Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Októberi crdroid jött Redmi 9-re is, 10.9-es.
Ennek a konstrukciónak leveszem a kalapom, hány órát izzadott a tűző napon?, szélvédő alatt!, menet közben!, vagy a határon várakozva, és még mindig megy, 5-6 óra waze bármikor.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
siddis
őstag
Egy hibát találtam eddig, a csengőhangoknál a csengetési hangerő növelése-funkciónál eddig két csúszka volt a kezdő és a teljes hangerőt lehetett itt állítani -- most csak egy ikon van, amire ha kattintasz nem történik semmi.. mondjuk sose használtam ezt..
Illetve ez a menüpont angolul is van.
Az alkalmazások akkumulátor-kezelése is megváltozott, az eddigi optimalizálás helyett -ahol három lehetőség közül lehetett választani - most csak egy "futtatás engedélyezése a háttérben - rádiógomb van.-- Aux armes, citoyens --
-
törölt tag
Felraktam,egyenlőre nem vettem észre akadást az App Drawerben de csalódott vagyok mert az A13-hoz képest alig van változás,igaz most az óráknál lehet többet is beállítani de az elöző verzioknál is volt hogy fekete képet kaptam és az alkalmazás összeomlott...mindenki hogy várta az A14-et erre ilyen hibái vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Hát nézd, ez a romolgatás csak most lesz aktuális igazán, úgy hogy hivatalos rendszer már nem jön rá elvileg. Szerintem 1-2 év van még benne ezen vonalon. Többet valószínűleg meg a hardver nem fog bírni.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
törölt tag
Lassan jöhetne az A14 Stable ROM-ok....
Mindenki: Ha a C.mi oldalon csak a MIUI 13.0.1.0 (EEA) és Global 13.0.3.0 van Update és Fastboot formában akkor a MIUI 14 a telefonra csak BETA nem? Különben letölthető lenne a C.mi oldalról is.
Valaki nem tud másik Flash Tool.programot amelyik a telefont a 0-ról újra flashelné?
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Ha még benne vagyunk a fél éves security update-ben akkor mostanában kellene jönnie valaminek. Ha nem jön. Akkor sajna marad az egy éves, vagy semmi. De az csúnya lenne.
Vagy az lesz mint a nejem redmi 9-én. Neki egy év teljes csönd után egyszer csak beesett a miui 13.0.1(két miui és egy android verzió volt). És kb ezzel ennyi is.[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Még amikor új volt a telefon játszottam rootolgatással, aztán a legrosszabb pillanatokban vágta haza az alkalmazást egy-egy frissítés. Azóta nem foglalkozom vele és nem is szeretnék.
Kb 80%-ban felhőbe költöztem már, lehet teszek majd vele egy próbát jövő héten. Így nem nagy durranás a rom csere. -
v.attis
őstag
Tudsz mutatni egyet, ami biztosan működik? Amit én találtam érdekes eredményt hozott: mindenhol megjelent a gugli, csak épp a Play áruház nem. Leírás szerint pedig benn volt...
Tobvábba szükségem lenne majd a telepítés metodikára is. Twrp-ben felteszem egymás után az Arrow-t és a gapps-ot is? Mert úgy csináltam és mégis felemás lett az eredmény.Hétközben dolgozom a telefonnal, úgyhogy hétvégén megint megpróbálom.
-
Pityu.
nagyúr
Hát nekem jobb esetben 2,5 napot bír a telefonom 100%-ról 20 vagy 15% ig merítve de van,hogy hamarabb lemerítem pedig én nem telefonálgatok álandóan.Sőt sokszor használom ultraerős kímélő módban is.Egyébként ha felraksz ilyen costum romot akkor mindig neked kell frissítgetni a rendszert vagy kapod automatikusan mint általában a telefonoknál?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Narxis
nagyúr
Igen, ez jó build.
De crdroid.net -en írják is.
Initial crDroid 9.8 release
Updated to August 2023 security patches (android-13.0.0_r67)
Added back QS Header Image options
Launcher3: hide "all apps" view when search starts
Launcher: Updated themed icons
Fixed Google restore issue if using gapps
Fixed toggle to enable brightness slider haptic feedback
Fixed an issue with app crash on orientation change
Fixed some possible battery issues
Fixed possible smart charging issue
Fixed charging stats
Fixed Updater layout issues
Fixed some issues with native keyboard
Fixed an issue with Launcher button on high DPI
Some small changes for doze mode
Some other small fixes
Small theme changes to stock keyboard
Some small UI improvements to Jelly (Browser)
Updated Webview to 115.0.5790.166
Updated translations"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kantiszepi
csendes tag
-
siddis
őstag
-
Narxis
nagyúr
Már felraktam, stock az amiben majdnem minden google app megvan, régen FC-zett vele a crdroid launcher, most flasheltem és lecserélte a crdroid launcher-t pixel launcherre de legalább működik. Amúgy is Novát használok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
OberMotz
aktív tag
Ehh, ezzel a frissítéssel sem szűnt meg az a 2 nyűg, ami az előző (talán április 8-i) verzióval jött a képbe: a recent apps lista mindig üres, illetve pár app csak úgy nyílik meg, hogy indítás után meg kell tapicskolni a kijelzőt (egy üres képernyőt mutat addig). Lehet ez összefüggésben van azzal hogy Nova launchert használok, de előbb költözök le a crDroidról mint a Nováról
-
D@niel
addikt
Nem, ez a Google photos.
Amit a Gapps rak fel (azt hiszem, a full-ban van alap fénykép app, kamera, meg egyéb dolgok) azzal nincs gond, mással sem (pl. lightroom).
Megjelenítési probléma, a kijelző próbálja korrekciózni a színeket.
Ez amúgy Pixel-en is ismert jelenség.
Ja még valami, nem mindenkinél jelentkezik xd
Jövőhéten nekem megy a clean install, aztán majd látom.Lényeg: total commander-al tudom szerkeszteni a vendor-t, amihez root szükséges.
『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Jó, majd péntek-szombat körül írok ezzel kapcsolatban, hogy mit hogy.
Továbbá, vendor.build.prop - itt van a wide colour display, ez kell nekem false-ra.Rootot most nem akarok, de a második miatt nem tudom kikerülni.
Erre is tudsz valamit?[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Igen, amit írtam előtte: a fejlesztő srác válaszolt nekem telegramon, hogy A13-hoz jobb most a Mindgapps.
Ha tesztelsz, mehetne a fentivel.Szerk. de a Gapps úgyis frissíti magát háttérben.
Szóval, a csomag a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
Changelog 8th April, 2023
Short changelog:
* Fixed pause apps regression in crDroid Home Launcher
* Fixed monet theming not recognizin various accents in "Style & Wallpaper"
* Add more monet theming customizations (crdroid > UI)
* Added toggle in launcher to "shake phone to clear all apps"
* Fixed date duplication in QS header
* Fixed statusbar not clickable near clock areas
* Fixed applying QS transparency to QS footer
* Fixed disabling fingerprint authentication/error vibration
* Fixed sreen recording in GameSpace
* Updated A13 APIs in GameSpace and fixed minor glitches
* Fixed launching crDroid settings when long clicking settings icon in QS panel
* Fixed applying scramble PIN layout without reboot
* Fixed applying quick unlock setting without reboot
* Re-added lockscreen bottom shortcuts customization -- nekem ezzel volt bajom
* Fixed options in screenrecord dialog
* Fixed white scrim on lockscreen issue in light theme
* Fixed in-built device wallpapers not showing up in "Style & Wallpaper"
* Few under-the-hood optimizations and fixes
* vayu: Upstreamed kernel to v4.14.312 stable release-- Aux armes, citoyens --
-
D@niel
addikt
Nálad mi van fent?
Néztem a PE plust, de zavaró, hogy a sötét-mód szürke.
Ami nekem fontos - és cr-en van - az az amoled-es valóban fekete sötét-mód, ikonokat négyzetben, és kijelzőnél tudom finomhangolni (kicsit szaturáltabb, kontrasztosabb, mélyebb fekete), így napfényben jobban ki tudom venni.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Mindgapps is, A13-hoz crdroid fronton ez jobban ajánlott.
Tegnap nyitottam volna, nem sikerült, mert régebbi verzióval próbáltam, úgyh. kaptam szépen 155 órát, pedig egyből meg lett volna, hiszen ezzel a mi acc-al már nyitottam, ilyen esetben pedig nem kell várni.
-
D@niel
addikt
Valamiért még mindig merül éjszaka, - 1% óránként.
Pár napja volt kellemetlen, gondoltam 8-ról csak nem megy le nullára, ja persze, reggel nézem 1%, el se értem a falig, kikapcsolt.
AdGuard van korlátlan futtatással, de az is csak 2 naponta frissítheti a filtereket, bekup kikapcsolva, passzolom.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Nekem egy dolog hiányzik pixelből, van az a mozgó föld gömb 🌏 háttér, ami este, éjszaka és korán reggel a föld éjszakai oldalát mutatja, nappal pedig a naposat. Múltkor találtam ezt a pixel experience modult, de nem volt jó vele.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
De minek cr-re pixel launcher? Vagy én értem rosszul?
Keresőt el lehet takarítani, felül a léc alatti órát ki lehet szedni.
Próbáltam nova-t pixelen, de ugye az alkalmazás bezárás - azaz, az effekt, ahogy szépen vissza ugrik az app az ikon helyére - nem volt pontos, az ilyeneket meg nem tudom elnézni, nem tetszett.#3968 látod van ott neked egy services library; azért kérdeztem, hogy elég-e az általad említett/ajánlott alkalmazás korlátozás, mert gyanítom, nem véletlenül használnak sokan gsm doze-t.
By the way, aki rootolt, inkább csinálja meg mindkettőt.[ Szerkesztve ]
-
-
OberMotz
aktív tag
Én pont tegnap előtt éjjel raktam fel a crDroidot (besokalltam a MIUI-tól), előtte pár perccel publikálták ezeket a verziókat. Eddig úgy néz ki jó a crDroid, mennek a számomra kritikus banki appok, egyedül a minimum fényerő tűnik kicsit magasabbnak a "gyárinál", nem tudom ezen lehet-e tekerni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Gitáros topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest