Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ez jó hír! Úgy látszik, a Xiaomi sem akar lemaradni a Samsungtól.
Ma üzemelem be a feleségemnek, úgyhogy használatban marad.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Sakira
tag
Itt benne vagyunk a listában, hát majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Voice24 #1395 üzenetére
Egy hete jelent még csak meg a 14.0.7, még lehet, nem került rád sor az IMEI alapján.
Innen leszedheted és felrakhatod, ha sürgős:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/rosemary/"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Voice24
őstag
Hali!
Nekem még mindig a 14.0.5 global van, nem jelez elérhető frissítést. -
scyllarus
veterán
Valószínűleg nem. A bejelentés szerint az újak és a régebbi prémium telók kapják meg. A 10S nem az. Hacsak valaki rá nem hekkeli később pl. valamelyik Pocoról, de hivatalosan nem hiszem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Sakira
tag
Mi megkapjuk ezt az új rendszert? HyperOs
-
scyllarus
veterán
Valami lehetett vele, mert nem engedte kézzel sem felrakni. Ebben meg most több biztonsági patch van egyszerre. Szerintem a 05-tel volt valami gond, visszavonták és a 07 jött csak ki, amiben benne vannak a korábbiak is, javítva.
-
Sakira
tag
Na nekem megjött most
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
Akkor szokta írni, ha béta frissítés a csomag, de itt nem arról van szó.
Igazából nekem a polcon mindegy, milyen verzióval hever"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibaimp
nagyúr
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Ez a telefon tokméretileg megegyezik a sima Noteb10-el?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Sakira
tag
Akiknek nem frissül a telójuk még mindig semmi? Nálam semmi
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Nekem felment az új frissítés, de szóta, ha a bekapcsoló gombot hosszan nyomom, pl. hogy újraindítsam a teló, a Try Saying ablak ugrik fel és arra vár, hogy mondjak valamit, amit értelmezhet. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Hunmugli
aktív tag
Remélhetőleg idővel nektek is jelezni fogja, csak nagyon lassan adják ki de erről semmi infóm, csak így volna logikus
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
-
scyllarus
veterán
-
Sakira
tag
Még mindig nem jelzi a frissítést. TKLEUXM 14.0.2.0 van rajta. Akiknek szintén ez van már mindenkinek jelzett a telefonja?
-
-
ChRiS_RS
aktív tag
Érdekes dologra lettem figyelmes (14.0.5.0.TKLEUXM)
Mától két kártya van a telefonomban (1 Telekom/2 Voda)
A SIM beállításoknál a preferált hálózatnál az alábbi különbségeket fedeztem fel.
1. SIM esetében: 2G/3G/4G
2. SIM esetében:
- 2G
- 3G
- 4G
Tehát a 2. SIM-nél választhatok, míg az első esetében mindegyik hálózati típus együtt van.A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
Togyo25
csendes tag
Nekem sem jön frissítés.
13.0.8.0 (SKLEUXM) van most.Diablo 3 - Pitty80#2311
-
scyllarus
veterán
Mindig innen szedtem le, amíg használtam a telefont, sosem volt baj vele, és mindig pár nappal hamarabb megvolt, mint OTA-n.
-
Cyone
tag
Nálam most frissült a telefon 14.0.5 -re, automatikus frissítésen keresztül. A biztonsági patch augusztusi.
Cyone
-
scyllarus
veterán
Mindig itt nézem:
[link]
Viszont nem megy fel, és a bétákra jellemző hibát dobja. Valamit elcseszhettek.
Amúgy 14.0.5.0.TKLEUXM lenne.
Reggel már fent volt, ami fura: Update at 2023-08-29 14:02:10[ Szerkesztve ]
-
mrobes
tag
Kijött ma egy új stabil béta rom, remélhetőleg hamarosan elérhető lesz mindenkinek és javítanak is pár hülyeséget.
Csak ne hátra menjünk, hanem előre! -
GEPESZ66
veterán
Párom telefonjára szeretnem felrakni az időkép appot.
A gyári időjárás appot hogyan tudom beàllítani,hogy csak manuálisan frissítsen?
Feleslegesen ne fogyassza a netet. -
Sakira
tag
Ez a telefon már nem is fog kapni biztonsági frissítést se?
-
Voice24
őstag
válasz SkyLine3000 #1324 üzenetére
Pl. Alin: [link]
-
SkyLine3000
addikt
Tudja valaki, hol lehet kapni olyan üvegfóliát, ami a szelfikameránál ki van lyukasztva? Amit még vettem rá, az nincs és ahogy nézem a hirdetéseket, sehol sem írják és a képeken sem látszik, hogy lyukasztva lenne. Ugye, a gyári fólia olyan.
-
Cs1csó
félisten
-
Mewee22
csendes tag
Sziasztok! Vodafonál vásárolt redmi note 10s(dual sim) szerintetek voda függő?
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz tibaimp #1315 üzenetére
SE 3. Volt az első SE, kifejezetten megutáltatta velem az IOS-t, de azóta rájöttem, még mindig kevesebb kompromisszumot kíván, mint bármi más. És szélvészgyors, stabil.
-
tibaimp
nagyúr
Cs1csó: Köszi az áttekintést . Kb. én is erre jutottam. És kb. hasonlóak voltak az elvárásaim is, mint a Te esetedben, OLED, 6-8GB ram, Android (szóba se jöhet Apple), olcsóbb, és nem lenne baj, ha nem lenne akkora, mint egy tepsi. Annó ezért vettem a Honor 8-at is, és most ezt, mivel ez volt a választékból talán a legkisebb Note megnevezése ellenére, ami fura.
scyllarus: és mit vettél kis telefont, csak nem Asus Zenfone, vagy összecsukhatót?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
scyllarus
veterán
válasz tibaimp #1308 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem szeretem a nagy tepsiket, pedig korábban azok tetszettek.
Így kerestem egy kicsi telót 5-6 év támogatással, és tökéletesen elégedett vagyok vele."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Cs1csó
félisten
válasz tibaimp #1310 üzenetére
Az előbb a kérdéseden gondolkodva átnéztem az Árukereső portál okostelefon választékát és a nagy hármas (Samsung, Apple, Xiaomi) kívül azon cégek melyek "több" (tehát nem egy-két típus hanem jóval több) telefonnal is versenybe szállnak ezek: Asus, BlackView, Cubot, Doogee, Honor, Huaweii, Motorola, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme
Ez egy nem túl meggyőző lista, pár másodvonalbeli gyártó, pár cég ami kvázi csak a nevéből próbál megélni, és egy-két olyan amit talán lehet feltörekvőnek nevezni.
Az Oppo és a Realme amiben lehet látni fantáziát de a kérdés, hogy mennyi lendület van bennük, nem biztos, hogy mernék kockáztatni. A következő ezen lista alapján lehet egy OLED-es Samsung lesz.
(Amikor a mostanit választottam sem volt túl bonyolult: OLED legyen, ismertebb márka, legalább 6GB RAM, Android és X forintba beférjen.)
Sajnos a Samsung elkéri az árát annak hogy piacvezető, bár a Xiaomi árelőnye sokat romlott volt amikor akár ugyanaz a tudás 40%-al olcsóbban megkapható volt most ez már 20-30%-ra olvadt de azért ez sem rossz.)Az iPhone pedig extrém drága. Egyáltalán nem opció annak aki 100k HUF körül áron akar egy telefon 3 max 5 évre.
-
tibaimp
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz scyllarus #1301 üzenetére
Samsung A52s 5G topicba olvass bele, ott se sokkal jobb a helyzet....
Én csak a jobb kamera miatt váltok talán, de upgrade-et nem engedem rá a SamsungraEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
scyllarus
veterán
Kiadták nagy nehezen a 14-et, aztán négy hónapja nincs update, még egy nyomorult biztonsági patch sem. Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest