Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ezek desktop cuccok,nem szerver cuccok.Nem véletlen,hogy a szerver cuccok nem mennek olyan magas órajelen,és nem azért mert nem tudják lehűteni.Nincs ECC RAM a gépedben.Persze nem is kell hibátlanra kiszámolni,az egy dolog hogy lefut,és a rendszer éppen nem omlik össze,de ettől még lehet benne egy csomó hiba.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Exodius #1198 üzenetére
Ha GPU csomag volt akkor nem stabil az órajele.Egyébként szerintem ugyanazt a feladatot többen is számoljuk,ha eltér az eredményed a többiekétől akkor nem fogadja el.
Engem inkább az érdekelne,hogy Ö kicsoda a csapatban.. [link] Azért 73.000+ WU ... az nem egyszerű....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz nkmedve #1194 üzenetére
Hát nem,akkoriban még a jobb PPDért bizony több linux klienst is kellett futtatni konfigolva.HWSW-n volt a topicja,nyitottunk itt PH!-n de alig jött valaki akkoriban...
(#1195) rup1u5
Már nem,azt a gépet eladtam már elég régen kaptam érte ezt (ez is az enyém volt valamikor) 3770K/1080.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz nkmedve #1186 üzenetére
[link] 4485WU...
(#1172)hokuszpk
Öhm... a procim az FXekkel egy idős...(#1183) rup1u5
Igen azt néztem én is,hogy nem nagyon előzget senki...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz I.T.E.M #1165 üzenetére
Az most nagyon lelassult,tegnap is csupán kétszer frissített...pedig eddig naprakészebb volt mint ez [link]
Az első 20ba sikerült bejutnom.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz hokuszpk #1161 üzenetére
Hát így vagy úgy,de ha fontos lenne akkor azok a feladatok többet érnének,és amíg a villanyszámlát én fizetem addig nem látom értelmét 100-150W-al a cput forgatni.A W/ppd a béka feneke alatt,és én erről úgy gondolom hogy jelenlegi formájában az én cpummal inkább környezet szennyezés,nem pedig segítség.
-
TTomax
félisten
válasz bigdigit #1159 üzenetére
Kizárt dolog a hogy a gpum számitási teljesítményének századára képes cpum fogja majd megoldani bármelyik problémát is ,mert ha úgy lenne akkor az a WUk érnének a legtöbbet.Desktop cpuval egyszerűen nem érdemes számoltatni,az szerintem azoknak van kitalálva akik nem rendelkeznek dgpuval.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz BerserkGuts #943 üzenetére
-
TTomax
félisten
Nekem nem ad most semmit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Total Commander
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest