Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Developer.
Pár kedves szóval (angolul) leírod, hogy pl.: I would like to use the Kometa plugin for my Plex Media Server. To do this, the API is required.
Én valós adatokat adtam meg, de pl. az utcának csak a nevét.
Ha jól emlékszem a beküldés után 3 perccel már volt is TMDB token, amit emailben is elküldtek.
A Plex token komplikáltabb.
A Plex médiaszerere bejelentkezel, rákattintasz egy tetszőleges filmre, ott a borítóképtől jobbra legszélen van 3 pont. Rákattintasz, és kiválasztod az "információ lekérése" sort. Megnyílik egy ablak, és a bal alján lesz egy XML megtekintése link. Na erre is ráklikkelve kapsz egy oldalt tele krixkraxokkal. Ha a böngészőnek a címsoránál a szöveg legvégére mész, akkor kapsz egy karakterhalmazt, itt van egy része:https://192-168-xxx-xxx.7baxxxxxxx.plex.direct:32400/library/metadata/15141?checkFiles=...&includeStations=1&X-Plex-Token=Wxxxxxxxxxxxxxxi
Ez tehát a Plex token, ami nekünk kell, és nem az, amit a Plex a menüjében felkínál.
A Tautullihoz (már ha van) az alkalmazásból lekérhető a token.
Találtam képes segítséget: [link]
[ Szerkesztve ]
Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest