- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Gcam-ból melyik verziót érdemes most feltenni?
12.5.5 miaú van a telón. Végignyálaztam a fórumot ezügyben, de hátha azóta van újabb/jobb.
Lényeg, hogy minden működjön benne lehetőség szerint. -
SkyLine3000
addikt
Korábban írtam, hogy feleségem telójának kijelzőjét valami állandóan felébreszti. Eljutottunk oda, hogy vett egy Note 10S-t, én meg kezelésbe vettem a 8T-t. Ma végre rájöttem, hogy mi ébresztette fel állandóan a kijelzőt. Az, ha be van állítva a duplakoppos feloldás. Ha nem volt beállítva, egyszer sem ébredt fel csak úgy a kijelző, ha bekapcsoltam, szinte egyből elkezdte csinálni és folyamatosan, kikapcsoltam és egyből abba maradt.
Pedig még a telót fel is frissítettem, amíg volt, mivel.
Most MIUI 12.5.5.0 Stabil van rajta, 11-es droiddal.
Így, hogy kapott frissítést és csináltam fr-t is, rendesen műxik a teló. -
SkyLine3000
addikt
válasz kisspall #4004 üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig van pár júzer, aki minden szarba bele bír kötni! Majd talán engedélyt kérek tőled, hogy valamit többször leírhassak... Annyiszor írok le valamit, ahányszor akarok. Semmi közöd hozzá! Ha meg a sok 8T imádó ember szerinted attól szarul érzi magát (rád gondolok), mert le mertem írni 2x, hogy az asszony megutálta a telót a sok bosszantó dolog miatt, akkor tudlak sajnálni. Ja! Nem! Aki elégedetten használja a 8T-t az az én kommentemtől függetlenül ezután is úgy fogja használni és nem fog álmatlanul forgolódni éjszaka miatta.
Ha nem tetszik, amit írok: 1. leszr@om, 2. ignoráld!Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha végre sikerülne a sok adatot lementeni róla és egy fr-el meg tudnám oldani ezeket a problémákat és nem kéne új teló után nézni.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Asszony 8T-je már régóta szarakodik. Jóideje folyamatosan felébred a kijelzője mindenféle ok nélkül. Ez persze zabálja az aksit. Pár napja jöttünk haza az Adriáról. Egy csomószor nem volt térereje, nem működött a mobilnet. Az én HTC U11-emnel semmi ilyen nem volt. Ahol nekem fullon volt a térerő, neki ott sem volt sokszor semmi, vagy csak alig valami mutatóba. Egyik hálózaton sem, 2, 3, 4g.
Le kéne róla szedni a sok fotót, stb, hogy tudjak rajta csinálni egy fr-t, de a DCIM mappából is megérem leimádkozni a fotókat, mert elkezdi másolni, majd valahol megáll és onnantól nem történik semmi. Kíváncsi vagyok, hogy egy fr megoldja-e a problémáit, mert már frissítettem a telóját, de maradt minden a régiben. Utálja a telót, mint a szart. De mondtam neki, hogy újrarakom az egészet, hátha, mielőtt venne egy újat. Én az U11-et semmi pénzért nem cserélném el rá. Mondjuk nem is egy kategória. -
SkyLine3000
addikt
Asszony délben elkezdte ecsetelni, hogy rendetlenkedik az epéje, stb. Végeztünk a kajával. Mondja, ledől kicsit, mert fáradt. Elővette a telefont (ami nem volt amúgy a zsebében, csak le volt téve valahova). Majd megszólalt. Mit dobott fel a telefon? Egy videót az epebántalmakról és kezelésükről.
-
SkyLine3000
addikt
válasz viktorhu #3948 üzenetére
Nem ezzel vana gond, hanem azzal, amit nem csak én hanem más is leírt (csak nem olvastad el figyelmesen), hogy beszélgetsz valakivel, valamiről úgy, hogy a telefon nálad sincs és utána elkezdenek megjelenni a beszélgetésben felvetett termék hirdetései a telefonon. Ennek semmi köze a sütikhez. Ez szín tiszta kémkedés, de ha úgy akarom, lehallgatás a mikrofonon keresztül.
-
SkyLine3000
addikt
válasz 77karesz #3942 üzenetére
Ezt akartam kihozni belőle, hogy vmi engedély meg lehet adva, amit le kell tiltani. Sem a saját HTC-mnél, sem a korábbi G4, G3-nál nem tapasztaltam ilyet. Csak én a xiaomiban alig találok meg valamit. Nekem pl egy LG után a beállítások nagy része káosz.
Az adatvédelmen belül sikerült megtalálnom egy opciót (érzékeny műveletek), ahol a mikrofonnál a google meg volt adva, hogy mindig elérhesse a mikrofont. Letiltottam. És ez csak a google-nál volt. Meg azon alkalmazásoknál is letiltottam, amiknél nem kell. Kíváncsi vagyok, változik-e vmi?
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Egy ismerősömnek kellett segítenem. Egy Puma cipő kellene neki. (sportüzletünk van) Megmutattam a feleségemnek az asztali gépemen a cipőt, mert kérdezte, milyet keresett? Ez pár órája volt. Erre az előbb mondja, hogy nézzem a telóját. Valami weboldalon ott volt egy hirdetés, és pont az a cipő volt rajta, amit az én gépemen mutattam neki. Szóval akkor nem kémkednek utánunk a telefonjaink? Főleg egy Xiaomi? Mit lehet vele kezdeni, hogy ne "hallgatózzon" a teló? Mert azért a qrva anyjukat! Mit kéne, hol kikapcsolni? Csak van vmi megoldás rá?
-
SkyLine3000
addikt
Letöltöttem a Notification Historyt. A teló folyamatosan felvillan, de semmi nincs a log-ban. Nem is jön semmiféle értesítés. Már leszedtem a Mi Fit alkalmazást is, hátha az zavar be. (van az asszonynak Mi Band 6 órája) De így is állandóan felvillan. Egy idő után két gps bejegyzés került a logba, hogy keresi, meg megtalálta a jelet, de azóta vagy 20x felvillant a kijelző. Kikapcsolt gps mellett is ugyanúgy felvillan folyamatosan.
Frissítem a telót, mert azóta, hogy megvettük, nem volt frissítve. Hátha megoldja. Bár az is igaz, hogy nem elejétől fogva csinálja ezt a teló, hanem 2-3 hónapja. -
SkyLine3000
addikt
Asszony telója sokszor csinálja, hogy csak úgy magától kb 5 másodpercenként felvillan a kijelző. Kb 2 mp-ig ébren van és elsötétedik. És ezt játssza folyamatosan. Értesítések nem mennek rá ilyenkor, tehát nem azért csinálja. Xiaomi band-al van szinkronizálva. De a kapcsolat is rendben van. Tehát nem azért villog a kijelző, mert esetleg szakadozik a kapcsolat.
Másnál volt már ilyen folyamatosan felvillanó kijelző? Mitől lehet? -
SkyLine3000
addikt
Asszony telója. ha én nem mondom neki, hogy néha (hetente) illik újraindítani, elfelejti.
Nincs semmi plusz téma telepítve. Csak a háttérkép maszek. Most próbáltam neki. Most simán működött, akárhányszor próbáltam.
Kíváncsi vagyok, mikor szól, hogy megint nem megy.Meg ezt a 11.0.9-es globalt érdemes frissíteni? Mert mindig mutatja, hogy van frissítés.
Soxor meg nem hallják őt, amikor telefonál. Ez is mi? Mikrofon?[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz cidalain #3798 üzenetére
Pedig lehet hardveres hiba, mert G4-nél is elég sok embernek volt ilyen. Vagy a kijelző, vagy az alaplap csere oldotta meg. Már nem tudom, melyik.
#3799 Bzs77 : Én már régóta mondom a feleségemnek, mert néha csinál hülyeségeket a teló, de ugye ahhoz minden szart le kéne menteni róla, ahhoz meg nincs kedve, meg ideje. Meg néha figyelmeztetnem kell, hogy legalább hetente indítsa újra azt a k telót.
-
SkyLine3000
addikt
Asszony mostanában többször panaszkodott, hogy nem műxik a dupla kopp. Kopogtat, kopogtat, de nem éled fel e kijelző. Meg senki sem kopog vissza... Másnál ilyen dupla kopp hiba jelentkezett már?
MIUI Global 11.0.9 van a telóján. Már mondtam neki többször, hogy frissíteni sem ártana, vagy csinálni egy FR-t, de még nem jutott el odáig. Kérdés, hogy ez szoftveres, vagy hardveres hiba? LG G4-nél hardveres. -
SkyLine3000
addikt
Demáááár. Nem nekem van gondom a chrome-al. Szerencsére az enyémen nincs. Nekem az LG G4-en és a 3-on sem lehetett alapból törölni, csak tiltani. Csak a root és mondjuk titanium volt a megoldás. Gyereknek meg A1 van. Arról sem lehet törölni sok mindent alapból, csak tiltani. Asszonyé meg Note 8 Pro. Ott nem próbáltam. Ha őt nem zavarja, engem sem.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Petrónius #2020 üzenetére
Csak ha a chrome integrálva van a rendszerbe, akkor nem lehet törölni, csak tiltani. Törölni, csak rootolás után lehet. Legalábbis nálam LG-n így van. A gyerek és az asszony Xiaomi telóin is le vannak tiltva az ilyen szarok, mert törölni nem lehet. Amit lehet, ott is töröltem.
-
SkyLine3000
addikt
válasz Bélabácsi #1974 üzenetére
Van pár ékezetes mássalhangzó, aminél levesz egy rakat karaktert, de nem mindnél. É-nél nem, de pl ú, ő-nél igen. Lehet, a fordított ékezetre nem érzékeny. Mivel én 1 évben ha elküldök 2 db sms-t (azt is csak azért, mert máshogy nem lehet), akkor sokat mondok. Nekem is rémlik vmi, h régebben, a butafón korszakban ki lehetett valahogy kerülni, de már nem emlékszem rá. De lehet, itt is van vmi mód. Most látom, írtak rá tippet.
-
SkyLine3000
addikt
válasz gagyilovag #1951 üzenetére
Torrenthez, h hamar lejöjjön az 50gigás játék.
-
SkyLine3000
addikt
Rosszul emlékeztem (mivel nem én használom). Nem sokkal feljebb írtam, h 11 van rajta. Csak ott még 10-ről volt szó és írták, h a 11 nem sikerült túl jól. És arra írtam, h egyenlőre nincs vele baj. Ha jó így neki, nem hiszem, h frissítve lesz. Én azt vallom, ha valami működik rendesen, ne rontsd el frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Vagy próbálj másik appokat, vagy vegyél másik telefont. (Ha egyszer semmi sem segít)
Runkeeper?
Asszonynak beüzemeltük. Ő egyenlőre meg van vele elégedve. Ő a fb, messenger, viber triumvirátust részesíti előnybe. Na meg gmail. Semmi extra kívánság. Azok hibátlanul mennek.
Én sportolásra (séta, futás, bringa) a teló saját LG app-ját használom, az LG health-et (G3, G4). Én azzal teljesen megvagyok elégedve. Azt nem tudom, másik telón hogy üzemel?
Navira google maps, vagy wazze. -
SkyLine3000
addikt
válasz spiderpig820 #1727 üzenetére
Köszi!
Még nem néztem. Majd ha sim kerül bele. Ezért is kérdeztem, h ne akkor kelljen keresgélni. -
SkyLine3000
addikt
Megjött a feleségem 8T-je. MIUI11 van rajta. Csak le kell cserélni a sim kártyát, mert ugye egy ekkora böszme telóba csak a nano sim fér el... Régen a harmad ekkora telókban elfért a normál sim. Elvileg holnap használatba tudja venni. Kíváncsi vagyok, mit fog mondani.
Mondjuk én megőrülnék, ha ilyet kéne használnom. A halálom a noccs, meg ezek a belógó cseppek/lyukak. Itt is kurvára idegesített, pedig csak kb 1 percig nyomkodtam. El lehet valahogy tüntetni? Elsötétíteni az állapotsávot, vagy hasonló? Persze, ha az asszonyt nem zavarja, engem sem... -
SkyLine3000
addikt
válasz Trooper82 #1714 üzenetére
Akkor lehet, ezen is 11 lesz... Régen volt Redmi 2 Pro-m. Ott vissza lehetett tenni régebbi miáút.
Asszony leginkább messengert, fészt használ, meg böngetés. Néha viber. Nincsenek nagy igényei, csak már régi az LG G3.
Bár, anyám is nemrég kapott egy Sziamiaut, de azon asszem 9.5-ös, vagy 10-es miaú volt. Majd holnap kiderül.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok! Asszony kap egy ilyen telót. Az a kérdésem, h a telóval készült fotókon sok helyen látom a bal alsó sarokban azt a kis piktogramot, meg mellette redmi 8T, stb felirat. Ez tényleg rajta van fénykékészítéskor, vagy be lehet állítani, h ne legyen ott, mert asszony ki fog akadni tőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest