Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
C0d3r
addikt
válasz BerserkGuts #948 üzenetére
Olvasnivaló éjszakára, hátha hajnalra megvilágosodsz:
Partnerek
Folding@home konzorcium
GYIKElég valószínűtlennek tartom, hogy amerikai közpénzeket ("Most notably, a large bulk of our funding comes from the United States’ National Institutes of Health (NIH) and National Science Foundation (NSF)") bitcoin bányászatra használnák fel. Gyanítom, hogy ellenőrzik a felhasználás módját.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz BerserkGuts #942 üzenetére
Nem, de az biztos, hogy a gyíkemberek vagy a tudjukkik üzemeltetik!
-
TTomax
félisten
válasz BerserkGuts #943 üzenetére
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
addikt
-
BerserkGuts
őstag
válasz -ZeeZee- #935 üzenetére
most 250.-ik a hónapban összeségében:
Date of last work unit2020-03-28 01:26:00
Active CPUs within 50 days 1,503 ez szép szám ilyen sokan használják
Team Id239968
Grand Score131,980,198
Work Unit Count10,384
Team Ranking778 of 244560
Homepagewww.prohardver.hu
Fast Teampage URLhttps://apps.foldingathome.org/teamstats/team239968.htmlLinus csapat szép helyen van
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
szerintem cryptozunk/csákjázunk nekik némi bitcoint :/ amit remélhetőleg elköltenek a vírus kutatására is
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Ez mit csinál valaki tudja???
-
-ZeeZee-
senior tag
Ma rossz napom van. Ki kellett mennem irodából, gondoltam itthagyom a gépet dolgozni. Erre áramszünet volt. A gép lekapcsolt és amíg vissza nem értem, addig nem kapcsolták vissza. CPU és GPU is dolgozott épp amikor lekapcsolt a gép, és közben eltelt majdnem 3 óra. Úgyhogy a creditek megcsappantak. OK, akkor nekiállok dolgozni. Ráküldtem 2 pontfelhő számítást, erre olyan szinten belassult a F@H, hogy 13 órát ír a wu végére (ami eddig 2 óra volt...).
A pontfelhők reggelre készen lesznek mire jövök vissza, viszont így, hogy 3 GPU igényes feladat fut egyszerre a GPU load 99%, a hőmérséklet viszont csak 61-63 fok, ami ha csak a F@H fut, akkor föl szokott szaladni 71 fokig is. Ki érti ezt...?
-
Strezi
őstag
válasz Core2duo6600 #933 üzenetére
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
hokuszpk
nagyúr
eleg, ha az advanced controlban a ready felirat felett nyomsz egy jobbgombot, beleteszed az idle pipat, valahol klattyolsz egyet a vakvilagban, aztan idle pipa ki, ez fel vagy masfel percre visszaallitja a kovetkezo feladatletoltesi probalkozas idejet.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
FLATRONW
őstag
válasz 2thletme2day #929 üzenetére
-
-
martonx
veterán
Én meg UHD-ben WOT-ozni szoktam a folding@home mellett, pedig a konfigom nem túl fényes Rízen 3600 + GTX1660 Super.
Mondjuk WOT-ban amúgy se fontos, az őrület sok fps.Én kérek elnézést!
-
2thletme2day
őstag
Az mitől lehet, hogy már 2 napja nem hajlandó frissíteni a pontjaimat a ranglistákon? A web control résznél számolja szépen a pontokat de ha rámegyek a statokra akkor pár százezer ponttal kevesebbet mutat mint a web control panel. Ha rámegyek, hogy lekérjem a kis emlékkártyát 37 elvégzett wu-t ír viszont ha megnyitom az emlékkártyát ott viszont már 50-et.
-
Strezi
őstag
Hogy a rákba lehet újraindítani? Startup-ból megpróbáltam kitalálni, de nem sikerült...
Ha ott van valahol egy bazi nagy Restart Client gomb, akkorNéztem, hogy elvileg GPU 3 - 3.5 misi, CPU pedig ~.3 misit tudna egy nap...
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
titán
-
Strezi
őstag
Csak emlékeztetésül a releváns link a legfrissebb PH csapat eredményekre:
-
Strezi
őstag
Szerintem az a gond, hogy a foldingos csomag Jobban optimalizált FPU-ra, abból pedig csak egy van a te procidban... Nem kell eröltetni, pláne ha másra is használod. Peace!
Schawo: Ha gyanusan hallk a gép, nem csinál semmit (órák óta), akkor egy újraindítás után hamarabb kap újra csomagt. Már ha opció
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
-
mgy
senior tag
Haha, látszik is a pontjaidon!
---
Egy hete regeltem be, kezdtem használni a progit. A statisztikák alapján kicsit elgondolkodtam, hááát érdekesnek tűnik. Van egy nem túl komoly, de azért "modern" játszós gépem, az megy folyamatosan, illetve néha a melós notebookom besegít. Így sikerült egy hét alatt 3M pont fölé jutni, ebben a csoportban a 10. globálban meg az 50k hely közelébe menni.
Egy hét alatt??? Egy majdnem retek géppel? Szerintem ez eléggé sovány, mikor beszálltam, azt gondoltam, itt sokkal több gép nyomul majd. :-O -
nkmedve
őstag
Én mostanában Doom Eternal-t szoktam játszani úgy, hogy mellette megy a folding. 6 CPU szál van engedélyezve neki + GPU 180W-os Power limittel (így általában mindkettő 70 fok alatt marad, csendes ventik mellett). Meg se reccen a játék, simán hozza a QHD 100+ FPS-t. Persze ilyenkor a folding csigalassú lesz, de nem különösebben érdekel, majd belejön újra miután befejeztem a játékot
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
Full belassult maga a rendszer.
A thread az szálat jelent, szóval ha 2 mag 4 szál van és én odaadtam egy szálat, az inkább fél mag lenne, nem pontosan kiszámítva nem?
Amúgy ha visszaolvastad volna a korábbi hozzászólásaimat akkor láttad volna, hogy a GPU-m meg fullban dolgozik, szóval nem csak a CPU-mat dolgoztatom. De te nekiálltál okoskodni meg sértegetni. Gratulálok.
Azt is leírtam, hogy a BOINC-nak odaadtam 65-70%-okat a proci erőforrásaiból (ott 14 éve vagyok tag) és ott egyáltalán nem volt gond, ott ténylegesen folyékony volt minden. Innen jött az összehasonlítás, hogy a Folding@Home meg furcsábban terheli a CPU-t. -
marcarc
senior tag
Nekem az első 2 lefutott task után nem updateli a jobjaimat. 10+ task lefutott és még csak 2 látszik a statban.
-
titán
felszaladtunk közben 50 fokra masszív belassulás mellett
50 fokra felszaladni? Hát az nem a Himalája, max a magasföldszinti lakás. 50 fok semmi. Mennyi legyen? -20?Belassulás? Mi lassult be? A windows? A proci? Mert egyik se lassulhatott be. Nálam i5-8400 100%-on pörög, a CPU 5 magon számol, a 6. magot a GPU számolás fogja. 50W fogyi, 70 fok. Mondom 70 fok. Az már majdnem egy budai villa belmagassága, de még az se a Himalája, hogy fossak. Miért is fosnék? Szóval 100% terhelés mellett is olyan folyékonya a rendszer, hogy ihaj. Nem is értem mi lehetne nálad bármilyen probléma.
csak 1 thread-et használjon, úgy is keményen fog és 40-60% közötti a kihasználtsága
Mivel 2 magos procid van, ezért az egy thread az pont az egyik mag, és mit ad isten, épp 50% a terhelés. (fölé a többi rendszerművelet viszi) Mire számítottál?De te most komolyan 1 egész CPU magot adtál a F@H számításra? Hát ezzel ku..ára ki van mindenki segítve. Ne haragudj, de ez a sírós poszt többet fogott a gépeden, és több energiát vett el tőled, mint amennyit a projektre szántál.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
addikt
na gyerekek visszatértem mégis
ez az "új" stat-oldal már látványosabb. fel is kúsztam egy 15 helyet a ph! listán reggelre.
egyébként nálam minden alap beállításon van kivéve a folding csuszka. azt feltoltam full-ra.
simán netezek, youtubeozok i5-6600 + gtx970el.
asszony ma már ment dolgozni. gyakorlatot csinál egy klinikán. mondtam, hogy ne érjen semmihez
meg már nagyon elegem van a "szobafogságból" . jöhetne már az a vakcina!:)
-
martonx
veterán
Te most egy 2 magos (4 szálas) prociról beszélsz, amiből kemény 1 szálat odaadtál Ez a proci 7 évvel ezelőtt is alsókategóriás volt, most az is nagy szó, hogy bír folding@home-ot futtatni (tekintve az időközben kijött inteles sebezhetőség javításokat, amik pláne belassították a régebbi inteles procikat).
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest