Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz Blizzardking #3783 üzenetére
Én aláírom, hogy a melegedés, és a fogyasztás / töltés gyakorisága nagyon fontos egy telefonnál. Nálam ez egyébként nem drámai az X3 Pro esetében, de való igaz, hogy én nem is nyüstölöm agyon.
2021. augusztusi a teló, és még most is 89%-ot ír akku kapacitásra az AccuBattery, de úgy hogy új állapotában is csak 92%-ot adott meg rá. Jelenleg is minden 2., de néha csak 3. napon töltöm. Nem szoktam a 20-80%-os pöcsöléssel bajlódni, hanem általában 10% körülre, vagy az alá is engedem, és onnantól töltöm 100%-ra. Viszont nem a gyári gyors töltőjével, hanem egy 10W-os Xiaomi töltővel töltöm.
Melegedni nálam nem szokott, igaz én FPS gamingre nem használom, csak kis alap telós játékokat szoktam rajta tolni, amik azért annyira nem izzasztják meg. Szóval ezeknek a kritériumoknak nálam a X3 Pro is megfelel jelenleg.
A kijelző valóban lehetne jobb, de emiatt nem váltanék telót, csak ha megadja magát. Bízom benne, hogy ez minél később érkezik el. Addig is meg próbálok vigyázni rá ahogy csak lehet."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
MODERÁTOR
válasz Blizzardking #3783 üzenetére
Az ilyen "akkukímélő" hozzászólások mindig eszembe juttatják az egyik OnePlus topikban olvasottakat.
Miszerint voltak páran, akik figyeltek az akkura, páran, akik nem. Pár évvel később kiderült, hogy a nagy odafigyelés mindössze pár % akkukapacitást jelentett.
Szóval szerintem ennek sok értelme nincs.
Az eszköz van értem, nem fordítva.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest