- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez nem divat kérdése, hanem a negatív tapasztalatok kifejezése.
ON: én is aggódom, de remélem csak a jó dolgokat tanulják el egymástól.
(#29) fornettisuti: én is kipatasztaltam, hogy ha előre elutalom, (bármennyire is szerettem volna előre letudni a saját kötelezettségem) akkor lassabban kapom meg. Ebben mindkét cég hasonlóan viselkedik. Úgyhogy pár éve már nem utalok előre.
(#32) GreatL: megtartják a jelenlegi brand-eket, úgyhogy nem lesz itt semmilyen ExtremeMag, meg Digitalmag, meg stb.
-
sutyesz96
őstag
Ezek szerint céggel kooperatívak. Magánszemélyeket meg nagyon-nagyon enyhén szólva telibe f*ssák.
Elutaltunk nekik közel 150.000 forintot, és másfél hónapig (!!!) fingunk nem volt, hogy hol a pénzünk, vagy a megrendelt termékünk. Követési számot nem kaptunk, a rendelés visszaigazoló e-mailben feltüntetett számlaszámra elutalt összeget követően 1,5 hónapig nem hallottunk felőlük! Írtam több tucat e-mailt időközben, teljesen feleslegesen. Hívtam őket, 10-ből 8-szor fel sem vették, a maradék 2 alkalommal pedig Nikicica elmondta a betanult robotszöveget, illetve a "szíves türelmét kérjük" monológot.
Ezen kívül máskor garanciáztatással kapcsolatban szintén hetekig húzták a dolgot, erős seggbe rugdosás után voltak hajlandóak mozdulni az ügyben.
-
sixpak
nagyúr
Ugyanez, a kezdetektől fogva rendelek tőlük, soha nem volt semilyen probléma, a narancssárgákkal viszont igen.
Nálam nem is kérdés, hogy mindent az Emag-tól szerzek be, BF-kor vannak igazi akciók, ellentétben a magyar riválissal....Szerk.: azt érdemes megnézni, hogy ki a forgalmazó, ha nem az Emag, akkor lehetnek problémák, csúszás, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
it A vállalatok már aláírták a megállapodást, melyet pénteken mutatnak be a Gazdasági Versenyhivatalnak engedélyezésre.
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest