Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Ne haragudj,de már 10-15évvel ezelőtt sem számolták ki azokat a dolgokat az aktuális képen ami nem látszik...azt hiszem már dx8.1 alatt,de lehet 9.0tól... Nekem mint felhasználónak ez az érdeke...most ezt megint a nyakunka sózták,örülnünk kellene?Én értem amit írsz,de ez éppen olyan olyan mesterséges gépigény generálás,mint az volt a másik oldalon csak ott értelmetlenül,bár a végeredményt nézve itt is megkérdőjelezhető ... annak sem örültünk,ennek sem kellene...
(#62) TESCO-Zsömle
Nene,ne akard megmondani kár erölködni... pár sort láttál eddig belőlem,ne mond meg belőle ki vagyok.Még mindig itt van a 7970 a polcon,nem gáz leszaladni még egyért és CF,csakhogy semmire nem mennék vele..ezzel a Radeon tulajok éppen úgy szívnak... 30fps egy 7970el nem túl fényes,ezt valahogy máshogy kellett volna megoldani... nem még sztárolni mekkora találmány...UI: Nem nem akarom megérteni,mert én FELHASZNÁLÓ vagyok, játszani szeretnék ..ez nem benchmark,hanem játék..
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 3
- Megoldások IBS/IBD-re
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...