Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
...meg kevesebb de igenin minosegi cuccot csinalni, nem sok hulladekot.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
edward2
addikt
-
edward2
addikt
válasz cskamacska #5 üzenetére
Tételezzük fel keresel 1100-1200 fontot amiből 500 az albi marad 6-700 eszel napi minimum 10 fontért (ami igencsak minimum) akkor marad <500 aztán havi utazás pár dolog marad <200.. hát ha nem megrögzött gamer vagy akkor kisebb bajod is nagyobb annál mint 40-50 fontért új játékot venni
-
04ahgy
nagyúr
Valaki, valahol gondol egyet, és egy szerveren, teszem azt tök legálisan működő oldalon egyszercsak elzárják a csapot? Mert azon épp tracker fut? Milyen alapon? Hol marad az ártatlanság vélelme meg az alkotmányos jog?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Morden24
nagyúr
Mikor gondolkoznak el végre azon, hogy online árusításba kezdjenek a kaidók
Klikk
Meg amúgy terjeszkedik a Netflix is, az online tartalomszolgáltató marketek (iTunes, Zune) szintén jók ilyesmire, az MS is továbblépked a Venturával.Azt persze ne kérdezd, hogy mi itt mikor kapunk valami hasonlót. Addigra vaszeg nemhogy a maja, de az Outlook naptár is kifut a számokból...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Apollyon
Korrektor
Már össze sem tudnám számolni, hányadik ilyen hír ez az itcafén, meg szerte a neten, hogy végünk, nincs több fájlcsere-p2p, mind meghalunk
Aztán persze nem történik semmi, mindenki ugyanúgy filecserél, sőt egyre gyorsabban lejön bármilyen tartalom mint korábban.
Szóval én eddig még semmit nem vettem észre ebből az egészből. Bár a UPC próbálkozott priorizálással, de őket is ki lehet játszani, kár a gőzért.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
fatal`
titán
Ostoba jogvédők
Nem fogják fel, hogy nem mennek evvel semmire.
-
Bikerider
aktív tag
Ha itthon is ez lenne, akkor az Artisjus és a többi juss-os becsukhatná a boltot, mert nem lenne mire pénzt szedniük az üres adathordozók után....
-
ftc
nagyúr
Szóval ha az "ipar" mad azt mondja, hogy ezen meg ezen ah elen warez van akkor letiltják?
Azaz a torrentel nem tud mit kezdeni nics rajta warez tartalom
Mikor gondolkoznak el végre azon, hogy online árusításba kezdjenek a kaidók olcsóbban mint a DVD ár amiért jelenelg meg lehet venni... vegyenek példát a steamről... 1x megveszed s lesz róla igazolásod s akkor szeded le őjra ha törülted mikor akarod....
Talán mindenkinek jobban megérné... -
maláj
addikt
esélytelen kapálózás semmi több ...
a lehetőségek tárháza végtelen -
-
blunt
aktív tag
majd előfizetnek az emberek olcsó vpn szolgáltatásra és már meg is van oldva minden.
-
törölt tag
ha ezt itthon is meglépik, már mondom is le a 20 megás netet, és előfizetek egy 2000 forintos mobilnetre
a maradékból pedig veszek egy karton sört, aztán átsétálok a cimbimhez, akinél a 90-es években a vinyóhurcoló-másoló partikat rendeztünk, és újraélesztjük ezt a csodás hagyományt[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Brown ügynök #1 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
-
wednesday
őstag
válasz cskamacska #5 üzenetére
Minél nagyobb egy országban a warez annál kevésbé foglalkoznak vele. A briteknél valószínű a legkisebb az arány Európában. Oroszoknál meg kínaiaknál leszarják az egészet. Oroszokon meg se lepődök hiszen az egész állam, a kormány egy maffia.
Én úgy tudom (urban legend), ott a boltokba warez példányokat vásárolhatsz, kivéve a hazai fejlesztésű játékok. A boltok meg adóznak a warez bevételekből így a kormány se érdekelt fellépni ellene sőt. Inkább úgy vannak vele warezoljanak csak emberek és a pénzüket inkább helyi dolgokra költsék, mint, hogy külföldre áramoljon ki a pénzük.
Bár ennek meg ellentmond, hogy szinte az összes játéknak van orosz honosítása. Valami bevételt tuti produkálnak ott a kiadók, hiszen akkor nem fordítanák le a játékokat, vagy nem is forgalmaznák őket.
-
BobChemistry
őstag
Blokkolják az oldalakat? Hm...nem ezt hívják cenzúrának?
Kétségbeesett kapálózás, semmi több.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
cskamacska
addikt
Én ebben nem vagyok olyan biztos. Britannia nem a harmadik világ széle, ahol eredeti játék/hanglemez csak akkor fordul meg, ha turisták magukkal hozzák.
Ezzel együtt a keménykedést sem tudom hova tenni, az még érthető, ha nálunk, vagy a ruszkiknál vezetnék be azt, hogy ha warezolsz akkor elviszi a netedet a nagy fekete autó, de pont ott?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Agostino
addikt
majd átmennek egy olyan szolgáltatóhoz, ami nem blokkolja, vagy domaint ügyeskednek az érintettek
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
őstag
válasz Brown ügynök #1 üzenetére
az érdekes lenne, igen csak megcsökkenne a netezök száma
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
bambano
titán
És ki fogja ennek a költségeit kifizetni?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Brown ügynök
senior tag
Szélmalomharc.
Még jó, hogy nem a végfelhasználókat bannolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest