Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Ha szubjektív értékelés alapján bármikor letilthatják a fiókodat, akkor ez a szolgáltatás komolytalan. Ha éppen Snowden/Wikileaks doksijait vagy egy vírusgenerátor forrásfájljait teszem fel, akkor le is tartóztatnak..?
[ Szerkesztve ]
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
válasz dragon1993 #83 üzenetére
A "nyílt forráskód" legújabb értelmezése...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
Mindig kell valami hájpolt újdonság, hogy pörögjön az üzlet... pl. a BKV bérletet vehetjük a saját autó felhős verziójának... nem is olyan régen outsourcing-nak nevezték az ilyesmit... ami néha bevált, máskor meg botrányok kísérték.
-
Alchemist
addikt
...vagy majd jön az újabb dotkom-bukta és a felhős tárhelyed egyik napról a másikra elpárolog.
Vajon mi valószínűbb a következő 20 évben: hogy az összes mentésedet elviszi egy kataklizma / forradalom / bűnözési hullám vagy hogy a felhőben nyomuló cég lehúzza a rolót... én azért az utóbbira szavaznék.
De azért jó, ha egyik is van, meg másik is...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
Üzbegisztánban a helyi internet kávézóban is be tudsz lépni, és tudod használni az adataidat.
Ja, szakadozó, messze 1 Mbit alatti kapcsolattal... hasonló helyről még egy mail elküldése néhány fotóval ( < 2 MB) is csaknem negyedórás kínlódás volt a múlt nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest