Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #4 üzenetére
Pedig az jó, mármint az sms-küldő része. Én csak amiatt vagyok rajta, 13-15 Ft körüli áron küldhetsz sms-t, igaz ékezet nélkülit. De amikor itthonról írok, akkor mindig ezt használom.
Ezt a seppukoo-t hogyan kell használni, nem találom a login-formot.
Nekem elég az iwiw, a fészt szívesen megöngyilkolnám...
-
Nemsemmi
egyébként a fészbuknak 350millió+ felhasználója van márMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Már alig várom az első Saw/Phone Booth szerű filmet, ami meglovagolja a Fészbúk-hisztériát...
"A neved Kovács József, a barátaidnak csak Kovi007. Az Adyba jártál, az osztályfőnököd Petra néni volt. A szabadidődben sokat bulizol, elherdálod a pénzt kocsmára és tagja vagy a Gödör borozó és a Dokk Café rajongói klubjának. Morálisan helytelen diszkózenét hallgatsz.
Én most meg fogom változtatni az életedet!"[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
-Hogy hal meg egy Facebookos?
-???
-Leüti az utolsó entert!tudom tudom, leülök magamtól is
Let's begin, de gozaimasu!
-
válasz
kételkedem #6 üzenetére
Vmi rémlik, hogy én is kaptam onnan sms-t az egyik ismerősömtől.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
válasz
kételkedem #4 üzenetére
de jó hogy mondod, van valami másik hasonló sulis oldal
onnan törlöm is magam
thx...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Régen a regisztrációért cserébe ingyen lehetett sms-t küldeni az oldalon keresztül. Mikor megszünt az ingyen sms lehetőség, akkor nekem is lankadt az érdeklődésem az oldal iránt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
válasz
kételkedem #4 üzenetére
baratikor.com? WTF? Mennyi ilyen hülyeség van már?
-
A cikk hatására saját kezűleg töröltem a baratikor.com fiókom.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Ó, hogy egyes embereknek mennyi szabad kapacitásuk van a hülyeségre.
-
aki akkora ökör, hogy ha már ilyen oldalt használ és nem veszi a fáradtságot a privacy settings beállításokra, meg is érdemli.
amúgy a fészbúk még normálisan meg is csinálta, mert az arcodba küldték a változtatást és be kellett állítani, szóval simán bármit be lehetett állítani only friends-re.
felületesség ellen nincsen gyógyszer....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ööö ennek nem sok értelmét látom
én pár hete töröltem májvipről épp magam, több hónapi inaktivitás után... azóta jobban is érzem magam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
it A provokációnak szánt kezdeményezés a közösségi oldalak jelenlegi gyakorlatának visszásságaira kívánja felhívni a figyelmet.
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest