Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz Salak #111 üzenetére

"Filmezni legtöbbször pc-ről, monitoron szoktam, a tv igazából "hagyományos" tv funkcióban működik majd: tv, xbox, tv-ből is főleg sport. Szóval erre talán jó a 32-es lcd, nem feltétlen kell nekem a "moziélmény"."

Persze, jó. De pont ezek azok a felhasználási területek, amire a plazma még jobb, csak minimális odafigyelést igényel (ne maradjanak sokáig ott a logók, vagy a játékoknál a HUD-ok).
    Az LCD-n a labda egy fehér csík formájában látszik, amikor elrúgják, a plazmán nem. A hagyományos, SD TV-adás szintén sokkal szebb a plazmán, játszani is tökéletesen alkalmas a kicsi lag miatt.
    Amúgy pedig, ha meglátnád, hogy néz ki egy film, vagy sorozat egy ilyen tévén, soha többé nem a számítógépen néznéd... :)

A többi kérdésed Elefánt megválaszolta.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

• elefant

őstag

válasz Salak #111 üzenetére

szia,

"Sportnál ezek szerint hajlamos "akadozni" a kép gyors mozgások esetén?"

Hát előfordulhat, de simán lehet, hogy ami másnak zavaró, az neked meg se kottyan. Ha vigasztal, ez a top tévéknél is előjön, de igazából egyátalán nem túl gyakran, szóval emiatt nem kell aggódni. Mindenesetre akkor jársz a legjobban, ha elmész egy áruházba és megnézed saját szemmel. Megkéred az eladót hogy tegyen rá ki sportot stb.

"HD adáshoz külön arra alkalmas beltéri egység is kell, ugye? Mert a menüben hiába kerestem, nem találtam ilyen HD "állítót". Bocs a hülye kérdésért, de nem értek hozzá.

Nem kell. Ha van egy szoba antennád akár, akkor semmi nem kell hozzá, hogy HD-ben nézd a digitális adásokat.

"Ha rákötöm az xboxot, számít a képminőség szempontjából, hogy scart vagy hdmi-n megy bele?" Elvileg nem hiszem

"Az eco-mód az, amikor így sötétetbbé "tompítja" a képet? Kvázi "dim-meli"? Mert akkor az legtöbbször igencsak az élvezhetőség rovására megy, nem?"

hát az eco mód több mindenből áll össze. alacsonyabb fényerő, kikapcsolt képjavító funkciók, külső fényérzékelő szenzor alkalmazás + iylesmi. igen a minőség rovására megy. ne kapcsold be!

Új hozzászólás Aktív témák