Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #82 üzenetére
Add már meg az elérhetőségeket ahol bárkiről infót lehet kérni, ha jönne a céghez új ember, hol kérjek le róla mindent?
Leírtam, felfogtam, nem örülök, de nem is félek, nem legyintek, de ti meg a másik véglet vagytok, akik attol is félnek ami nincs.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #80 üzenetére
Értem, hogy nem arról van szó amit posztol, hanem minden másról.
Felfogtam, egy gyökér vagyok, de értem.
Választ még mindig nem kaptam, de már nem is érdekel.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz South Velen #75 üzenetére
Félreértesz, nem örülök neki, hogy gyűjtik rólunk az adatokat. Felfogom hogy ez gáz. Csak komolyan érdekel, hogy egy ilyen vidéki paraszt adataival, aki én is vagyok, vajon mire mennek. Ki a fene fizet azért, hogy egy ilyen senkiről amilyen én is vagyok, megtudjon bármit is. Meg van rólam minden a facebooknak, a googlenek, a Samsungnak, LGnek, Huaweinek, MSnek, stb. Ez nyilván nem öröm, de szerintem sokan erősen túlparázzák ezt a dolgot.
A feleségem pedagógus, nyilván nem posztol semmi olyat amivel a munkáját veszélyezteti, nincs róla semmi olyan infó senki tulajdonában, amivel kompromitálni tudnák. Nem nyilvános, csak fb, google stb által látható dolog sincs. Akinek olyan a munkája legyen esze.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #73 üzenetére
Tehát valaki felkeresi a facebookot, hogy ők mit tudnak rólam, ad nekik pár ezret, és a fb elküld rólam mindent.
Tehát elakarok menni az egyik maszek autószerelőhöz, erre ő felkeresi a faceboot, hogy mit tudnak rólam, ők meg elküldik neki, amit rólam tudnak.
Vagy befingok a liftbe, ez zavarja a szomszédom, erre felkeresi a facebookot, akik elküldenek nekik rólam mindent 5 ezerért, és ő megzsarol vele, vagy mi?
Ez kurva komoly, olvasd már vissza magad. Ez nevetséges.
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Értem, hogy vannak fontos emberek, de a másik 6,99 milliárd ember adatai értéktelenek. Akinek pedig fontos a titkolózás, arról nem találsz neten semmit, még a nevét se sehol.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #71 üzenetére
Pontosan átjött az iróniája. Igen ferdít, ahogy a másik oldal is.
Tegnap megkérdeztem, hogy mire megy a fb az adatainkal, de még mindig nem kaptam választ. Eladja másoknak, ők mire mennek vele? Komolyan érdekel. Miért ér pénzt bárkinek, ha rólam megtud mindent?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #47 üzenetére
Tehát a fb rájön, hogy félre lépek, és a bizonyítékokat eladja a feleségemnek pénzért? . .. 🤣😂😆
Akinek annyi esze van, hogy akkora faszságokat tesz fbre, amivel megszívatja a saját munkakeresését ezzel, az meg is érdemli. Feleségem pl pedagógus, nyilván odafigyel arra miket posztol.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Mi bajom lehet belőle ha megtudnak rólam mindent? Értem, hogy bajom lesz belőle. Mi? Komolyan magyarázzátok már el. Hülye vagyok, nem tudom. Azt értem, hogy a kereséseim alapján célzott reklámokat kapok, ennek még örülök is, nem barom reklámok jönnek, hanem olyan ami érdekel.
De ugye ez nem gáz, de szerintetek visszaélnek az adataimmal, rendben, így tesznek, de pontosan mit csinálnak?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #41 üzenetére
Basszus, írjátok már le mi a szar az amit egy átlag ember ennyire félt. Mindenki osztja az észt, de mi a faszt féltetek ennyire, hogy kiderül? Zárjegy nélküli cigit szívsz? Lopod a szalámit a tescoba? És ezeket leírod a gépeden fájlba? Kokainnal kereskedsz, és mailben üzletelsz, vagy mi a szar az amiből bajod lehet ha kiderül? Nagy cégeknek vannak titkai, pár embernek is, de a legtöbb átlagember mi a szart félt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #56474624 #39 üzenetére
Mit csinálnál vele? Elárulnád valakinek, hogy rákerestem, elektronikai cikkekre? Vagy elmondanád hol nyaraltam, hova járok fagyizni? Milyen autók érdekelnek. Hogy 3 fiam van? Mire megy ezekkel az adatokkal valaki? Küldene mailben rám szabott reklámokat? Felhívna pár telemarketinges?
-
sfdrakex
nagyúr
Azokkal az adatokkal amit rólam tudnak, azt tesznek amit akarnak. Majd felköszöntenek a szülinapomon? Vagy néhány nyaralós, kirándulós képemet nézegetik? A címemre küldenek ajándékot? Trackelik a havi 8-10 ezer kmt amit vezetek és látják hol mennyit állok? Legyen. Mi bajom lesz belőle? Meglátják hol mit kommentelek? Megkeresnek lelőnek? Kicsit túl van ez parázva. Az se zavar ha a napi 4-8 óra telefonálásomat lehallgatják. Akit zavar mindez. Dobjon el mindent, és költözzön be valami afrikai dzsungelbe.
-
sfdrakex
nagyúr
Kötelező bármelyikre is regelni? Szar? Nem tetszik? Ne használd. Nincs regem egy közösségi oldalon se, és tök jól megvagyok. 1 éve még volt, gondolkoztam minek ez nekem, és töröltem magam. Nem értem a szarozókat. Nem tetszik, ne használd. Ennyi. Akinek tetszik használja, miért zavar az téged?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest