent lehet vele elvégezni, tényleg minden asztali alkalmazás normálisan működik-e vele stb stb. -
B.Ricsike
őstag
válasz szilasz007 #4320 üzenetére
Pont egy ilyen cikkre volt szükségem!
-
legenda
válasz szilasz007 #3025 üzenetére
Szia,
Külsőre sok különbség nincs, mert itt alapesetben mindegyik csevegő (legyen az Google, Samsung, Telekom...stb. RCS) az üzenetek alkalmazásba van integrálva.
Ha a megnyitott üzenetek alkalmazáson belül lapozok át a beszélgetésekből a jobb oldali névjegyzékhez, akkor ott a névjegyhez tartozó fénykép, vagy annak a helyét jelző betű jobb alsó részén megjelenik egy kékes pötty azoknál, akiknél aktív a szolgáltatás.
Ha azt nem nézem és csak elkezdek írni/válaszolni valakinek, akkor aktív szolgáltatás esetén kék színű lesz a küldés ikonja:
Nem aktív szolgáltatás esetén pedig zöld, ekkor SMS/MMS lesz elküldve:
Fontos még, hogy az üzenetek kapcsolódó beállításában engedélyezve legyen a speciális hívás és üzenetküldés, valamint az alapértelmezett üzenetküldési típusnál ne legyen szöveges/multimédia opcióra korlátozva, mert akkor csak a fizetős SMS és MMS engedélyezett.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Saccco
nagyúr
válasz szilasz007 #2498 üzenetére
DEX-hez van ajánlott csatlakozó/kábel/adapter? Esetleg az első Ali/Ebay-es megteszi?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Anulu79
addikt
válasz szilasz007 #1179 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy van erre megoldás gyárilag. Én legalábbis látok benne igényt magamon kívül.
-
Capella
senior tag
válasz szilasz007 #589 üzenetére
Ahhoz a fiókhoz nem lehet hozzáadni, amelyikre korábban másik készülékhez érvényesítettél ilyen promóciót. Így emlékszem, így tudom.
Ha egy másik mail címre létrehozott fiókra aktiválod, akkor arra meglesz a plusz tárhely.Érdekes, én a Note8-am 100 GB-ját érvényesítettem már, mégis néha dob egy üzit, hogy járna 100 GB és aktiváljam. De nem nyomtam rá, hogy mi lesz. Ezt sem használom ki.
-
Blizzardking
őstag
válasz szilasz007 #350 üzenetére
"4-en toltunk egy csoportképet és ott pl a cerka segített, hogy ne az állammal legyen tele a kép. "
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
válasz szilasz007 #284 üzenetére
Jaja, ez a Samsung Pass rohadt jó. Bármihez megjegyeztetheted vele a loginedet, és nem csak weboldalakhoz, hanem appokhoz is, majd elég csak ránézned a telóra, és máris megvolt a login. Egyébként Oreoval S7-en is működik, de ott persze csak ujjlenyomatot tud használni, íriszt nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pleslie82
tag
válasz szilasz007 #280 üzenetére
Félóra csúszással nekem is megjött!
Most ezerrel megy a költözés S7Edge-ről. Plusz még a Gear meg Level U szinkronizálása....nem kis meló.Azért eszembe jut amikor Nokia E52-ről váltottam Note 1-re...na az egy komoly váltás volt!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest