Új hozzászólás Aktív témák

• rudymester

senior tag

válasz negyedes #1452 üzenetére

APN kikapcsoló widget szerintem felesleges (bár picit talán kényelmesebb), a bekapcsológombot hosszan lenyomva megjelenik az adatforgalom ki-be kapcsolásának lehetősége. 2.2-től ez már alap.

Egyébként 2 hete használok Minit. Kicsit féltem a kis felbontás miatt, de annyira nem zavaró. Pl az Opera Minivel sokkal olvashatóbbak a weboldalak mint a gyári böngészővel. Eddig 1,5 nap volt a leghosszabb idő egy töltéssel. Sokat vagyok neten (wi-fi és edge felváltva), GPS trackert használok néha bringázáshoz, játszok, párom is elkéri Angry Birdst játszani, zenét halllgatok stb. Csontra még nem fagyott, szoftver fagyott már ki, de 20-30 másodperc után felajánlotta a program kilövését. Wi-fi-t néha nem lehet bekapcsolni, a beállításoknál "error" jelenik meg. Eddig 3 alkalommal fordult elő.
    Összességében jó, a telefonálás közben picit halknak találom, a régi Samu C3050 telóm jobban szólt, de volt olyan LG teló, amelyiket fél hangerőn kellett használnom, úgy üvöltött a hanszóró beszélgetés közben.

Új hozzászólás Aktív témák