Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz WongFeiHong #94 üzenetére
Így van,már a menüben látszik ...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz TESCO-Zsömle #72 üzenetére
Igen sajnos a játék indítása után nagyon sok effektet lekapcsol...néztem én is teszteket,PCGHn meg erre-arra,hitetlenkedve a 50-60-70fpsken.Itt egy alternatív megoldás,aki írta amúgy nem hülyegyerek... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz TESCO-Zsömle #70 üzenetére
A SSAA4X-est is így kell ki-be kapcsolgatni hogy menjen.
-
TTomax
félisten
Felbontást nem írtál,mert az nagyon nem mindegy,no meg persze FXAA,egyébként nem kellett volna esetleg több alternatívát adni az élsimitáshoz?
(#65) TESCO-Zsömle
Na igen persze,lehet így tenni,senki nem gátol meg benne,sőt igazad is van.Ám egyéb gondok is vannak játékkal,ennél sokkal mélyebbek...amikor tesszelációt nem lehet bekapcsolni,az elég látványos a minőségre nézve...ennek pedig köze nincs a tressFXhez, a kiadott patchet visszavonták mert a mentések elvesznek tőle.A kiadó sem áll a helyzet magaslatán sajnos,Cry3al kevesebb gond volt...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ne haragudj,de már 10-15évvel ezelőtt sem számolták ki azokat a dolgokat az aktuális képen ami nem látszik...azt hiszem már dx8.1 alatt,de lehet 9.0tól... Nekem mint felhasználónak ez az érdeke...most ezt megint a nyakunka sózták,örülnünk kellene?Én értem amit írsz,de ez éppen olyan olyan mesterséges gépigény generálás,mint az volt a másik oldalon csak ott értelmetlenül,bár a végeredményt nézve itt is megkérdőjelezhető ... annak sem örültünk,ennek sem kellene...
(#62) TESCO-Zsömle
Nene,ne akard megmondani kár erölködni... pár sort láttál eddig belőlem,ne mond meg belőle ki vagyok.Még mindig itt van a 7970 a polcon,nem gáz leszaladni még egyért és CF,csakhogy semmire nem mennék vele..ezzel a Radeon tulajok éppen úgy szívnak... 30fps egy 7970el nem túl fényes,ezt valahogy máshogy kellett volna megoldani... nem még sztárolni mekkora találmány...UI: Nem nem akarom megérteni,mert én FELHASZNÁLÓ vagyok, játszani szeretnék ..ez nem benchmark,hanem játék..
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
amivel a gyorsítóstruktúra extra geometriát kap.
Tehát ha Lara haját nem látjuk mert valami kitakarja akkor még lassabb lesz a játék... nem kicsit...nagyon.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Jahm hogy akkor is ki van számolva ha nem látszik,mintha ezért már más játékok kockásra fikáztunk volna... de nem is ez a lényeg, a két kép azonos távolságról készült...
-
TTomax
félisten
válasz TESCO-Zsömle #49 üzenetére
Igen elolvastam,amire reagáltál az a topicról szól,amit reagáltál már nem,és ha ordibál a kekszed akkor sem fog arról szólni
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz TESCO-Zsömle #38 üzenetére
És ez hogy jön ide?Vagy csak valamit fikázni kellett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mazda topik
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG Ultragear 34GN850 Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- RTX 4070 SUPER, R7 7800X3D, MSI B650 WIFI, G.SKILL 32GB 6000MHZ, SAMSUNG 980 1TB, SEASONIC 750W GOLD
- Epson TM-T20III
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Playstation 4 - PS4 Játékok eladók (Lista a leírásban).
- SPC Gear GK360K HU (Kailh Red) billentyűzet
- Lenovo Ideapad 320 laptop (15,6FHD/AMD/4GB/1TB/Magyar) - Szép - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ - Hynix 8gb 2rx8 PC3L-12800s notebook memória - 2db
- Lenovo V130-15IKB Laptop (15,6/I3-G6/4GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, 27 % számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest