Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz CsabaSteel #14 üzenetére
Hali,
szerintem érdemes volna inkább itt megkérdezni: [link] .
-
CsabaSteel
aktív tag
Hali!
Olyan problémám van, hogy ismerősnél a firefoxba, chrombe, edgebe bejön az adblock ha indavideó oldalra megy. Hogy lehet kikapcsolni?
Ha valaki leírná megköszönöm.Csé
-
the dealer
tag
Reménykedtem, hogy valami számomra relevánsat fogok olvasni, de mivel win telóm van, megint csak fölöslegesen kattintottam.
Real life is just a hobby.
-
Purple_46
tag
válasz macilaci78 #11 üzenetére
Előfordulhat...
-
macilaci78
nagyúr
Mi lesz így a Ph!-val, ha már os-szinten lesznek reklámblokkolók? Aki komolyan akarja használni az oldalt, az használjon linuxot, OSX-et?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Somatom
veterán
Nekem nem áll össze ez a hír. A króm az egy fém, amivel fényes felületet lehet kreálni. Az Edge a Samsung telók kijelzőinek hajlított felületrésze. Ez a "Microsoft" talán vmi noname fejlesztő lehet. De, hogy jönnek ezek egymáshoz? Egyedül a Firefox világos. Az egy böngésző.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dtomka
veterán
Elég sok ideig firefoxot használtam. Majd jött a win 10, és akkor edge-re váltottam...pár hónapja ismét a firefoxot használom, mert adguard és adblock nélkül manapság böngészni....
De örülök, hogy fejlődik az Edge, remélem az asztali változatokba is benne lesz és ki tudja 1 napon visszatérek, mert nem rossz sőt, 1-re jobb!
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz laceszgamer #5 üzenetére
Van lehetőség, hogy a “nem tolakodó reklámokat” is tiltsa.
Amúgy iPad-en egész használható, ez az elsődleges böngészőm, Androidon is béta tesztelem, de ott még a Chrome jobban bejön.
(Érdekes, hogy a prohardver lapcsalád whitelist-en van itt az Edge-n belül, valamint nincs aktiválva Safariba beépülő reklámblokkolóm, mégis itt a lapcsaládon a felső széles hirdetés nem jelenik meg, csak nagy fehérség van.)
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
laceszgamer
addikt
-
gergejly
aktív tag
Sok reklám lassítja be a böngészést... így hasítani fog az edge a legtöbb eszközön
-
törölt tag
Hogy ér ez meg a MSFT-nak?
-
Fred23
nagyúr
Ok, akkor ma este ki fogom próbálni! Úgy 3-4 havonta kap egy esélyt úgyis az EDGE -már harmadik éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest