Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
válasz 007spider007 #4 üzenetére
Tervben volt az elején, hogy lesz benne vicc is, de amikor fél órán keresztül olvasgattam a vicceket és mindegyikre volt kifogásom, hogy az miért nem lesz jó akkor azt mondtam, hogy inkább ne. Amit szívesen beleraknék még esetleg egy pár kockás képregény. Ez kétféle módon valósulhatna meg, vagy találunk valakit aki esetleg hajlandó nekünk rajzolni, ami sajnos elég valószínűtlen, vagy találunk olyan sorozatot ami nem jogvédett és be lehet rakni, sajnos az eddigiek alapján ez is nehézkes.
-
Sirpi
senior tag
Ja, én is így gondolom, nem kell túlzsúfolni. Én amúgy csak egy focira jelentkezős oldalt menedzselek, amit hetente frissítek, és mindig be kell tenni egy új poént vagy vicces képet, és hát nem trivi hetente egy ütőset se találni (nem is mindig megy).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
kapeti07
senior tag
Nekem nagyon tetszik ez a rovat de szerintem "a kevesebb néha több" alapon már nem igen kéne bővíteni. Szerintem ennek az a lényege, hogy munkába járás előtt végig tudd futni.
De ha egyik nap rakunk bele egy viccet, holnap egy rejtvényt, holnapután - ne csak jó csaj legyen benne hanem pasi is mert csajok is olvassák - tele lesz a rovat és már nem az a pár soros cikk lesz. Nekem ez így tetszik, persze ez az én saját véleményem.Xbox: kapeti
-
Fecniii
tag
Nagyon fasza ez a trooper videó, egyre jobb lesz ez az SW:ToR!
-
anulu
félisten
válasz 007spider007 #4 üzenetére
nem is annyira vicc, inkább aranyköpés, vagy Murphy vagy valami rövid, könnyen érthető. reggel, agybootolás közben nem igazán vagyok kapó a viccekre, valamint lehet valakibe belegázolna (szőke nő, etc)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Day 'n' Nite
tag
Most egészen sok ruha van a csajszin, az eddigiekhez képest
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Zigur
senior tag
Amit meg én látnék szívesen ha a font nem lenne 310 körül még mindig
-
007spider007
csendes tag
Alakulnak ezek a reggeli híradások, de én amit még szívesen látnék benne, az mondjuk az egy vicc. Lehet sokak gondolnák, hogy nem ide való, de számomra reggelente elolvasott egy-egy vicc pozitív hatással van rám.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem."
na ez Voltaire-re tényleg igaz.
Amúgy Duke Nukem hol vagy várunk már!!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Mappa
addikt
Driver-nél a terminator 2 kamion befigyel .... ha lesz egy GTA feeling hangulata akkor csak jó lehet. a PL nagyon ne gyere be
nem kötelező megadni
-
nagyúr
Ezek a napi bölcseletek nagyon jók.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest