Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Láttad a Hátsó ablak c. filmet? Ha igen, nem lepődtél meg, hogy emberek ott úgy élnek egy lakóházban, hogy szinte a teljes magánéletük látható a szemközti szomszédok számára? El tudnád képzelni, hogy úgy élj?
Amúgy hihetetlen, hogy az az 1954-es film ma mennyire aktuális a fb, google stb. miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #82 üzenetére
Add már meg az elérhetőségeket ahol bárkiről infót lehet kérni, ha jönne a céghez új ember, hol kérjek le róla mindent?
Leírtam, felfogtam, nem örülök, de nem is félek, nem legyintek, de ti meg a másik véglet vagytok, akik attol is félnek ami nincs.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #80 üzenetére
Értem, hogy nem arról van szó amit posztol, hanem minden másról.
Felfogtam, egy gyökér vagyok, de értem.
Választ még mindig nem kaptam, de már nem is érdekel.
-
South Velen
addikt
Te most komolyan nem olvasod, amit írunk, hogy ugyanazt szajkózod?
Oké, ha magadnak keres a kenyered saját vállalkozásban (mondjuk ekkor is függsz a hatóságoktól és multiktól adott esetben), vagy polfüggetlen kisvállalkozásnál dolgozol, akkor a belátható jövőben nem valószínű, hogy hátrány fog érni emiatt, de még akkor sem értem miért lehet legyinteni arra, hogy szinte megszámlálhatatlan harmadik személy a legféltettebb titkodat is tudja. Ráadásul ez nem is legyintés, hanem egyenesen beleálltok abba, akinek ezzel baja van.
Az átlagemberek nagy részét viszont ráadásul érinteni is fogja. Nem írjuk le tizedjére, hogy miért. Ha nem bírod megérteni, te sem érdemelsz több karaktert, mint nyisziati barátod.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
nyilván nem posztol semmi olyat amivel a munkáját veszélyezteti
Még mindig nem érted. Nem csak arról van szó, mit posztol ki valaki. Hanem még arról is, amit a telefonja jelenlétében kimondott. Persze konkrétan a feleséged esetében nyilván a munkáltatója ezekhez az adatokhoz nem fog hozzáférni, feltételezem egy önkormányzati tulajdonú / alapítványi / kisebb kkv iskola nem fog ilyen jellegű adatokat venni (esetleg maga az iskolaszövetség egy távoli jövőben), de nem minden átlagember esetében lesz így, mint ahogy többen is írtunk példákat, én is az előző hsz-emben. Ráadásul a jövő abba az irányba halad, hogy egyre több átlagembert fog érinteni a probléma úgy, hogy nem is tud róla.
Pont emiatt elbagatellizálni és legyinteni a problémára vagy hülyeség vagy kvázi- bűnrészesség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ön szerint mivel fizet, ha ingyenesen használ valamit a neten?
Ki a fene fizet azért, hogy egy ilyen senkiről amilyen én is vagyok, megtudjon bármit is.
Majd gondolod, hogy egyesével veszik meg a multik a fb-tól a felhasználók adatait, nem pedig tömegével?
[ Szerkesztve ]
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #75 üzenetére
Félreértesz, nem örülök neki, hogy gyűjtik rólunk az adatokat. Felfogom hogy ez gáz. Csak komolyan érdekel, hogy egy ilyen vidéki paraszt adataival, aki én is vagyok, vajon mire mennek. Ki a fene fizet azért, hogy egy ilyen senkiről amilyen én is vagyok, megtudjon bármit is. Meg van rólam minden a facebooknak, a googlenek, a Samsungnak, LGnek, Huaweinek, MSnek, stb. Ez nyilván nem öröm, de szerintem sokan erősen túlparázzák ezt a dolgot.
A feleségem pedagógus, nyilván nem posztol semmi olyat amivel a munkáját veszélyezteti, nincs róla semmi olyan infó senki tulajdonában, amivel kompromitálni tudnák. Nem nyilvános, csak fb, google stb által látható dolog sincs. Akinek olyan a munkája legyen esze.
-
törölt tag
Ezeket te fűzted hozzá, én csak leírtam, hogy általában miért érhet valakinek pénzt információ, mert nehezedre esett elképzelni.
Átlagembert is érinthet azért, mikor pl. egy nagy multihoz menne dolgozni, akik már sokkal többet tudnak róla, mint amennyit szeretne az illető, hogy tudjanak róla.
És itt nem csak az játszik, miket posztol ki, sokkal több adathoz férhet hozzá a fb. Mondom, nincs olyan messze, hogy egy komplett személyiségmodellt felállítsanak rólad. Ha egy éven át nyomon követném valakinek pl. az internetes előzményeit, akár csak a google kereséseit, viszonylag sokat megtudnék annak az embernek a személyiségéről. Csak ugye mindez algoritmikusan is mehet akár. Kicsit olyan ez, mintha belelátnának a fejedbe.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
"Ignorance is bliss"
Abban a világban, amikor az USA-ban amiatt rúgtak ki valakit, mert részegen leniggerezett két fekete nőt, akik előzőleg belekötöttek, amikor manapság már nem vesznek fel multihoz, ha hánysz a pride-tól,
Abban a világban, ha ezeknél a nagy multiknál vagy a hatóságoknál mondjuk megvan rólad egy személyiségprofil minden olyan adat alapján amit valaha kimondtál a telefonod jelenlétében vagy leírtál haverodnak PM-ben, szerinted mennyi esélyed van?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #73 üzenetére
Tehát valaki felkeresi a facebookot, hogy ők mit tudnak rólam, ad nekik pár ezret, és a fb elküld rólam mindent.
Tehát elakarok menni az egyik maszek autószerelőhöz, erre ő felkeresi a faceboot, hogy mit tudnak rólam, ők meg elküldik neki, amit rólam tudnak.
Vagy befingok a liftbe, ez zavarja a szomszédom, erre felkeresi a facebookot, akik elküldenek nekik rólam mindent 5 ezerért, és ő megzsarol vele, vagy mi?
Ez kurva komoly, olvasd már vissza magad. Ez nevetséges.
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Értem, hogy vannak fontos emberek, de a másik 6,99 milliárd ember adatai értéktelenek. Akinek pedig fontos a titkolózás, arról nem találsz neten semmit, még a nevét se sehol.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #71 üzenetére
Pontosan átjött az iróniája. Igen ferdít, ahogy a másik oldal is.
Tegnap megkérdeztem, hogy mire megy a fb az adatainkal, de még mindig nem kaptam választ. Eladja másoknak, ők mire mennek vele? Komolyan érdekel. Miért ér pénzt bárkinek, ha rólam megtud mindent?
-
törölt tag
válasz nyisziati #70 üzenetére
Azért nem jött át a te ún. "iróniád" itt senkinek, mert nagyon durván ferdíti a valós helyzetet. Te viszont elég rózsaszínben akarod lát(tat)ni a fb általános hatásait, ha azt hitted, hogy ez most egy "egyenrangú" ferdítés volt. Sokkal több igazságtartalma van a fb-ra károgóknak. De nyugodtan el lehet bagatellizálni abból kiindulva, hogy te tudod normálisan használni.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz #56474624 #68 üzenetére
Ha tényleg megértetted volna a 34-es hsz-em mögötti általánosító iróniát és a később említett "patikamérleges informatikus" meghatározást, akkor megértenéd az összefüggést. De most szombat délután már nincs kedvem kommentcsatában magyarázkodni, mivel lett egy csomó dolgom (hála a sok gyatra minőségű kínai terméknek).
Pá.(#69) Lidl Jacob : ld. fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz nyisziati #63 üzenetére
Hibás, a privát üzenetek is kikerülhetnek 3. félhez. Innentől kezdve a 3. félnél bármikor megtörténhet olyan, ami alapján rád rúgják az ajtót, persze nyilván indirekt módon. Egyre több szerveren tárolódnak a legbizalmasabb adataid ami egyre több veszélyt jelent.
És azt se feledjük, hogy sokáig az FB tagadta mindezt (azaz hogy 3. félhez kerülnek a PM-ek), innentől kezdve gondolom az sem lenne meglepő senki számára, ha akár az FB/Messenger app által mikrofonon keresztül lehallgatott információ is kikerül 3. félhez, ahonnan akár már szintén olyan következmények is lehetnek, hogy rád rúgják az ajtót.
Persze, hogy problémás a Kubatov-lista, főleg a célja, de információmennyiségben még így is elenyésző ahhoz képest, amit a FB/Google tud rólad. És ha már itt tartunk, mi a garancia, hogy az FB nem fogja kiadni az államnak az információkat, és akkor a két probléma direktben is összeér. Persze gondolom valamiért akkor is mosdatnád a FB-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nyisziati #65 üzenetére
Elég ironikus, hogy te felsőfokon tanultál logikát, miközben szépen összekuszáltad itt az ok-okozatokat.
Szóval az írásaid alapján, aki nem fb-ozik, az unatkozik. Magyarul a fb előtt az emberek halálra unták magukat. Még véletlen sem az van, hogy az emberek unatkoznak, és ott a fb, mint a legkönnyebbnek tűnő út az unaloműzés felé, és elkezdik használni.
Aki pedig nem ezt teszi, az "nyilván" azért nem teszi, mert beoltották a fb-ellenes injekcióval, közben meg ő is halálra unja magát, de sajnos nem élhet a fb-kal, hogy onnantól csupa móka és kacagás legyen az élete.
Ez így nagyon hihetően hangzik. De tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz nyisziati #65 üzenetére
"Dehát végülis igen, az igazi fb függők már csak azért mennek el nyaralni is, hogy legyen mit kiposztolni, és meg se élik ezen kívül magát az élményt."
Ez nem személyeskedés, ez így van. Az igazi FB függőkről beszéltem, sajnos rokoni körben rengeteg ilyet látok, ezt a jelenséget látom lejátszódni. Persze ez nem az FB elsődleges hibája, inkább alapvető emberi tulajdonság, más kérdés, hogy rám és azokra, akikkel kapcsolatot akarok kialakítani, nem jellemző.
Én pedig MSc-t is végeztem, akkor én nyertem? Mondjuk nem értem, hogy jön ez ide.
-
nyisziati
veterán
válasz South Velen #60 üzenetére
"Így is kell, nulla érv, csak színtiszta megalapozatlan általánosítással kevert személyeskedés."
vs.
"Dehát végülis igen, az igazi fb függők már csak azért mennek el nyaralni is, hogy legyen mit kiposztolni, és meg se élik ezen kívül magát az élményt."
Ezek után, hogy TE MAGAD írsz le nulla érvvel, színtiszta megalapozatlan általánosítással egy kommentet, mégis mit bizonyítsak? Pont ezért írtam, hogy te magad teszed le az asztalra magadról a bizonyítványt, én csak hozzásegítettelek a tükörbenézéshez.
Ha ezt sem fogod fel, akkor ne nálam keresd a sötétséget, iratkozz be valami suliba, ahol logikát oktatnak.Nekem megvolt már, felsőfokon egyébként.
-
Apollyon
Korrektor
válasz nyisziati #54 üzenetére
Ha a magyar állam alatt a jelenlegi kormányra, vagyis a vezetésre gondolsz, akkor ők eléggé kopterek adatgyűjtés terén, de nekik nincs is szükségük ilyen szintű logolásra.
Usákia ezzel szemben jóval előrébb van szinte bárkinél, mert oda a fb mellett a gúgel, ms, apple és más szintúgy usákiában is operáló IT cégektől származó adatok is befolynak
Azonban a másokra mutogatás meg nem menti fel a fb-ot a disznóságai alól, aki egyébként elég jól hozzájárul az adatbázisával egy kínai szintű állami megfigyelőrendszer kiépítéséhez.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nyisziati
veterán
válasz South Velen #59 üzenetére
Úgyszintén rossz az érvanyagod. A FB információi általánosan használhatók fel, se a CIA, se a SWAT nem rúgja rád az ajtót, ha valami "olyan" kiderül rólad.
A "Magyar Álom"-nak viszont elég infója van rólad ahhoz, hogyha egy kicsit is radikalizálódik a helyzet itthon, az Orbán & Mészáros ZRt.-ben, akkor súlyosan bele tud szólni a magánéletedbe, karrieredbe, családi helyzetedbe stb. Ez azért messze nem mindegy.
És érdekes módon ez a téma agyon van hallgatva, de az, hogy a gugli vagy fácsé sárga vagy kék alsógatyát ajánl a targetált hirdetésekben, az ellen habzó szájjal tiltakozik mindenki, aki gyűlöli a social médiát.
És igazából itt térünk vissza a kezdő hsz-emhez, hogy igazából a pizza-kólások a gyűlöletükhöz keresnek okot, nem pedig a problémát látják meg.
Mert pl. a Kubatov-lista SOKKAL problémásabb, mint a social média adatgyűjtögetése.
-
nyisziati
veterán
válasz South Velen #60 üzenetére
Köszönöm, a miértekről gondolkodj el magad.
Szerintem nem nekem kell magamba nézni. -
-
-
nyisziati
veterán
válasz South Velen #56 üzenetére
Jól van. Told be az ananászos pizzádat meg a kóládat, jóllakva talán kevesebb baromságot írsz.
-
nyisziati
veterán
válasz South Velen #55 üzenetére
Úgy látom, nem sikerült megérteni a kommentem lényegét.
A funkcionális analfabetizmus nem baj, csak ha nem akarsz megszabadulni tőle.
Fuss neki még egyszer, hátha elkezd fény gyúlni odabent. -
South Velen
addikt
válasz nyisziati #31 üzenetére
Szóval a facebook az, ami kimozdítja az embert a semmittevésből, aha. Buksisimi 2....
Dehát végülis igen, az igazi fb függők már csak azért mennek el nyaralni is, hogy legyen mit kiposztolni, és meg se élik ezen kívül magát az élményt.
A két kommented alapján muszáj megkérdeznem, van valami hivatalos kapcsolatod a FB-kal, vagy csak szimplán vagy ennyire sötét?
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Úgy látom itt egy páran találva érzik magukat...
De hát ez (is) volt a cél.
Köszönöm, hogy lelepleztétek magatokat.A témához: az állam sokkal többet tud rólad, és el is adja. Nem véletlen volt kb. 10 éve téma, hogy tiltasd le az adataid továbbadását 3. félnek az önkorinál.
Aminek természetesen semmi haszna nincs ,azóta is kapom a célzott politikai és egyéb leveleket, telefonhívásokat stb.Na EZ AZ AGGÁLYOS, nem az FB adatgyűjtése. És akkor még a Kubatov-listáról még nem is beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
Idézem a Vének háborúját:
"Pár hónappal a második koralli csata után azt pletykálták, a rraeyek visszamentek a konszukhoz egy újabb gépért. A konszuk válaszul berobbantották a hajót, és belelökték a legközelebbi fekete lyukba. Szerintem túlreagálták. De persze ez csak pletyka."Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
igazad van, tényleg nem kell azon hisztizni, hogy az fb gagyi.
azon kellene hisztizni, hogy az első bittől az utolsóig törvénytelen az egész cakkpakk.
és ha te ezen törvénytelenség mellett elmész, akkor mi a határ? milyen törvényekről gondolod még, hogy figyelmen kívül lehet hagyni? egy kis gyorshajtás? csalás az adóbevallásban? áfa törvény megsértése?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #47 üzenetére
Tehát a fb rájön, hogy félre lépek, és a bizonyítékokat eladja a feleségemnek pénzért? . .. 🤣😂😆
Akinek annyi esze van, hogy akkora faszságokat tesz fbre, amivel megszívatja a saját munkakeresését ezzel, az meg is érdemli. Feleségem pl pedagógus, nyilván odafigyel arra miket posztol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pl. félrelépés. Csórikám üzen asszonynak, hogy bent marad túlórázni. Fb-nak elég csak azt látnia, hol is zajlik valójában a túlóra. De akár még le is hallgatja telefonon keresztül az aktust.
De amúgy, ha csak nézelődsz a neten, feltöltöd a képeidet, már abból képesek lesznek a jövőben egy kész személyiségmodellt felállítani rólad. Álláskeresésnél nem feltétlen könnyíti meg a dolgod, ha eleve esélytelenül kopogtatsz egy cég ajtaján, mert a fb-tól vett infók olyan súllyal számítanak majd.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Mi bajom lehet belőle ha megtudnak rólam mindent? Értem, hogy bajom lesz belőle. Mi? Komolyan magyarázzátok már el. Hülye vagyok, nem tudom. Azt értem, hogy a kereséseim alapján célzott reklámokat kapok, ennek még örülök is, nem barom reklámok jönnek, hanem olyan ami érdekel.
De ugye ez nem gáz, de szerintetek visszaélnek az adataimmal, rendben, így tesznek, de pontosan mit csinálnak?
-
Apollyon
Korrektor
Mi a biztosítékod arra, hogy ismeretlenek által birtokolt, ismeretlen földrajzi lokációkon elhelyezett szerverekre feltöltött adataiddal nem fognak visszaélni? Mi a biztosítékod arra, hogy nincs semmilyen olyan metaadat rólad, amivel kárt tudnak neked okozni, bárki is szeretné azt pl. megvásárolni?
Nem csak reklámokról van szó. Miért kellene a fb-nak a mikrofon, a kamera vagy egyéb, telefonba épített szenzorok által rögzített adatoknak tartalma?
Plusz, nem egy személy adatairól beszélünk, hanem százmilliók, vagy inkább milliárdnyi ember adatairól. Mi a biztosíték arra, hogy ezen emberek adataival nem fognak visszaélni, a jövőben sem?
Vajon miért érte meg egy olyan infrastruktúrát kidolgozni és kiépíteni, amely ennyi ember ennyi adatát 7/24 logolja, rögzíti, tárolja – mindezt ismeretlen körülmények között?
Valóban biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy ilyen gigantikus mértékű, hivatalosan ismeretlen célú, korlátlan adatgyűjtéssel szemben – amit a többség tudta nélkül, akarata ellenére tesznek meg – soha, senkinek nem fog belőle hátránya származni?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #41 üzenetére
Basszus, írjátok már le mi a szar az amit egy átlag ember ennyire félt. Mindenki osztja az észt, de mi a faszt féltetek ennyire, hogy kiderül? Zárjegy nélküli cigit szívsz? Lopod a szalámit a tescoba? És ezeket leírod a gépeden fájlba? Kokainnal kereskedsz, és mailben üzletelsz, vagy mi a szar az amiből bajod lehet ha kiderül? Nagy cégeknek vannak titkai, pár embernek is, de a legtöbb átlagember mi a szart félt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #39 üzenetére
Mit csinálnál vele? Elárulnád valakinek, hogy rákerestem, elektronikai cikkekre? Vagy elmondanád hol nyaraltam, hova járok fagyizni? Milyen autók érdekelnek. Hogy 3 fiam van? Mire megy ezekkel az adatokkal valaki? Küldene mailben rám szabott reklámokat? Felhívna pár telemarketinges?
-
Apollyon
Korrektor
Te elvárod, hogy azért, mert te lemondtál a privát szférádról, mondjon le más is, azért, mert neked így kényelmes és/vagy leszarod.
Szerencsére nem te fogod eldönteni, hogy mások mit gondoljanak a saját magánéletükről.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sfdrakex
nagyúr
Azokkal az adatokkal amit rólam tudnak, azt tesznek amit akarnak. Majd felköszöntenek a szülinapomon? Vagy néhány nyaralós, kirándulós képemet nézegetik? A címemre küldenek ajándékot? Trackelik a havi 8-10 ezer kmt amit vezetek és látják hol mennyit állok? Legyen. Mi bajom lesz belőle? Meglátják hol mit kommentelek? Megkeresnek lelőnek? Kicsit túl van ez parázva. Az se zavar ha a napi 4-8 óra telefonálásomat lehallgatják. Akit zavar mindez. Dobjon el mindent, és költözzön be valami afrikai dzsungelbe.
-
Apollyon
Korrektor
Mondjuk azért kell hisztizni, mert a tudtod nélkül is gyűjt rólad adatokat a faxbúk. Aztán azért is kell, mert akkor is ezt teszi, hogy ha te önként nem is regisztráltál soha fiókot. Az is elég jó hiszti ok, hogy begyűjtött adatokkal pedig nem tudni mi történik, mire használják fel a te személyes adataidat meg még pár milliárd másik emberét, aki internetezik, anélkül, hogy valaha elfogadott volna bármit is a faxbúktól.
Azt hiszed, hogy a regisztrált fiókodat, mert te úgy gondolod, hogy törölted, valóban törlődött, az összes adatoddal együtt? Vagy csak számodra (meg sima user jogokkal rendelkezőknek) nem érhető el?
Szóval amit te hisztinek nevezel, az valós probléma. Aztán a hírben közöltek se piskóta, pl.: "az igazságügyi minisztérium fogyasztóvédelmi testülete újabb eljárást kezdeményez a Facebook ellen, melyben azzal vádolják a céget, hogy a vállalat megsértette a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) egy 2012-es rendeletét, amellyel megtiltották nekik, hogy hamis tájékoztatást adjanak a felhasználói adatok védelméről."
Plusz még ki tudja mennyi disznóság van a fb körül, ami nem nyilvános...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nyisziati #31 üzenetére
Alaposan túltoltad. Magad sem vagy különb...
Vagyunk néhányan, akik a közösségi hálókat mellőzve is teljes életet tudunk élni. Kérlek, fogd vissza a fröcsögést és a degradálást, mert nem igaz, amit átgondolatlanul írtál.
Gondolkozz el, mennyire voltál korrekt; vajon érdemes-e így nekimenni számodra ismeretlen embereknek?
-
nyisziati
veterán
...és már megint a jó öreg
"utálom a fércbúkot, meg az összeset, nem is vagyok regelve, csak ücsörgök a sötét szobában egy ananászos pizzával meg egy kólával és fröcsögök minden ellen, ami kimozdítana innen". Uncsi. -
Bennyboy
őstag
Nem lesz. Sajnos ezek a nagyvállalatok már régen a törvények fölött állnak. Most kaptak egy kis büntit. Mit számít? Ez nekik apró pénz. Az eladott adatokból röhögve kifizetik, kicsit meghúzzák magukat és minden mehet tovább. Lassan a tökükre kéne már lépni mert vicc, h bármit megtehetnek. Az csak hab a tortán, h mennyit adóznak. A gugli meg a másik fele.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
atike
nagyúr
Lesz itt bármi bírságnak, ejnye-bejnyének valaha is bármilyen tényleges hatása...?
-
nihill
őstag
A fő gond az, hogy koppra minden adatuk megvan rólad, attól hogy nem vagy regelve.
Én tavaly regeltem 20 éves netes múlttal, és olyan szinten beajánlott mindent, hogy majd leestem a székről.
szóval:
A. Beregelsz -> cukorberg köszöni az adataidat
B. Nem regelsz, mennyenek a zannyukba -> cukorberg köszöni az adataidat.Egyébként ezt az adatvédelmi bizottságot sem értem, most a fészbúk saját maga fogja megvédeni az adataidat saját magától? Aham....
Képzelt párbeszéd:
-A Cambridge 2 Anal kérné a friss adatokat!
-Ilyet nem lehet!!!
-Oké akkor nem adjuk ki.Na akkor hogy oldjuk meg? -
_cHAos_
aktív tag
Lassan ideje lenne "bezárni" ezt a fertő közösségi hálózatot, szolgálhatott volna "magasztosabb" célokat is, sajnos egy trágy@domb maradt (annak is indult), köszenhetően a tulajdonosi körnek.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Azért elég nehéz ezt megoldani, mikor sajnos munkahelyi féloffisöl csoportok is messengeren futnak sokszor....egyetemi csoportok meg szinte kivétel nélkül FB csoportban.
Lényegében köteles vagy regisztrálni, nem tudsz egy fecskeként nyarat csinálni, meg aztán más szolgáltatók is kémkednek (persze azért vélhetően nem olyan pofátlanul, mint Cukiék.)[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Azt a sorozatos
bűncselekményttársadalmi munkát, amelyet a FB elkövet, sohasem tudják majd megfelelőenmegtorolnimeghálálni .Az már hagyján, hogy a PM-eket is megkapják a 3. felek, de most párszor kitapasztaltuk ismerősökkel, hogy az alapján is dob be reklámokat, amit sehova sem írtunk le, sem cookie alapján nem követhette le a FB, csak élőszóban beszéltünk. A mikrofont is figyeli már, dehát miért is ne tenné!
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Kötelező bármelyikre is regelni? Szar? Nem tetszik? Ne használd. Nincs regem egy közösségi oldalon se, és tök jól megvagyok. 1 éve még volt, gondolkoztam minek ez nekem, és töröltem magam. Nem értem a szarozókat. Nem tetszik, ne használd. Ennyi. Akinek tetszik használja, miért zavar az téged?
-
törölt tag
Akkor be kell lépni, és törölni rendesen (nem felfüggeszteni csak, hanem végleges/permanently delete). Nekem sikerült, értesítőket már onnantól nem küldtek, hogy rányomtam a törlés gombra, aztán 30. nap után már visszacsinálni sem lehet, ezt ki is próbáltam - biztos, ami biztos, nem rögtön a 31. napon -, így van-e, és bár meglepő, de így.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért merem remélni, hogy aki a megszűnésében reménykedik (ahogy én is), az (már) nincs is fenn.
-
akaido
addikt
A "Fradi" nem viccel, ismét "bajnok" akar lenni...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Carasc0
őstag
Hiába támadják, sajnos soha nem fog megszünni.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
bambano
titán
kezdésnek jó
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
hyperspace
őstag
Ennyi erővel be lehet perelni minden olyan fejlesztőt, és céget, akik tönkretették a Blockbuster hálózatot. Ami ugye a mai napig létezik, ahogy kiskereskedelem is.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest