Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
mindezek eltöprülnek egy blackrock éves income mellett.
[ Szerkesztve ]
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
törölt tag
65 milliárd bevételből 53 milliárd a reklámokból. Ezért nem vettem soha Pixel telefont. Forgalmazás hiánya és gyártáshibák miatt se. A reklámmal és adatgyűjtéssel foglalkoznak. Apple-nél legalább tudom főleg hardverből élnek és nem egy mellékes dolog.
-
Aprósólyom
addikt
A nyereségük a magyar költségvetés harmada-negyede?! Az szép!
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
ledgeri
nagyúr
válasz GreenGoblin #1 üzenetére
Szerintem ha léptél be olyan oldalon ami reCaptca miatt beszélt a gstatic.com-mal, akkor már bukó...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
GreenGoblin
őstag
Belőlem egy garazst sem szedett ki.
De szégyen ez a trend amúgy.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest